Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε Note 3,galaxy s5.lg g3,xperia z3 και λιγότερο iPhone 5s.. προσπαθω να διαλεξω πιο αξιζει περισσοτερο, το iphone 5s δεν το λογαριαζω και τοσο πολυ.. ποιο νομιζετε ειναι καλυτερα κατα την γνωμη σας; ​

Δημοσ.

Το Note είναι κινητάρα. 

Μετά θα πήγαινα στο μήλο, και 3ο το galaxy. Το g3 δε με ενθουσιάζει, το g2 είναι πολύ καλό και γενικά δεν μ αρέσουν τα xperia αλλά αυτό είναι δική μου άποψη

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα μαρεσει το xperia ειδικα το Interface που εχει το android του (οποτε μονο και γιαυτο το βγαζω απο την λιστα)
η πιο καλη τριαδα ειναι note 3-galaxy s5-iphone s5 
(twra me to lg g3 ti ginete den to exw psaksei kai toso alla kaloutsiko prepei na einai)

Δημοσ.

Αντικειμενικά το Z3 είναι πολύ καλή συσκευή αλλά εφόσον δεν σου αρέσει βάλτο στην άκρη. Από ότι και να πάρεις πάλι ικανοποιημένος θα μείνεις εκτός από το 5s που θα θέλει και μεγεθυντικό φακό μαζί :P

• Like 1
Δημοσ.

Αναμεσα σε αυτα...με υπερ και κατα

Note 3(πραγματικα αξιολογη συσκευη,αλλα ειλικρινα το aftersales managment-service σου ερχεται να ριξεις βομβα στην samsung)

LG G2 (Ναι οχι το G3,για εμενα καλυτερο το G2 και ειδικα στα λεφτα που ειναι τωρα,αλλα πρεπει να το οχυρωσεις(θηκες-μεμβρανες κλπ)γιατι ειναι πολυ ευθραυστο ειδικα λογω της οθονης με  τα μικρα περιθωρια στα πλαινα του)

Iphone 5s(ευκολο λειτουργικο(αν το κανεις jailbreak γινεται παρτυ με εναν ολοκληρο νεο κοσμο να ανοιγεται μπροστα σου),,γρηγορο,αξιοπιστο,αλλα αν εχεις συνηθισει στις μεγαλες οθονες των android συσκευων,θα σε κουρασει)

Δημοσ.

Το καλυτερο από όλα είναι αντικειμενικά το Note 3 με διαφορά. Όμως το μεγεθος κουραζει. Μόλις το πούλησα μετά από 6 μήνες χρήση γιατί με κούρασε. Τώρα πλέον είμαι κάτοχος του 5s. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως αν είναι να διαλέξεις από τα μεγάλα Note.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...