Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμαι τι σχεση εχει το σπιτι που αγορασε ο αλλος σε τεχνολογικο Forum..

Το βρήκα! To ότι οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μέσω internet!

Δημοσ.

Άλλοι με τα λεφτά τους αγοράζουν παλάτια της ματαιοδοξίας τους γεμάτα πανάκριβες σαχλαμάρες (ipad controlled fountains) και άλλοι τα κάνουν πράγματα που αλλάζουν τον κόσμο (Elon Musk π.χ.).

Δημοσ.

Άλλοι με τα λεφτά τους αγοράζουν παλάτια της ματαιοδοξίας τους γεμάτα πανάκριβες σαχλαμάρες (ipad controlled fountains) και άλλοι τα κάνουν πράγματα που αλλάζουν τον κόσμο (Elon Musk π.χ.).

Μπορεί να κάνει και το ένα και το άλλο! :)

Δημοσ.

Μακάρι, αλλά δεν μου φαίνεται τύπος με όραμα. Τέτοιες συμπεριφορές έχουν κάτι κομπλεξικοί ράπερ που τους κάθεται μια στο δισεκατομμύριο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμαι τι σχεση εχει το σπιτι που αγορασε ο αλλος σε τεχνολογικο Forum..

Ποιος σ είπε ότι είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ;

Μεσημεριανό γίναμε :D

• Like 1
Δημοσ.

Στο skroutz.gr εχει επαυλεις σε καλυτερες τιμες.Ας ρωταγε και μας στο insοmnia να του προτειναμε καμμια καλυτερη βιλα.Ακου 70 μυρια,κοτσο τον πιασανε,χαχαχα.Καλα να ναι το παλικαρι να τη χαρει αφου η ιδεα του ηταν καλη και ανταμοιφθηκε

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Μόνος του τα έβγαλε και καλά κάνει και τα χαίρεται.

Αλλά αν η ακριβότερη έπαυλη στο Beverly Hills που μένουν αρκετοί απο τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη έχει μόνο 7Οεκ τότε εγώ είμαι ο Bill Gates...

• Like 1
Δημοσ.

Μόνος του τα έβγαλε και καλά κάνει και τα χαίρεται.

Αλλά αν η ακριβότερη έπαυλη στο Beverly Hills που μένουν αρκετοί απο τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη έχει μόνο 7Οεκ τότε εγώ είμαι ο Bill Gates...

Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, αλλά ελάχιστοι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη ζουν στο Beverly Hills. Γενικά πλούσιοι ναι, δισεκατομμυριούχοι; είναι 1-2.

Δημοσ.

... και αφού πούλησε το game στην MS ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο του εισόδημα?!

Το λέω γιατί ένα τέτοιο σπίτι "γρήγορα" θα του φάει αρκετά από τα χρήματα μόνο και μόνο για την συντήρηση του.
Δηλαδή κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι είναι κίνηση νεοπλουτου το όλο πράγμα.
Σίγουρα χαζός δεν είναι κάτι θα έχει σκεφτεί αλλά όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα μπορείς να χαλάσεις χρήματα αριστερά και δεξιά... 

Μαγκιά του πάντως... αυτά κάνουν οι έξυπνες ιδέες. ;)

Δημοσ.

Άξιος ο νέος !!!

Το ποσό είναι τόσο μεγάλο που μάλλον δικαιολογείται να κάνει αλόγιστες σπατάλες κατά ριπάς  :-D

Και όταν διαπιστώσει ότι το ... σπιτάκι του κοστίζει πολύ , θα κάνει μια καλή προσφορά για να το "διώξει" με συνοπτικές διαδικασίες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...