Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. λοιπον καταρχασ να τονισω οτι δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν ειμαι και ασχετος. ολα αρχισαν απο τοτε που εβαλα ενα προγραμμα και μπηκε ενα προγραμμα που λεγετε search protect. λοιπον απο τοτε αρχισαν να μπαινουν μονα τους προγραμματα και δεν οτι και να κανω δεν βγαινουν ξαναεγκαθηστανται μονα τους.. οποτε μιλαμε για καποιου ειδους ιο.. βαζω malware κλπ και βρησκει τα βαζω καραντινα παλι τα ιδια. να τονισω οτι δεν υπαρχει απεγκατασταση απο το προγραμα search protect. καμια ιδεα..??

Δημοσ.

Η αληθεια είναι πως η καλύτερη λύση να απαλλαγείς από αυτά είναι το format. Εγώ μία φορά που την έπαθα έτσι αυτό έκανα και ηρέμησε το κεφάλι μου.

Δημοσ.

Η αληθεια είναι πως η καλύτερη λύση να απαλλαγείς από αυτά είναι το format. Εγώ μία φορά που την έπαθα έτσι αυτό έκανα και ηρέμησε το κεφάλι μου.

σωστος εισαι αλλα περα του οτι βαριεμε να το κανω βαριεμε να ξανακατεβαζω το bf4 που ειναι 30 gb ! τεσπα σε ε\υχαριστω για την απαντηση σου

Δημοσ.

Κάνε scan με το AdwCleaner και πρόσεχε απο εδώ και πέρα τι κάνεις accept όταν κάνεις εγκατάσταση προγράμματα. Επίσης κατέβαζε τα προγράμματα απο έμπιστα site που δεν έχουν downloaders. Κάποια καλά site για κατέβασμα προγραμμάτων είναι: softpedia.com , majorgeeks.com , techspot.com, neowin.net κ.α

Δημοσ.

καταρχας σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. εν τελει τα βγαλα αλλα παλι οι διαφημισεις φενονται σε καθε σελιδα και δεν ξερω απο που προκυπτει αυτο διοτι τα εχω σβησει ολα.... εχω κανει ρεστορε ολα τα explores εχω σβησει ολα τα αρχεια σε φακελους (καταλοιπα). το adw δειχνει οτι δεν εχει τπτ. ιδεα?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. λοιπον καταρχασ να τονισω οτι δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν ειμαι και ασχετος. ολα αρχισαν απο τοτε που εβαλα ενα προγραμμα και μπηκε ενα προγραμμα που λεγετε search protect. λοιπον απο τοτε αρχισαν να μπαινουν μονα τους προγραμματα και δεν οτι και να κανω δεν βγαινουν ξαναεγκαθηστανται μονα τους.. οποτε μιλαμε για καποιου ειδους ιο.. βαζω malware κλπ και βρησκει τα βαζω καραντινα παλι τα ιδια. να τονισω οτι δεν υπαρχει απεγκατασταση απο το προγραμα search protect. καμια ιδεα..??

Linux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...