Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα εκτυπωτή


charilaos88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! 

 

έχω ένα θέμα με την σύνδεση του εκτυπωτή μου. Ένω εγκαταστάθηκε επιτυχώς και στον εκτυπωτή όλα δείχνουν οκ κάθε φορά που πάω να εκτυπώσω κάτι αποσυνδέεται μόνος του και μπαίνει σε αδράνεια. Μόλις σβήνω τα πάντα από την ουρά ξανά συνδέεται. 

 

Γενικά συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια χωρίς να πειράζω καλώδια ή κάτι από τον υπολογιστή. Όταν αποσυνδέεται ο εκτυπωτής μπαίνει σε αδράνεια (αναβοσβήνει το Power). τα καλώδια είναι οκ γιατί είναι καινούρια και τσεκαρισμένα σε άλλες συσκευές. 

 

Αυτό γίνεται μόνο στον εκτυπωτή. 

Να σημειωθεί ότι είχα να τον χρησιμοποιήσω 3 χρόνια αλλά είναι σχετικά καινούριος (δεν έχει υποστεί ιδιαίτερη χρήση). Μετά από τρία χρόνια τώρα τον ξανασύνδεσα στο pc.

 

Εκτυπωτής: HP D5160

Λειτουργικό: Win 7 Pro

 

Αν έχετε καμία ιδέα για να αποφύγω την αλλαγή εκτυπωτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθέτω ότι όταν τον χρησιμοποιούσες τα προηγούμενα χρόνια (προ τριετίας) τον είχες συνδεδεμένο με υπολογιστή που είχε άλλο λειτουργικό και όχι τα win7 (μάλλον είχε κάποιο XP ή Vista). Το υποθέτω, επειδή έχω τον ίδιο εκτυπωτή και μου παρουσίαζε παρόμοια φαινόμενα. Δούλευε μια χαρά με XP, με Vista, τον δοκίμασα με 8.1 και τρέχει κανονικά, αλλά με τα 7αρια τρώει κολλήματα. Πιθανότατα έχει να κάνει με τους drivers για τα 7αρια. Το έχω ξανασυναντήσει.

 

Λύση επίσημη και bug free δεν έχω βρει, και το λέω έχοντας ψάξει αρκετά για να βρω. Προσωπικά κάνω κι εγώ αυτό που αναφέρεις. Σβήνω τα πάντα από την ουρά εκτύπωσης, ανοίγω το καπάκι των μελανιών και το κλείνω για να αρχίσει να διαβάζει και να κινηθούν τα μελάνια και συνήθως την δεύτερη ή τρίτη φορά εκτυπώνει.

 

Δεν τον έχω σουτάρει ακόμη, επειδή είναι ο ένας εκ των δύο οικιακών μου και δεν έχω αποφασίσει με τι θα τον αντικαταστήσω. 

 

Για να είσαι σίγουρος ότι η περίπτωση είναι ίδια και δεν φταίει κάτι άλλο, τσέκαρε τον και με κάποιον υπολογιστή με διαφορετικό λειτουργικό windows (XP/vista/8.1) που θα κάνει εγκατάσταση. Λογικά θα δουλέψει κανονικά. Αν σου κάνει και εκει τα ίδια, τότε θα ψάξουμε άλλες λύσεις, απλώς αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...