Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενας γνωστος μου με μικρη επιχειρηση εχει 2 σελιδες και θα ηθελε να τις αναλαβω εγω γιατι δεν ειναι ευχαριστημενος απο την υποστήριξη που εχει μεχρι στιγμης . Εχω βρει κάποια wp templates και θα τις φτιαξω απο την αρχη. Ποιες ειναι οι διαδικασίες που πρέπει να κανω για να διαχειριζομαι εγω τις σελίδες και το domain ετσι ωστε να φυγει τελειως απο τους άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω πολυ.

Εφοσον γινει η μεταφορα  px στο papaki.gr λογικά πρεπει να αγορασω συνδρομη για 2 χρονια ή και περισσοτερο. η μεταφορά ειναι μόνο δωρεαν?

Επεξ/σία από stefanos_79
Δημοσ.

Η μεταφορά είναι δωρεάν. Αν έχει υπόλοιπο το domain σου, πχ αν έχεις .gr domain και το ανανέωσες πέρυσι, μεταφέρεται κι αυτό μαζί με το domain, για ένα χρόνο ακόμα δε θα πληρώσεις τίποτα. Όταν πλησιάσει η λήξη, τότε θα πληρώσεις την 2ετή ανανέωση στο παπάκι αντί για τον παλιό καταχωρητή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ενας γνωστος μου με μικρη επιχειρηση εχει 2 σελιδες και θα ηθελε να τις αναλαβω εγω γιατι δεν ειναι ευχαριστημενος απο την υποστήριξη που εχει μεχρι στιγμης . Εχω βρει κάποια wp templates και θα τις φτιαξω απο την αρχη. Ποιες ειναι οι διαδικασίες που πρέπει να κανω για να διαχειριζομαι εγω τις σελίδες και το domain ετσι ωστε να φυγει τελειως απο τους άλλους.

Θα πρέπει για αρχή να πάρει κωδικό εξουσιοδότηση απο τον προηγούμενο καταχωρητή αν θελήσει να μεταφέρει τα domain names σε άλλα καταχωρητή. Αυτό συνήθως θέλει 10 ημέρες. Απο εκεί και πέρα είτε ξεκινάς να "στήνεις" τις σελίδες τοπικά μέχρι το τελικό στάδιο που θες ή παίρνεις κάποιο server (αν δεν έχεις…) και ξεκινάς να δουλέυεις εκεί πάνω. 

Για το κομμάτι πλήρης διαχείρησης είναι καθαρά συμφωνία μεταξύ εσένα και του φίλου σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...