rouketonias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους, Εχω να κανω μια μελετη και εγκατασταση για παροχη ιντερνετ σε μια ξενοδοχειακη μοναδα. Oι χωροι μου ειναι η ρεσεψιον με την τραπεζαρια οπου εκει υπαρχει το ρουτερ. Σε αποσταση 5 μετρων υπαρχει μια πισινα στην οποια μισοπιανει το ρουτερ και απο εκει και περα σε αποσταση 80 μετρων ξεκινανε τα δωματια,τα οποια ειναι 24 στο συνολο χωρισμενα σε 8 3οροφα κολλητα το ενα με το αλλο. Επισης 20 μετρα πιο περα αλλα σε αποσταση περιπου 80 μετρων απο την ρεσεψιον παλι υπαρχουν 10 bungalows. Site του ξενοδοχειου υπαρχει απλα για ευνοητους λογους δεν το ανεβαζω. Τι προτεινετε απο υλικα ωστε να πραγματοποιηθει η μελετη και η εγκατασταση δεδομενου οτι τα δωματια τηλεφωνο δεν εχουν και η ολη εγκατασταση θα πρεπει να πραγματοποιηθει με χρηση καθαρα και μονο ασυρματου δικτυου. Επισης πιστευετε οτι θα ηταν καλο να προτεινω και μια δευτερη γραμμη για ιντερνετ ωστε να το μοιρασω και να μην σερνεται το ενα μονο του ή 34 δωματια για απλο σερφαρισμα με μια 24αρα ειναι κομπλε?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πες τους οτι ασυρματα δεν γινετε τετοια δουλεια. πρεπει να δαπανήσουν καποια χρηματα για να εχουν σωστο αποτέλεσμα
Ledis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το καλύτερο θα είναι η ύπαρξη καλωδιακής υποδομής. Σε περίπτωση που δεν είναι αυτό εφικτό, μπορείς να διμοιουργίσεις ένα Backbone στους 5GHz και 2ο Radio στους 2.4GHz για το HotSpot. Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσεις WDS (Repeater Mode) και ΟΜΝΙ κεραίες. Ακόμα θα σου έλεγα να μην επιλέξεις Hardware με μόνο γνώμονα την τιμή. Οσον αφορά την ταχύτητα, η φράση "έχω μια 24αρα" δεν λέει απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να δεις σε τη ταχύτητα συγχρονίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα