mossyGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. λοιπον καταρχασ να τονισω οτι δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν ειμαι και ασχετος. ολα αρχισαν απο τοτε που εβαλα ενα προγραμμα και μπηκε ενα προγραμμα που λεγετε search protect. λοιπον απο τοτε αρχισαν να μπαινουν μονα τους προγραμματα και δεν οτι και να κανω δεν βγαινουν ξαναεγκαθηστανται μονα τους.. οποτε μιλαμε για καποιου ειδους ιο.. βαζω malware κλπ και βρησκει τα βαζω καραντινα παλι τα ιδια. να τονισω οτι δεν υπαρχει απεγκατασταση απο το προγραμα search protect. καμια ιδεα..??
alexhs gk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Η αληθεια είναι πως η καλύτερη λύση να απαλλαγείς από αυτά είναι το format. Εγώ μία φορά που την έπαθα έτσι αυτό έκανα και ηρέμησε το κεφάλι μου.
mossyGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Η αληθεια είναι πως η καλύτερη λύση να απαλλαγείς από αυτά είναι το format. Εγώ μία φορά που την έπαθα έτσι αυτό έκανα και ηρέμησε το κεφάλι μου. σωστος εισαι αλλα περα του οτι βαριεμε να το κανω βαριεμε να ξανακατεβαζω το bf4 που ειναι 30 gb ! τεσπα σε ε\υχαριστω για την απαντηση σου
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε scan με το AdwCleaner και πρόσεχε απο εδώ και πέρα τι κάνεις accept όταν κάνεις εγκατάσταση προγράμματα. Επίσης κατέβαζε τα προγράμματα απο έμπιστα site που δεν έχουν downloaders. Κάποια καλά site για κατέβασμα προγραμμάτων είναι: softpedia.com , majorgeeks.com , techspot.com, neowin.net κ.α
TehJoHnX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 http://www.wikihow.com/Remove-Conduit-Search-Protectδοκίμασε να κάνεις καθαρισμό με adware cleaner
kostandinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 για δες ποιο σε βολευει ,https://www.google.gr/search?q=search+protect&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=7OaWVKbnI4SEPbvwgOANκαι αυτο που σου εγραψε ο απο πανω την ωρα που σου απαντουσα.
mossyGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 καταρχας σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. εν τελει τα βγαλα αλλα παλι οι διαφημισεις φενονται σε καθε σελιδα και δεν ξερω απο που προκυπτει αυτο διοτι τα εχω σβησει ολα.... εχω κανει ρεστορε ολα τα explores εχω σβησει ολα τα αρχεια σε φακελους (καταλοιπα). το adw δειχνει οτι δεν εχει τπτ. ιδεα?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. λοιπον καταρχασ να τονισω οτι δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν ειμαι και ασχετος. ολα αρχισαν απο τοτε που εβαλα ενα προγραμμα και μπηκε ενα προγραμμα που λεγετε search protect. λοιπον απο τοτε αρχισαν να μπαινουν μονα τους προγραμματα και δεν οτι και να κανω δεν βγαινουν ξαναεγκαθηστανται μονα τους.. οποτε μιλαμε για καποιου ειδους ιο.. βαζω malware κλπ και βρησκει τα βαζω καραντινα παλι τα ιδια. να τονισω οτι δεν υπαρχει απεγκατασταση απο το προγραμα search protect. καμια ιδεα..?? Linux
GBorb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το Linux δεν είναι για όλους. Ξεκολλάτε μερικοί μερικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα