SpY Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Den mporw re paidia na katalavw ena pragma! pws ola ta antivirus ( McAfee, F-secure, Panda , ktl ) Einai gyrw sta 15MB kai o Norton 2004 einai 140! Kai ap'oti exw katalavei den einai kai o koryfaios, isws na einai stis prwtes theseis alla giati toso megali diafora sta mb? Episis enas filos mou exei to NAV2004pro me ola ta upgrade kaname full system scan kai den vrike tipota! Ekana unistall kai evala to Mcafee visrus scan 2004 kai vrike se 10 arxeia ton io Win95CH !!! :evil: :evil: Diladi o Norton (me 140mb) ta exsine? :?: Tha mou peite xrisimopoiei alli methodo euresis iwn, simasia omws exei to apotelesma auto xserw egw. :!: Den mporw na katalavw! :!: Με vazei se skepseis .... Miws prepei na vroume ki allou portokalies pou kanoun Protect
spinmind Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Από την εποχή του Norton Commander (οι παλιοί θα το θυμούνται με νοσταλγία ....) έχω να ακουμπήσω πρόγραμμα του θείου Norton. Και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ανεξήγητα βαριά εφαρμογή. Μπορεί να είναι αρκετά φιλικό προς τον απλό χρήστη, αλλά γονατίζει όλο το σύστημα ειδικά όταν κανείς κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Αντίθετα, εδώ και καιρό κινούμαι σε πολύ πιο ελαφρά προγράμματα που κάνουν άψογα τη δουλειά τους, π.χ. Kaspersky για antivirus και Κerio Personal Firewall. :wink:
Bax Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Spy, ούτε 15ΜΒ χρειάζονται. Εγω έχω το antivir xp του οποίου το installation file ειναι 3.9ΜΒ και ο φάκελος στο Program Files πιάνει μόλις 6.22 MB. Είναι λιτό, άκρως λειτουργικό,ελαφρύ και πανω απ'ολα δωρεάν. και με updates σχεδόν καθε 3 μέρες.
savabk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Ως προς το μέγεθος μπορώ να πω το έξις : τα απαραίτητα αρχεία για να κάνω scan από DOS είναι 10 Mb .Όλα τα υπόλοιπα που φορτώνει στο WINDOWS κατά την γνώμη μου τα βάζει για ομορφιά.
xsterg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 file bax kai pou mporoyme na to broyme? einai free?
lallasgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Katebase to apo edw: http://www.free-av.com/
gv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ .... ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΟ AV ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ή ΟΧΙ ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩ -> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=360717
login Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Spy' date=' ούτε 15ΜΒ χρειάζονται.Εγω έχω το antivir xp του οποίου το installation file ειναι 3.9ΜΒ και ο φάκελος στο Program Files πιάνει μόλις 6.22 MB. Είναι λιτό, άκρως λειτουργικό,ελαφρύ και πανω απ'ολα δωρεάν. και με updates σχεδόν καθε 3 μέρες.[/quote'] Kanei protection sto mail to antivir xp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.