Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιο σημείο εμφανίζεται ο Φλωρινιώτης; Ειμαι φαν όλης της οικογένειας και θέλω να το κατεβάσω για να το βάλω στο αρχείο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους λάτρεψαν το Breaking Bad.

Ιδου.

Προσοχή και στα σχόλια.

Αξιομνημόνευτες ερμηνείες και εναλλακτική σκηνοθεσία. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη να δώ thread για αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο πειραματισμό.

Η σειρά πετυχαίνει την ιδανική ισορροπία ρεαλισμού και υποκριτικής με τους χαρακτήρες να καταφέρνουν να είναι πολύ κοντά στον θεατή και ταυτόχρονα τόσο μακριά. Η ιστορία της διπλανής πόρτας που μπορεί να αγγίξει τον καθένα μας. Η αφήγηση όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Sellers κλίνει υπερβολικά προς το exposition κάτι που αν και μπορεί να κουράσει, δεν αφήνει περιθώρια για σεναριακές παρερμηνείες.

Τα αδρά, σχεδόν ερασιτεχνικά, πλάνα που είναι ξεκάθαρα επηρεασμένα απο τον Terrence Malick και τον Joe Berlinger συνδυάζονται αρμονικά με τεχνοτροπίες απο άλλους σκηνοθέτες. Παρόλο που οι κεντρικές επιρροές είναι εμφανείς, η Ελευθερία Καραδήμου έχει πολλά να πεί και με το δικό της προσωπικό στύλ.

Η ενασχόληση της με τα social media και η προσωπική επαφή με τους θαυμαστές της είναι κάτι πρωτόγνωρο και πολλοί θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

Γενικά είναι μια ιδιαίτερη σειρά που θα μπορούσε εύκολα να γυρίσει σε τηλεταινία και είναι gateway series για άλλες κινηματογραφικές αναζητήσεις όπως το νεότερο Σύμπλεγμα της Αράχνης και οι παρθενικές Ποσειδώνιες διαδρομές.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τη δεις βλέπεις και την τρέχουσα, Στο Σύμπλεγμα Της Αράχνης.

Οι ποσειδώνιες διαδρομές είναι πολύ πιο αργές, αλλά σε μεγάλα καψίματα...

edit τώρα είδα πως αναφέρεται και πριν, το πήγα tl;dr

Δημοσ.

Προσοχή!Απαραίτητη η γονική συναίνεση

0:30 μέχρι 1:10

Πολυ καλο αλλα μονο για λιγους και ψαγμενους.Σαν κι αυτους που πανε και βλεπουνε μονολογους στα θεατρα πχ.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...