BELL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εχω συνδεση στη Cyta και λογαριασμο στο skype με ετησια συνδρομη. Μπορει καποιος να μου πει εαν φταιει η εταιρια για την κακη ακροαση ή αν μου λειπει καποιο εξτρα μηχανημα ωστε να ακουω και να με ακουνε σαν να μιλαω απο το σταθερο?
el02154 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Και γω Cyta έχω, μιλάω συνέχεια με skype λόγω δουλειάς αλλά δεν έχω πρόβλημα. Πάρε ένα τηλ στην εξυπηρέτηση σου μήπως έχεις κακή ποιότητα γραμής. 1
BELL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παρατηρώ ότι και σε άλλο πάροχο με πολύ καλύτερο download/upload από το δικό μου πάλι η γραμμή είναι χάλι. Ή το Skype φταίει λοιπόν ή το Android κινητό μου. Η υπηρεσία SIP που μαθαίνω είναι καλύτερη για τη δουλεια που τη θέλω;
el02154 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ναι φίλε μου, βάζεις ένα sip client και ξεμπέρδεψες...
BELL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Και δλδ πληρώνεις μια συνδρομή όπως στο Skype;
leonidas_fs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς ετσι. Βρίσκεις εναν SIP provider, του δίνεις 10€ π.χ και πραγματικά δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα