Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλες γιορτές να έχουμε.

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα φθηνό hackintosh για να ασχοληθώ λίγο(μιας και το έχω καημό) με αυτό και με το oc. Δεν ξέρω αν είναι worth it το hackintosh ή να πάρω κάτι καλύτερο για το pc μου. Τα χρήματα που διαθέτω Είναι μέχρι 300 350.

Δημοσ.

καλησπέρα φίλε μου,
η αληθεια είναι πως δεν εχω ιδέα απο hackintosh αλλα μπορείς να ζητήσεις βοήθεια εδώ http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/ όπου τα παιδιά γνωρίζουν αρκετά καλά το αντικείμενο.

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το εχω υπόψιν μου το θέμα απλά δεν ξέρω μήπως είναι off topic γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ. Και επίσης για να μου πείτε και κάποια πρόταση μήπως να βάλω κάτι στο υπολογιστή που ήδη έχω.

Δημοσ.

δυστυχως δε μπορώ να σε βοηθησω σε αυτο, οι γνωσεις μου πανω στο hackintosh ειναι μηδαμινες.
Ρώτησε εκεί  και σίγουρα θα βρεις απαντηση.
ισως αν θελεις πες στα πεδια εκει για την υπαρξη του θεματος εδω και ίσως μπουνε να σχολιασουν.

Δημοσ.

Και πάλι σε ευχαριστώ για την βοήθεια ,ρώτησα οπότε περιμένουμε απαντήσεις!

Να πω επειδή δεν το έχω αναφέρει οτι το άλλο μου σύστημα αποτελείτε απο phenom 1090T μητρική 990fxa-ud3, καρτα γραφικών gigabyte 280x αυτά είναι τα κύρια κομμάτια που αν είναι θα άλλαζα εκτός της κάρτας που απλά την ανέφερα! 

Δημοσ.

Όπως θα δεις κ Link.png Site: εδώ ,τα σωστά αξιοπρεπή hackint0sh συστήματα ξεκινάνε από intel i3 με HD 4600 και πάνω.

Οπότε κοιτάς με τα χρήματα που διαθέτεις να βρεις το αντίστοιχο hardware (μάλλον ελαφρώς μεταχειρισμένο) για να μάθεις,και από εκεί και πέρα στο μέλλον ανεβαίνεις όσο θέλεις..

Στο γράφω αυτό για να σου εξηγήσω δυο πράγματα,ένα ότι το σωστό hackint0sh δεν είναι σαν το linux (ουτε το Linux είναι αυτό,αλλά έτσι αντιμετωπίζεται δυστυχώς)  δηλαδή έχουμε ένα παλιό κ λίγο ασύμβατο υπολογιστή και βάζουμε ένα πιο ελαφρύ λειτουργικό για να "τσουλήσει" και να μην τον πετάξουμε..

δεύτερο ότι αφού έχεις δίψα για μάθηση να το μάθεις σωστά ξεκινώντας και σωστά.

Δημοσ.

δυστυχώς με amd που προσπαθησα 2 φορες ζορίστηκα αρκετά και τα παρατησα...

Οπως ειπε και ο moviemakerGr (που ειναι guru του θεματος) μια βασικη ιντελ υλοποιηση ειναι το κλειδι για να ξεκινήσεις...

Δες το συστημα της desktop υπογραφης μου (Gigabyte GA-h61m-s2pv - Intel Celeron G1620 - 2x4Gb Kingston Hyper-X Blu - POV nVIDIA GT610 1Gb - LG Bluray Combo - MacOS Mavericks) και θα καταλαβεις οτι ακομα και με αυτό μπορεις να δουλεψεις πολυ αξιοπρεπως (του λειπει ενας ssd to be honest...)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση.

Τελικά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να κρατήσω ραμ τροφοδοτικό γραφικών και να πάρω κάποιον i5Κ και μητρική z97;

Δημοσ.

Με την 280x λέτε να δυσκολευτω πολύ; καμιά πρόταση για επεξεργαστή μαλλον τον 4690κ και μητρική ; αν γινετε η μητρική σε μπλε χρώμα θα είναι πολύ ωραία αλλά δεν έχω και πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι σε ενα μόνιτορ δεν θα δυσκολευτείς,στα πολλαπλά μονιτορ αρχίζουν οι δυσκολίες.

Όλοι οι επεξεργαστές από i3 και πάνω ειναι υπεραριστοι,για Hackint0sh οπότε η επιλογή σου είναι ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις,αν ασχοληθείς με oc κλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...