kostakiss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγγυηση για στικακι οταν ειναι εφ ορου ζωης και αγορασμενο απο eshop, επικοινωνιυμε με τους ιδιους; Εχω ενα φλασακι , το χω φορμαρει σε φατ και ntfs, και διαβαζεται μονο σε λαπτοπ, σε καμια αλκη συσκευη(pioneer πηγη, σε υποδοχη απο cdiera dj κτλ)
achilles_g_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγγυηση για στικακι οταν ειναι εφ ορου ζωης και αγορασμενο απο eshop, επικοινωνιυμε με τους ιδιους; Εχω ενα φλασακι , το χω φορμαρει σε φατ και ntfs, και διαβαζεται μονο σε λαπτοπ, σε καμια αλκη συσκευη(pioneer πηγη, σε υποδοχη απο cdiera dj κτλ) Κάτι τέτοια χαζά τα κάνει όταν έχει γίνει bootable.
Billator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγγυηση για στικακι οταν ειναι εφ ορου ζωης και αγορασμενο απο eshop, επικοινωνιυμε με τους ιδιους; Εχω ενα φλασακι , το χω φορμαρει σε φατ και ntfs, και διαβαζεται μονο σε λαπτοπ, σε καμια αλκη συσκευη(pioneer πηγη, σε υποδοχη απο cdiera dj κτλ) Εχεις δοκιμάσει full format σε fat32; Όχι την επιλογή fast format.
kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το εχω κανει ποτε bootable. Με μακ εγινε το φορμαρισμα 1
achilles_g_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 βρες ένα υπολογιστή με windows, πέρασε το mini tool partition wizard και κάνε format από εκεί.
anonik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγγυηση για στικακι οταν ειναι εφ ορου ζωης και αγορασμενο απο eshop, επικοινωνιυμε με τους ιδιους; Εχω ενα φλασακι , το χω φορμαρει σε φατ και ntfs, και διαβαζεται μονο σε λαπτοπ, σε καμια αλκη συσκευη(pioneer πηγη, σε υποδοχη απο cdiera dj κτλ) Αν δεν δουλέψουν οι παραπάνω προτάσεις και τελικά χρειαστείς αλλαγή, επικοινωνείς κατευθείαν με sandisk (τουλάχιστον σε δικιά μου περίπτωση με το αντίστοιχο 16αρι αλλά με αγορά από amazon, η amazon με έστειλε στην sandisk.) Τους γράφεις το πρόβλημα εδώ. και σου στέλνουν οδηγίες.
kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε περιπτωση που εχω το παρακατω; http://m.adata.com/en/ufd/feature/204
anonik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε περιπτωση που εχω το παρακατω; http://m.adata.com/en/ufd/feature/204 Θεωρούσα πως μιλούσες για το στικάκι του θέματος. Δε ξέρω για ADATA, μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με e-shop πρώτα.
kostakiss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εστειλα μειλ στην εταιρεια,να δω τι θα μου απαντησουν. δεν λειτουργησε ουτε με τον παραπανω τροπο.
JimGer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε αν το έκανες με mac τσέκαρε μήπως το έχεις φορμάρει ως gpt. Νομίζω αυτό έχει ως default το disk utility... Αν όντως το έχεις κάνει gpt κάνε το mbr εστειλα μειλ στην εταιρεια,να δω τι θα μου απαντησουν. δεν λειτουργησε ουτε με τον παραπανω τροπο.
qwerty99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το στικάκι είναι ξανά διαθέσιμο στο MyMemory, και το .de και το co.uk Mε τον κουπόνι EXT20 βγαίνει στα 32-33 ευρώ περίπου, αναλόγως το site. Να πω ότι το στικάκι είναι φοβερό, ότι καλύτερο έχω δει. http://www.mymemory.de/USB-Sticks/SanDisk/SanDisk-64GB-Cruzer-Extreme-3.0-USB-Stick---Inkl.-SecureAccess-Software http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-64GB-Cruzer-Extreme-USB-3.0-Flash-Drive---245-MB_s
alexx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τι μεταφορικά χρεώνουν ξέρουμε; Άκυρο το βρήκα. Με Πειραιώς χρεωστική δοκίμασε κανένας αν περνάει η θέλει ρεβολουτ κτλ?
ca6mio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν θυμάμαι ακριβως αλλά δεν είναι πολλά και το στικακι είναι σφαίρα. Είχα πάρει το 32 μετα απο πολύ ψάξιμο και δεν το μετανιωσα.
koprodogis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τι μεταφορικά χρεώνουν ξέρουμε; Άκυρο το βρήκα. Με Πειραιώς χρεωστική δοκίμασε κανένας αν περνάει η θέλει ρεβολουτ κτλ? Πειραιώς και Alpha συνδεδεμένες με paypal δεν περνάνε τις τελευταίες 15 μέρες. Απευθείας πληρωμή δεν περνάει επίσης
alexx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μόλις δοκίμασα με πειπαλ και στα 2. Τζίφος. Πόσο διαρκούν οι προσφορές αυτές. Θα προλάβω να φορτώσω την ρεβολουτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα