Freedom13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ανοιξα τον υπολογιστή μου και έγιναν όλα μια χαρά άνοιξε έβαλα τον κωδικό μου να μπω αλλά η οθόνη ηταν μαύρη.. Το ποντική δούλευε κανονικά. Και το cntl alt del δούλευε κανονικα .. Αλλα το κουμπί τον windows δεν έκανε τίποτα .. Επίσης κατα την έναρξη του υπολογιστή δενυπηρξε κανένα πρόβλημα ουτε ο σπικερ δεν έκανε ηχους. . απλα είναι μαύρη η οθόνη χωρίς εικονίδια και χωρίς τίποτα απλα το ποντική. Τι έχει γίνει?
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα μήπως δε τα έχεις κάνει ενεργοποίηση; στην κάτω δεξιά γωνία γράφει τίποτα;
dancer_69 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Για δες μήπως βοηθήσει αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=AtyAOTdfKD0
Freedom13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια το έλυσα να ειστε παντα καλα, καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες φιλοοι μου
driftingcris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε σε ένα φόρουμ να ξέρεις πάντα λέμε και πως λύσαμε το πρόβλημα, για την περίπτωση όπου κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα