Προς το περιεχόμενο

προβλημ-nanostation loco 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και καλη κυριακη και καλες γιορτες σε ολους!

εχω την εν λογο Συσκευή παίρνω δίκτυο από το σπίτι της θειας μου (οχι κλεψιμο απο το γειτονα κλπ);που βρίσκεται περίπου στα 25 έως 30 m από το νανο.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου όλα καλά θα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τις τελευταίες τρεις μέρες όμως ενώ είναι συνδεδεμένο κανονικά έχω internet για 5 λεπτα Για άλλα πέντε δεν έχω περίπου!

δλδ ολα οκ εχω ιντερνετ για 5 αφου πλοηγιθω μετα απο 5 κοβετε!κοβετε για 5 περιπου λεπτακαι ξανα παλι! δλδ ειναι συνδεδεμενο κανονικα αλλα σταματαει να παιρνει πακετα.

του εκανα ρεσετ αλλα παλι τα ιδια!

τι μπορει να συμβαινει; αν εχετρ καποιες λυσεις να μου πειτε τα βηματα!

<UITraitCollection: 0x15538ac0; _UITraitNameUserInterfaceIdiom = Phone, _UITraitNameDisplayScale = 2.000000>

Δημοσ.

α.θα δοκιμαζα να του κανω firmware update αλλα πρωτα θα δοκιμαζα να αλλαξω καναλι στο adsl router ωστε να αλλαχτει και στο nanostation αν παιζει σαν wireless bridge.αν ειναι σαν access point θα αλλαζα μονο σε αυτο.

επισης δοκιμασε και με αλλο Pc μηπως ειναι θεμα του pc

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση!

αλλαξα καναλι αλλα τιποτα!

ποιο firmware να κατεβασω;; εχω της φωτο το μηχανημα

post-132516-0-82178000-1419155485_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πηγαινε εδω

http://www.ubnt.com/download/

βαλε στην πρωτη air max στο δευτερο nanostation loco και στο τριτο nanostation 2 loco και κατεβασε οτι πρεπει.ξανασεταρε το μετα απο την αρχη αφου του κανεις ενα hard reset.ελπιζω η θεια σου να μην εχει κανα σαπιδι zte για μαλλον αυτο θα φταιει παρα το loco σου.

να υποθεσω το εχεις βαλει στην ταρατσα σου να πιανει ασυρματα απο την θεια σου και δινεις σε σενα με καλωδιο σωστα?σαν wireless bridge?αν δεν εχεις πακετα στο loco μπορει ναι να φταιει το adsl router απο την αλλη πλευρα.καντο και κανα Reboot  το adsl router.

επισης οταν δεν εχεις ιντερνετ δοκιμασε να κανεις ping το loco2 οπως και το router στην αλλη πλευρα να δεις αν μπορεις να τα κανεις ping.το λεω μηπως εχει θεμα το ιντερνετ της θειας και πεφτει και για αυτο δεν ανοιγουν οι σελιδες παρα να φταιει το link.το firmware καλο ειναι να το κανεις βεβαια ετσι και αλλιως αν δεν εχει το τελευταιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...