Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω τον υπολογιστη που αναφερεται στην υπογραφη μου...Πριν απο 4 μερες και ενω επαιζα ανετα το NBA2K15 αρχισαν τα γραφικα του να κολλανε....Ειπα να του κανω ενα format γιατι τον ειχα ψιλογεμισει με αχρηστα πραγματα...

Μετα το format ολα καλα απο χθες το βραδυ ομως μου ξεκινησε σε μερικες φασεις να μου κανει τα ιδια στο NBA2K15 και το χειροτερο εβαλα να δω μια ταινια και μου σκαλωνει κ σε αυτην...

Ρωταω εαν γνωριζει καποιος τι μπορει να ευθυνεται....

Δημοσ.

Ναι ολα ενημερωμενα...εκανα το format πριν 2 μερες και οτι περασα μετα ειναι ενημερωμενα...

Για να δωσω να καταλαβετε το σκαλωμα ειναι οτι παγωνει η εικονα για 1-2 δευτερολεπτα..

ακουω τον ηχο κανονικα...

Δημοσ.

7cSMVc6.jpg

Εβαλα μια φωτο με 1 λεπτο χρησης γτ η προηγουμενη ηταν αμεση...

Μνημες ειναι 4-5 μηνων ολοκαινουργιες

ο Σκληρος του λειτουργικου ειναι ssd 2 ετων κοντα...

οι αλλοι 2 σκληροι ειναι παλι καινουργοι..

και συγκεκριμενα ο σκληρος που εχω τα παιχνιδια ειναι 2 μηνων..

απο θερμοκρασιες παντα κοιταω με τα καταλληλα προγραμματα..

δεν εχω δει τπτ περιεργο... αυτο που με προβληματισε ειναι οτι το

παγωμα μου το εκανε κ στο gom που εβλεπα ταινια....

Φωτογραφια απο HW

p8YJ1nu.jpg

Δημοσ.

Δε λέει τίποτα το διάστημα. Κατέβασε το hd sentinel να δούμε τη ζωή του σκληρού και τρέξε memtest τουλάχι στον 3-4 ώρες να δούμε αν θα βγάλουν errors οι μνήμες 

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ούτε στους σκληρούς ούτε στην gpu. Τρέξε το memtest και αν δεν βγάλει ούτε εκεί πρόβλημα, κάνε έναν κόπο να περάσεις την προηγούμενη έκδοση των driver στην gpu...

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε ποιο ακριβως memtest...γτ ενα που βρηκα δεν με αφηνει κα κανω ελεγχο κατευθειαν κ τα 8 gb...μου λεει 2 gb σε 4 παραθυρα....!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...