MaxPayne Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 εχω ενα μικρο asus eee pc 1001ha και μετα απο ενα προβλημα στα windows αποφασισα να δω τι μπορω να κανω με το ubuntu..εχω λοιπον τα ubuntu σε bootable usb και εκανα boot..ομως μου βγαζει ενα μηνυμα "No child,aborting..."και μετα με παει στο menu του ubuntu το οποιο περιεχειδοκιμη ubuntu χωρις installinstall ubuntutest memorytest hard driveοταν επελεξα την πρωτη φορα να κανω install Κατευθειαν μετα απο μερικα βηματα μου εβγαλε ενα μηνυμα κατι με ext4 file system και κολησε εκει η διαδικασια Install...τι κανω??βοηθεια εχει κατι ο σκληρος ή το usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μαλλον ειναι μισοκατεβασμενο/προβληματικο το iso που εγραψες στο στικακι ή δεν ειναι σωστα περασμενο στο στικακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Έλενξε το md5sum του iso που κατέβασες για αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noroute Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αν όλα πάνε στραβά και το md5 σου βγεί σωστό, δοκίμασε μία άλλη διανομή ίσα - ίσα να δεις αν λειτουργεί σωστά. Ιδανικά ένα πιο ελαφρύ linux γιατί το eee pc 1001ha θα ζορίσει πιστεύω με ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα