dzzgamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 hallo guys ..εχω στα χερια μου ενα hp του 2012 (αυτα τα ασιμενια τα απαισια ...you know ) ... εχει ενα θεμα..πριν καιρο ...ειχε καπιο θεμα η μιτρικη και ειχε φτοιαχτει απο καποιον τεχνικο...τωρα ...με το που bootαρει σβηνει αμεσως...και τωρα δεν περνει καν μπρος...τιποτα..νεκρο... του βαζω τον φορτιστη και δεν αναβει καν το φωτακι που λεει οτι φορτιζει... γνωμες? εγω λεω καμενη μιτρικη! απλα θελω να ειμαι σηγουρος!!
Kostasspil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά αυτό είναι αφού είχε θέμα και παλίότερα. Δοκίμασε όμως να το βάλεις στην πρίζα και με μπαταρία και χωρίς αλλά και με κάποιο άλλο φορτιστή
dzzgamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 τα δοκιμασα αυτα που λες απο χτες! τιποτα!! δεν νομιζω να συμφερει νεα μιτρικη!
dzzgamer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 τροφοδοτικο φορτιστη η του λαπτοπ?
koev Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Χρονια Πολλα Βηματα Γρηγορου ελεγχου 1. Eλεγχος φορτιστη 2. Eαω συνδεσεις τον φορτιστη και κουνησεις ελαφρα πανω κατω το dc jack θα δεις εαν αναβει το λαμπακι αναφορας στο Hp αυτο σημαινει οτι ο φορτιστης σου δουλευει εφοσον εστω και μια φορα αναψει το λαμπακι και αν αναβει και σβηνει θελει αλαγη το tp dc jack της μητρικης . 3.Αφαιρεση φορτιστη - μπαταριας και παταμε παρατεταμενα 20 Sec to power - εαν επαναλθει σημαινει το οτι ειχε γινει καταγραφη στο Βιος καποιο Υψηλο φορτιο και συννηθως ειναι παλια μπαταρια που δεν εχει μεγαλη ζωη . Εαν δεν γινει τιποτα απο τα τρια Υπαρχει προβλημα μητρικης στην βαθμιδα εισοδου . 1
takis1979 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα εαν οταν βαζεις τον φορτιστη το λεντ το αντοιστιχο δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν κανει καθολου μπουτ ? Η μητρικη ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα