sistah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το εχεις κουρασει οσο δεν παει.Παντα ξεκινας με αερολογιες και φανφαρες στα σεντονια σου και παντα το γυρνας στο "εγω εκεινο, εγω το αλλο".Μια φορα να γραψεις 5 γραμμες με ουσιαστικη ερωτηση και τι στον κοσμο.Αλλα οχι ,πρεπει να απλωσουμε τραχανα πανω στις παπατζες για σεντονια που γραφεις.Ακομα και σε ενα θεμα με σκληρο που ειχες ξεκινησει, κανανε αμαν να καταλαβουν τι διαολο γραφεις.Ξεκινησες ενα legit θεμα -τουλαχιστον στον τιτλο- αλλα το εχασες στο πρωτο ποστ.Παντα απο εκει το χανεις και γιαυτο σε παιρνουν στο ψιλο γαζι.Αφου δεν σου κανει το IQ του insomnia και το επιπεδο συζητησης θα ειναι με ατομα ΣΙΓΟΥΡΑ χειροτερα απο σενα,γιατι οι game-ο-ωρες σου δεν συγκρινονται με κανεναν, τι το ανοιγεις το γ@#$%^ το thread?Σου γραφει η αλλη αυτο που ειδα και εγω,οτι δηλαδη ολα τα posts σου ειναι τερμα εγωκεντρικα και θελεις να δειχθεις και της αρχιζεις την ειρωνια.Πες μου εσυ μετα, πως στο διαολο θα θελει κανεις να κανει συζητηση μαζι σου.Αμα δεν σαρεσει μια απαντηση, καντιλιαζεις χωρις ελεος.Ε γαμησε μας. 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχει να κάνει με τις Game-ο-ώρες, ποτέ δεν είχε. Στα προσωπικά τους απαντάω, ποντάντοροντας πως δεν θα πέσει το Forum λόγω υψηλού bandwidth. Και εσένα τον ίδιο, αν κοιτάξεις μέσα σου.. σε τσούζω μόνο που υπάρχω ρε buddy. Αν διαβάζατε το πρωταρχικό ποστ, θα ξέρατε τι είναι ontopic και τι off. Είναι το φαινόμενο της Ντίβας όμως, που οι μισοί πρέπει να μιλάνε σε εμένα αποκλειστικά. (:Δεν θέλω να κάνει κανείς συζήτηση μαζί μου, κάντε μεταξύ σας. Δεν άνοιξα το θέμα για να πάρω τη γνώμη σας καν στη τελική, βλέπεις να ζητάω γνώμες ρε ψιλογαζί; Εγώ μια δήλωση έκανα. Μόνο ο Δημιουργός μου βγάζει απ' το μυαλό πως οι γυναίκες είναι από DNA ανίκανες να κατανοήσουν μηχανισμούς, ενώ δεν δείχνουν να μπορούν, και μπορεί ο ΦΑΝ του Ελληνικού ποδοσφαίρου λ.χ.Μετά πετάγεται ένας XVIPES ladies & gents, proud μέλος του Insomnιακού περιβάλλοντος κάτι αιώνες, να με δουλέψει ψιλογαζί όπως λες. (...) Women, on the other hand, prefer so-called “casual” games that are easy to learn but complex to master, Mr. Warman said. The most popular franchise among women is the rhythm game “Just Dance,” designed for Nintendo’s Wii platform, in which players mimic dance moves set to popular songs by artists like Katy Perry and Kylie Minogue. The runner-up among women is the Candy Crush Saga, a puzzle game that has become ubiquitous on Facebook and smartphones. και άσε εμένα να "σκάβω" για να για να "επιβιώσω"... (ΠφΠΩΩΩΩΩΩΩΩ έκανε και έξοδο κινηματογραφική με την ατάκα) Και ΚΑΛΑ, προσωπικό COMEBACK επειδή τον έκανε ρόμπα άλλο post, ο ευφυής ενώ όλο το τόπικ είναι: ..στο Μαχτζώνγκ ταίριαζε διπλές κάρτες... επ' άπειρον φίλε. (Η ΓΚΟΜΕΝΑ) Αν συνδυάσουμε τα ρεαλιστικά δεδομένα που μας μοιράστηκε μαζί μας ο υπέροχος Κος. Χαριτόπουλος στο "Εγχειρίδιο της βλακείας" (βιβλίο), έχουμε σαν δεδομένο πως ο μάγκας που έγινε μάγκας με το "Η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως" ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ3, τότε ο μάγκας δεν είναι μάγκας.. αλλά βλάκας, και ας έχει γίνει ο No.1 υδραυλικός παγκοσμίως - παραμένει με μια χαμηλού επιπέδου κατανόηση μηχανισμών γιατί πολύ απλά τα έπιασε ΑΡΓΑ συγκριτικά με άλλους Homo Sapiens. Έτσι, δεν υπάρχει το άλλο φύλο στο Gaming βάσει πίτας. Με λυπεί αφάνταστα, αλλά όλες αυτές οι προσπάθειες στα Κάντι Κρας Σάγκα που μου μοιράζονται οι κοπέλες που μου βάφουν τα νύχια.. δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν σαν καλές προσπάθειες.. γιατί τους πήρε καιρό ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Δες πόσο μεγάλα είναι, και ένας άλλος δήλωσε πως δεν ξέρω να γράφω και την Ελληνική. Μα__κα, τα personal attacks είναι too stronk εδώ μέσα. Οι γυναίκες στο Gaming μπορούν να καταφέρουν κάτι μόνο κατ' επανάληψιν*, ως επί το πλείστον.. όχι μόνο εμείς οι Ελληνίδες αλλά παγκοσμίως (και θα σας πω πως μια κομπάρσα σαν εμένα έχει στα χέρια της τέτοιες πληροφορίες στο κλείσιμο αυτού του post). Στα χόμπυ τους ποτέ δεν επιλέγουν περίπλοκους μηχανισμούς, ενώ στο σημερινό Mainstream Gaming έχουμε μονάχα περίπλοκους μηχανισμούς που απαιτούν να αποκρυπτογραφήσεις/κατανοήσεις το πως λειτουργεί, άλλοτε και timing, άλλοτε και συνεργασία, άλλοτε και ευστροφία, άλλοτε φυσικά εμπειρία από άλλα Game, άλλοτε ακόμη και εξυπνάδα. Το χειρότερο όμως γι' αυτές, με την πάροδο των καιρών, είναι πως τώρα τελευταία.. έχουν στα Requirements όλα τα παραπάνω έστω από λίγο. Που κολάνε οι Gaming-ώρες μου με το θέμα. Πες μου, ποιος είναι σχετικός και ποιος δεν είναι; Άποψη της άλλης της φραγκόκοτας που δε θέλει να στήσουμε το skillz μας, είναι πως δεν ξέρω καλά τα ζάνρα και τα Games τα έχω μπερδεμένα.. Η απάντηση μου;Πάμε το Game σου, να σε διαγράψω από προσώπου γης να βγάλεις το σκασμό, και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. Το έγραψα πιο πίσω. Ποιος έκανε προσωπική αναφορά, και που στο π__ς κολλάνε τα Genre στο τόπικ αυτό;Όταν ανοίγω θέμα, αναφέροντας πως, μετά από τις 24 ΕΤΩΝ παρατηρήσεις μου, παρατηρώ πως ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ όχι μόνο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ το Gaming, την οδήγηση, ΚΑΝΕΝΑΝ Π__ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (βάσει πίτας), αλλά είναι σαν ανεκμετάλευτες ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. Ο άλλος ΠΡΟΛΑΒΕ και με είπε άντρα/σοβινιστή ΡΕ....και μου απαντάει ο XVIPES άρθρο για να με προσβάλλει "Ε, μόνο για κάνα Candy είστε/είσαι/w.e εσείς οι γυναίκες..". Τι να απαντήσω όταν το μυαλό-καλάι πάει να το παίξει έξυπνο, και είναι 100% offtopic γιατί δε κατανόησε το ίδιο τόπικ (επειδή τα γράφω πολλά και περίεργα, μη ξεχνιόμαστε δε γράφω Ελληνικά καλά σχετικά).Να το προσπεράσω να συνεχίσει το τόπικ;5 άτομα νιώσαν, και είπαν πως γίνεται πλύση εγκεφάλου από μικρά, ο maltad'awr ήταν ontopic που μιλούσε με τα ροζ Sections των μαγαζιών. Όλοι οι άλλοι, έδειξαν πως απλά δε με χωνεύουν ότι και αν είπα στο πρώτο ποστ, πάντα αυτό συμβαίνει απλά όταν κάθομαι στο πισί και ξύνομαι μέχρι να ματώσω, κάθομαι φιλοζωικά και απαντάω.Μίλησα για αυτοκινητόδρομο, που δεν έδεσε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και ο άλλος ο ζουλού μου σκάει και μου λέει πως εγώ διπλώνω καλύτερα από αυτόν επειδή κατουράω καθιστή.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑ, και σε όλα πετάχτηκε το πιο Underground μυαλό, να πει ότι πρόλαβα και έγραψα πραγματικά στο πρώτο ποστ.. αλλά ΛΑΘΟΣ. Και θα βγει τώρα άλλο pony, να μου πει "μα μου πως είναι λάθος, εδώ έχουμε δημοκρατία, τίποτα δεν είναι λάθος στη ζωή, ο παναθηναϊκός είναι χόμπι.." αλλά guess what, το κάθε pony ΔΕΝ - ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ - ΤΟ - ΠΡΩΤΟ - ΠΟΣΤ. Έτσι ξεκινάνε τα προσωπικά, και εγώ τα συνεχίζω από χόμπι προσπαθώντας να μη βρίσω και να είμαι εντός κανόνων όσο μου επιτρέπει η φύση μου. Δε προσβάλλω κανέναν, μόνοι τους προσβάλλονται που επιτρέπουν στον εαυτό τους να γράφει δημοσίως. Αλλά ένα Nickname καταστρέφουν μόνο. Να τους είχα σε εργασιακό χώρο, να δεις αυτοκτονία κοινωνική που θα κούμπωναν να μοιράζοντας τις DIVINE παρατηρήσεις τους εντός εμβέλειας μου. Κλεμμένο και υπέροχο: Οι νεκροί άνθρωποι, δεν πονάνε.. μόνο οι ζωντανοί που μένουν πίσω τους πονάνε, και προσπαθούν να φέρουν τα πράγματα βόλτα.Το ίδιο επακριβώς ταιριάζει για τους ηλίθιους.Το διάβασα τις προάλλες, και συγκινήθηκα με τη παρομοίωση γιατί είναι story of my lyfe. Θέλω να αποβάλω απ' τη ζωή μου τους ανθρώπους που με κάνουν να τους εξηγώ συνέχεια και μου ντεκαβλιάζουν τα υπονοούμενα ρε αδερφέ. Υ.Γ: Still TL'DR, τα πετυχημένα είναι σε μικρά ποστ για τον Αίλλειν. Αλλά guess what, έχετε κάθε ευκαιρία να με τραμπουκίσετε στη συνέχεια, να με κάνετε να νιώσω βούκινο, ψιλογαζί και άλλα μεσημεριανά του Star που ξέρετε καλύτερα από μένα. Υ.Γ 2: Όντως πολλά δείχνουν. M___ες ξέρω τον εγκέφαλο σας. Ξέρω.Αλλά είναι λόγια, δε μπορώ να τα λιγοστέψω. Ορκίζομαι.
ADHD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ μια δήλωση έκανα. Μόνο ο Δημιουργός μου βγάζει απ' το μυαλό πως οι γυναίκες είναι από DNA ανίκανες να κατανοήσουν μηχανισμούς, ενώ δεν δείχνουν να μπορούν, και μπορεί ο ΦΑΝ του Ελληνικού ποδοσφαίρου λ.χ. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ανικανες να κατανοήσουν μηχανισμους, οπως ειπα μπορει καποιους μηχανισμους να τους κατανοούν και καλυτερα απο τους αντρες οποτε και να εχουν καλυτερο potential. Το gaming δεν ειναι ενιαιο ομως ουτε ολα τα esports συνδυάζουν ολα τα skills, μπορει οι αντρες πχ στον ΜΟ ΑΝ ειχαμε ολοι ιδια ερεθίσματα να εχουν παντα ενα edge στα fps(λογο reaction time/hand eye coordination) και οι γυναικες στα puzzle games(καλυτερες στο multitasking etc.) η κατι αλλο λεω εγω τωρα. Διαφωνεις με αυτο? Και να εχω δικιο και να υπαρχουν οι διαφορες βιολογικα δεν ειναι κατι που δεν μπορεις να ξεπερασεις με περισσοτερη ενασχοληση, ισα ισα μιλαω για ενα μικρο edge το οποιο ομως κανει τη διαφορα σε equal level καταστασεις οπως ο ΜΟ η το top tier επιπεδο..
Xvipes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει στο "Gaming" διαχωρισμός φύλου τελικά; Ναι. Λέτε ναν' το DNA; Όχι. Μπορώ να βγω offtopic τώρα? π.σ Θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, παρολαυτά τον αναζητάς. Βάλτο στο Game section, γράψε ανθρωπινά και μετά κατηγόρησε όποια απάντηση μου θέλεις. Αυτά. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Όταν θα μάθεις να ξεχωρίζεις οιος μιλάει Προσωπικά για εσένα και ε ΓεάΠότΠότεΠότΠότε για τις γυναίκες και θα σταματήσεις το wanna be άντρας στυλ γραψίματος Ίσως σε πάρει κανείς σοβαρά. Όσο για τους χαρακτηρισμούς , όταν η μαγκιά βρήκε μάσκα οι μάγκες αυξήθηκαν κατά πολύ..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Wanna be άντρας νόμιζα ότι ήσουν εσύ. Το βρήκες, γουστάρω αφάνταστα που δεν έχω πρόσβαση στο σώμα σας. Με παίρνει και τα λέω εδώ, που ρισκάρω και το account μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι Γιατί όταν τα ρίσκα είναι πραγματικά Τότε οι περισσότεροι κάνουν πίσω..
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 θα σταματήσεις το wanna be άντρας στυλ γραψίματος Αν δεν πει ζμπουτζαμ δεν έχει ανδρικό στυλ. Εγώ προσωπικά γουστάρω γραφή, αλλά δεν απευθύνεται σε μένα και την έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Εκτός αυτού, έχει δίκιο πως ασχολείστε μαζί της επί προσωπικού και όχι με το θέμα. Και προσωπικά διακρίνω και αρκετό σεξισμό σε αυτή την ενασχόλησή σας αλλά δεν έχω και πολλή όρεξη να κάνω τις παραθέσεις και την ανάλυσή τους τώρα. Αλλά το να ασχολείται κάποιος με τον τρόπο γραφής του άλλου σε ένα τοπικ που δεν είναι για τους τρόπους γραφής, το βλέπω περισσότερο ως ad hominem παρά ως valid γκρίνια. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δες την τοποθέτηση μου και την απάντηση της και πες μου Ποιος απευθύνθηκε σε Προσωπικό επίπεδο.. και περιμένω να μου απαντήσεις
tsakonas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Σίγουρα είναι στο DNA πάντως η απειρη βλαχομαγκια ανεξαρτήτου φύλου. 1
Thinart Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 (...) Ακόμα και αν μία γυναίκα δεν έχει γεννηθεί με την σχετική προδιάθεση, μπορεί ν'αλλάξει την μοίρα της επιγενετικά. Ούτως ή άλλως, έχει αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών στα τμήματα STEΜ, ιδίως στις αναπτυγμένες χώρες.
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Και μια πιο εσπιτημονικη τοποθετηση. Για αρχη οποιος δεν παραδεχεται οτι οι αντρες ειναι απο τη φυση τους "καλυτεροι" σε καποια πραγματα απο τις γυναικες και οι γυναικες |καλυτεροι" σε καποια αλλα απο τους αντρες δεν εχει λογο να συζηταει γιατι πολυ απλα το μυαλο του εκτος του οτι δεν ειναι ετοιμο να δεχθει κατι διαφορετικο, ξεκιναει να κανει μια συζητηση εχοντας θεσει λαθος βασεις. Ο τροπος με τον οποιο λειτουργει ο εγκεφαλος στις γυναικες και στους αντρες ειναι ο ιδιος απλα το καθε φυλλο αντιλαμβανεται διαφορετικα καποια πραγματα. Για αυτο πχ οι αντρες ειναι συνηθως καλυτεροι στην οδηγηση ενω οι γυναικες ειναι καλυτερες στο να τακτοποιουν πραγματα. Οπως και να εχει ομως, δεν σημαινει οτι παντα οι αντρες θα ειναι καλυτεροι οδηγοι και οι γυναικες καλυτερες μαγειρισες. ΟΧΙ. Ισως για ενα αντρα το gaming να ειναι "εμφυτο" και να του βγαινει πιο ευκολα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μια γυναικα που ασχολειται δεν μπορει να γινει καλυτερη. Και εδω κολλαει αυτο που λενε "Η σκληρη δουλεια κερδιζει το ταλεντο". Για να κλεισω. Ναι οι αντρες ειναι απο τη φυση τους καλυτεροι στα παιχνιδια -και δεν ειναι στερεοτυπο- ΑΛΛΑ και οι γυναικες μπορουν να γινουν εξισου καλες, ή και καλυτερες. Τωρα οτι μερικοι/ες εδω(και οχι μονο) ειναι στη φαση "βγαλτη να τις μετρησουμε" δειχνει ποσο ζωα ειμαστε σαν ανθρωποι και το μονο που μας νοιαζει ειναι να γινουμε καλυτεροι απο καποιον απλα για να του την πουμε και οχι να γινουμε καλυτεροι απο εμας για εμας. Εδώ αφήνεις μπηχτή στο τέλος, Iris, ακόμα είσαι εντελώς off. Όντως μάλλον το έγραψα μεγάλο το πρώτο ποστ, και δε το διάβασε κανείς. Είσαι σε άλλο θέμα κοπέλα μου. Ποιος νοιάζεται για μένα, εδώ ένα γένος χάνεται και δε ξέρει το γιατί. Έχεις και cents πανάθεμά σε. Μέγιστε xvipes αν και νομίζω πως κατάλαβα, πες μου τι υπονοεί η καλλιτεχνική σου απάντηση ρε φίλε. Το έκανες λίγο σαν comeback σωστά; Πληρώνω όσα όσα ρε απλά γράψε μου τι λέει ο ποιητής. Υ.Γ: Ο άλλος λέει οι γυναίκες καλύτερα διπλώνουν, και οι άντρες οδηγάνε και όλα αυτά στην ίδια παράγραφο με τη φράση "ας το πάρουμε επιστημονικά for a sec". Μ___α godlike απαντήσεις. κι εδώ την προσπερνάει την μπηχτή κι απαντά επί του θέματος στο σεξιστικό κατά εκείνη σχόλιό σου. αν σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις το νοημα δεν φταιω εγω. Ηταν παραδειγμα για να καταλαβει ακομη και το πιο ηλιθιο μυαλο -αν και η αληθεια ειναι οτι δεν μου ηρθε στο μυαλο κατι στο οποιο οι γυναικες ειστε απο τη φυση σας καλυτερες απο εμας υπαρχει απλα εμενα δεν μου ηρθε- να στο πω και με αλλο τροπο. για να δεις αν ενας αντρας ή μια γυναικα ειναι καλυτερη σε κατι απο τη φυση τους θα πρεπει να παρεις παιδια τα οποια ειναι σε μικρη ηλικια και δεν εχουν ιδεα τι και πως ωστε να τους βγουν ολα φυσικα. (εχουν κανει αναλογο πειραμα στους Mythbusters με το πεταγμα μπαλας του μπειζμπολ κατι ηξεραν που χρησιμποιησαν παιδια) μεχρι τοτε καλυψε τα κομπλεξ σου με οτι θες.. I'm off.. Και απαντάς με την τελευταία εμπρηστική ατάκα. Εγώ εδώ το βλέπω το φάουλ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ήταν γενικη παρατήρηση που εχω προσέξει στο φόρουμ από διάφορα άτομα δεν ήταν προσωπικό.. αν θίχτηκε δεν φταίω εγώ.. Για τα μετά προφανώς και απάντησα σε προσωπικό επίπεδο αφου αναφέρθηκε σε μένα..
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν την είδα να θίχτηκε, το προσπέρασε είπα. Μετά την είπες κομπλεξική που υπεράσπισε το φύλο της. Φαουλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα