default Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Συγκεκριμενα, οταν παιζω καποιο flash game στο facebook (για αλλου δεν ξερω μια που μονο εκει παιζω κανενα παιχνιδακι συνηθως) και παραλληλα βαζω μουσικη στο windows media player τοτε παρατηρειται οτι εχω κοψιματα-σπασιματα στον ηχο. Χρησιμοποιω windows xp 32 και chrome για τα παιχνιδια. Σε καποια φαση εκανα εκκαθαριση δεδομενων στο chrome και το προβλημα λυθηκε για μια μερα ομως μετα επανηλθε. Ελπιζω αυτο να μην σημαινει οτι θα πρεπει καθε μερα να κανω εκκαθαριση στο chrome. Εψαξα στο διαδυκτιο αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να βρω καποια συγκεκριμενη λυση (ισως να μην μπορεσα να εκφρασω την ερωτηση μου σωστα) οποτε αν καποιος εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα και εχει καποια λυση να προτεινει ειμαι ολος αυτια.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε καποιο αλλο browser και ξανα πέρνα τους drivers του ήχου
default Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θελω να αλλαξω browser διοτι ο firefox ειναι memory black hole. Εξαλλου σε συζητηση που ειχα με ενα φιλο μου και αυτος αντιμετωπιζει το διο προβλημα παιζοντας διαφορετικο παιχνιδι στο facebook χρησιμοποιοντας firefox. Δεν εχω ιδεα για την καρτα ηχου του. Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο συσχετιζεται με την καρτα ηχου η με τον browser.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν σου είπα να αλλάξεις browser αλλα να δοκιμάσεις αλλον (internet explorer και firefox) για να δείς αν κάνεις τα ίδια μήπως ειναι κατι αλλο , πάντως πρέπει να βρείς και να ξανα περάσεις τους drivers του ήχου
Ailuros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα είναι σε βάση λογισμικού ότι κι αν είναι αυτό. Καλούμαστε λοιπόν χωρίς ουσιαστικά στοιχεία να κάτσουμε όχι μόνο να μαντέψουμε ποιό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα αλλά την πιθανή σύνθεση του υπολογιστή. Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα που να συσχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με κάρτα γραφικών ή κάρτα ήχου, αλλά κάτι που περιορίζεται κατά πάσα πιθανότητα στον Chrome σαν browser και την συμπεριφορά του κάτω από Χ συνθήκες. Εάν λοιπόν ο φίλτατος δεν θέλει να δοκιμάσει εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης το μόνο άλλο λογικό που μπορώ να συστήσω είναι αυτή η παραπομπή εδώ https://support.google.com/chrome/?p=help&ctx=settings#topic=3227046 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις