Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Γειά σας παίδες, έχω κάποια Windows Vista Business 32bit, γνήσια, με service pack 2, και αναρωτιόμουν επειδή και αυτό το λογισμικό έχει παλιώσει, μήπως γίνεται να αναβαθμιστεί σε windows 7 for free, επειδή και τα 7 έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν. Είναι δυνατό αυτό; Έχω δει ότι αρκετά προγράμματα σιγά-σιγά σταματούν να υποστηρίζουν και vista και έχουν μόνο για 7 για 8 και 8.1. Thanks!
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζω πως γίνεται ουτε εχω ακούσει κατι οτι το έχει κανει η microsoft εφόσον πρόκειται για αλλο λειτουργικό πρέπει να εχεις και το ανάλογο κλειδί
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/416837-%CE%B1%CF%80%CE%BF-vista-%CF%83%CE%B5-windows-7/
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζω πως γίνεται ουτε εχω ακούσει κατι οτι το έχει κανει η microsoft εφόσον πρόκειται για αλλο λειτουργικό πρέπει να εχεις και το ανάλογο κλειδί οπότε ουσιαστικά δεν μπορεί κάποιος να βάλει, αν δεν έχει ήδη το δίσκο, genuine win7 επειδή δεν κυκλοφορούν, θα πρέπει να πάρει window 8 ή 8.1.
tolisk99 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απλά κατέβασε τα απο το Ίντερνετ και γράψε τα σε CD Απο κει και πέρα είτε αγοράζεις key απο κάπου ή τα κανεις ενεργοποίηση με κάποιο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα