Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Και μια πιο εσπιτημονικη τοποθετηση. 

Για αρχη οποιος δεν παραδεχεται οτι οι αντρες ειναι απο τη φυση τους "καλυτεροι" σε καποια πραγματα απο τις γυναικες και οι γυναικες |καλυτεροι" σε καποια αλλα απο τους αντρες δεν εχει λογο να συζηταει γιατι πολυ απλα το μυαλο του εκτος του οτι δεν ειναι ετοιμο να δεχθει κατι διαφορετικο, ξεκιναει να κανει μια συζητηση εχοντας θεσει λαθος βασεις.

Ο τροπος με τον οποιο λειτουργει ο εγκεφαλος στις γυναικες και στους αντρες ειναι ο ιδιος απλα το καθε φυλλο αντιλαμβανεται διαφορετικα καποια πραγματα. Για αυτο πχ οι αντρες ειναι συνηθως καλυτεροι στην οδηγηση ενω οι γυναικες ειναι καλυτερες στο να τακτοποιουν πραγματα. 

Οπως και να εχει ομως, δεν σημαινει οτι παντα οι αντρες θα ειναι καλυτεροι οδηγοι και οι γυναικες καλυτερες μαγειρισες. ΟΧΙ. Ισως για ενα αντρα το gaming να ειναι "εμφυτο" και να του βγαινει πιο ευκολα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μια γυναικα που ασχολειται δεν μπορει να γινει καλυτερη. Και εδω κολλαει αυτο που λενε "Η σκληρη δουλεια κερδιζει το ταλεντο".

Για να κλεισω. Ναι οι αντρες ειναι απο τη φυση τους καλυτεροι στα παιχνιδια -και δεν ειναι στερεοτυπο- ΑΛΛΑ και οι γυναικες μπορουν να γινουν εξισου καλες, ή και καλυτερες.

Τωρα οτι μερικοι/ες εδω(και οχι μονο) ειναι στη φαση "βγαλτη να τις μετρησουμε" δειχνει ποσο ζωα ειμαστε σαν ανθρωποι και το μονο που μας  νοιαζει ειναι να γινουμε καλυτεροι απο καποιον απλα για να του την πουμε και οχι να γινουμε καλυτεροι απο εμας για εμας.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνεις γιατί να υπάρχει διαχωρισμός..

..αλλά τα διαχώρισες like a Gender Nazi τα πράγματα μια χαρούλα.

Btw αν τα προόριζες σε εμένα.. δεν πάω να δείξω πως είμαι πιο έμπειρη στο Gaming από το μέσο όρο εδώ μέσα. Σε Ελληνικό φόρουμ είμαι. ΕΙΔΑ τι παιζουν στο "δείξε μου τα Gaming shortcuts σου" οι άμοιροι εδώ μέσα. Φυσικά και είμαι πιο ψιλά από το μέσο όρο, και δεν θα το αποδείξει κανείς αυτό με τη γραφή, θα το αποδείξει το αν μια ζωή είχα περισσότερα Installed (+τερματισμένα) από γνωστές αλυσίδες NetCafe, και τα νούμερα που κάνω στα Online Titles που έχω ασχοληθεί.

Η εμπειρία σε κάνει να είσαι ανώτερη. Εσύ τι έλιωσες τελευταία; 5 titles; δηλαδή 5 μηχανισμούς; και κρίνεις πως ο εγκέφαλός σου δε τα πιάνει κορίτσι μου;

Η εμπειρια > "φυσικο ταλεντο" στις περισσοτερες περιπτωσεις αλλα αυτο δεν δειχνει κατι για το διαχωρισμο των 2 φυλων. Ουτε δειχνει κατι οτι εσυ θεωρεις οτι εισαι καλυτερη απο το MO στο insomnia, ο MO γενικα(οχι μονο εδω) δεν ειναι και το καλυτερο δειγμα για να το πω κομψά ειτε μιλαμε για gaming/IQ/γνωσεις οτιδήποτε ας μην κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας για να είμαστε politicaly correct. Το να νιωθεις καπως ανωτερη που εισαι πανω απο το ΜΟ ειναι απλα τραγικο για εσενα αν εισαι οσο καλη οσο λες...

Τα 2 φυλα εχουν διαφορες, οπως για παραδειγμα ο αντρας παντα θα ειναι πιο δυνατος βιολογικα ετσι ισως εχει καποια traits που τον κανουν καλυτερο σε καποια συγκεκριμενα genres οχι στο gaming γενικα, απο την επιστημονική πλευρα του θεματος δεν εχω ιδεα μονο οτι παρατηρώ πρακτικά. Αυτο που παρατηρω λοιπον ειναι οτι οι γυναικες δεν υπαρχουν σε world class επιπεδο σχεδον σε κανενα esport το οποιο ειπαμε μπορεί να ειναι τα ερεθίσματα αλλα μπορει να ειναι και το "φυσικο ταλεντο". Και το δευτερο που υποθετω(εγω ετσι αυθαιρετα.) ειναι οτι αν βαλουμε εναν average gamer αντρα και γυναικα να πιασουν ενα game που δεν εχουν ξαναπαιξει ποτε για 1 μηνα ξερω γω πιστευω οτι ο αντρας κερδιζει 7/10 τουλαχιστον λογο competitive spirit και μονο.

Τελος παντων, τα video games και τα esports γενικα ειναι κατι πολυ φρεσκο για να κρινουμε ακομα, μπορει οι γυναικες να εχουν ιδιο και καλυτερο potential αλλα να μην βγαινει λογο μη ενασχολησης με το αθλημα, ολα ειναι πιθανα για εμενα..

• Like 1
Δημοσ.

(...) While video game developers see their worldwide market approaching a kind of gender parity, there are some significant differences in the types of games preferred by each gender. Men favor immersive, narratively complex games laced with violence that have a steep learning curve, according to Peter Warman, the chief executive of Newzoo. The most popular video game franchise among male players in France, Britain, the United States and Germany is “Max Payne,” a noirish third-person shooter game about a fugitive NYPD detective. The game includes a “kill cam,” which, according to GameSpot, shows the player’s ammunition “soaring through the air and striking its target in grisly detail.”

Women, on the other hand, prefer so-called “casual” games that are easy to learn but complex to master, Mr. Warman said. The most popular franchise among women is the rhythm game “Just Dance,” designed for Nintendo’s Wii platform, in which players mimic dance moves set to popular songs by artists like Katy Perry and Kylie Minogue. The runner-up among women is the Candy Crush Saga, a puzzle game that has become ubiquitous on Facebook and smartphones. The game, which is played by around 90 million people worldwide each day and was just released last month in China, makes an estimated $1 million per day from the sale of 99-cent credits that allow players to keep playing. (...)

(http://www.nytimes.com/2014/09/11/arts/international/women-get-in-on-the-action-in-video-games.html)

• Like 1
Δημοσ.

(...) 

Women, on the other hand, prefer so-called “casual” games that are easy to learn but complex to master, Mr. Warman said. The most popular franchise among women is the rhythm game “Just Dance,” designed for Nintendo’s Wii platform, in which players mimic dance moves set to popular songs by artists like Katy Perry and Kylie Minogue. The runner-up among women is the Candy Crush Saga, a puzzle game that has become ubiquitous on Facebook and smartphones. 

και άσε εμένα να "σκάβω" για να για να "επιβιώσω"...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες, ειδικά στο gaming. Όλοι ξέρουμε πως οι άντρες τα καταφέρνουν λίγο καλύτερα σε ότι έχει σχέση με gaming/οδήγηση/προσανατολισμός/τεχνικά θέματα. Είναι η φύση τους τέτοια και μπράβο τους. Οι περισσότερες γυναίκες πλέον ναι, για gaming εννοούν το candy crush και όσο για υπολογιστές δεν ξέρουν καν να στέλνουν ένα mail, επειδή οκ, δεν έχουν αρκετά ανεπτυγμένο εγκέφαλο ή απλά δεν τους νοιάζει ρε παιδί μου. Γουστάρουν αυτό που κάνουν, ό,τι κι αν είναι αυτό. Το να προσπαθεί κάποια κοπέλα να αποδείξει πως είναι gamer, το βρίσκω περίεργο και χαμένο κόπο. Είσαι hardcore gamer? Μπράβο σου. Αλλά μην προσπαθείς να δείξεις πως τους γ@μάς όλους, γενικότερα αυτή την συμπεριφορά που συναντούσα σε συνομίληκους όταν πήγαινα λύκειο. Καλώς ή κακώς, κάθε φύλο τα πηγαίνει καλύτερα σε κάποια πράγματα από το άλλο :-)  Φιλικά πάντα.

Η ένσταση είναι στο ότι λες ότι τα καταφέρνουν καλύτερα από τη φύση τους.

Πρέπει κάτι να το αγαπάς και να θελήσεις να γίνεις καλύτερος ή καλύτερη σε αυτό.

Αλλά είναι και τα κοινωνικά πρότυπα στη μέση, το τι προγραμματισμό έχουμε λάβει για το τι είναι καλό, τι κακό κτλπ, και ότι ελάχιστοι άνθρωποι αμφισβητούν τη πρωταρχική γνώμη που δέχονται και αποφασίζουν να ερευνήσουν για τον εαυτό τους, να μάθουν και να αποκαλύψουν οι ίδιοι.

Δημοσ.

Η ένσταση είναι στο ότι λες ότι τα καταφέρνουν καλύτερα από τη φύση τους.

Πρέπει κάτι να το αγαπάς και να θελήσεις να γίνεις καλύτερος ή καλύτερη σε αυτό.

Αλλά είναι και τα κοινωνικά πρότυπα στη μέση, το τι προγραμματισμό έχουμε λάβει για το τι είναι καλό, τι κακό κτλπ, και ότι ελάχιστοι άνθρωποι αμφισβητούν τη πρωταρχική γνώμη που δέχονται και αποφασίζουν να ερευνήσουν για τον εαυτό τους, να μάθουν και να αποκαλύψουν οι ίδιοι.

Δεν αντιλέγω, ο καθένας είναι ελεύθερος στο να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να μπαίνει το φύλο στη μέση. Αυτό που με ενοχλεί είνα όταν κάποιος προσπαθεί τόσο σκληρά να αποδείξει πως είναι ανώτερος από τους άλλους σώνει ντε και καλά. Μπορεί να είναι και μπράβο της, αλλά η cocky συμπεριφορά δεν βοήθησε κανέναν πουθενά.

My two cents.

• Like 2
Δημοσ.

Iris, ακόμα είσαι εντελώς off. Όντως μάλλον το έγραψα μεγάλο το πρώτο ποστ, και δε το διάβασε κανείς.
Είσαι σε άλλο θέμα κοπέλα μου.
Ποιος νοιάζεται για μένα, εδώ ένα γένος χάνεται και δε ξέρει το γιατί.
Έχεις και cents πανάθεμά σε.

Μέγιστε xvipes αν και νομίζω πως κατάλαβα, πες μου τι υπονοεί η καλλιτεχνική σου απάντηση ρε φίλε. Το έκανες λίγο σαν comeback σωστά;

Πληρώνω όσα όσα ρε απλά γράψε μου τι λέει ο ποιητής.

Υ.Γ: Ο άλλος λέει οι γυναίκες καλύτερα διπλώνουν, και οι άντρες οδηγάνε και όλα αυτά στην ίδια παράγραφο με τη φράση "ας το πάρουμε επιστημονικά for a sec".

Μ___α godlike απαντήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Iris, ακόμα είσαι εντελώς off. Όντως μάλλον το έγραψα μεγάλο το πρώτο ποστ, και δε το διάβασε κανείς.

Είσαι σε άλλο θέμα κοπέλα μου.

Ποιος νοιάζεται για μένα, εδώ ένα γένος χάνεται και δε ξέρει το γιατί.

Έχεις και cents πανάθεμά σε.

Μέγιστε xvipes αν και νομίζω πως κατάλαβα, πες μου τι υπονοεί η καλλιτεχνική σου απάντηση ρε φίλε. Το έκανες λίγο σαν comeback σωστά;

Πληρώνω όσα όσα ρε απλά γράψε μου τι λέει ο ποιητής.

Υ.Γ: Ο άλλος λέει οι γυναίκες καλύτερα διπλώνουν, και οι άντρες οδηγάνε και όλα αυτά στην ίδια παράγραφο με τη φράση "ας το πάρουμε επιστημονικά for a sec".

Μ___α godlike απαντήσεις.

ερωτηση: εχεις παιξει quake live ?

Δημοσ.

Όχι, τα παλιά είχα παίξει, Q1 (dos), Q2 (psx), Q3 Arena (Windows) σε κάνα BNB.

Ήμουν Ανρίαλτουρναμεντικιά φουλ γενικά, και ειδικά το '05-'06 που κοντά βγήκε το QLive.

• Moderators
Δημοσ.

αν σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις το νοημα δεν φταιω εγω. Ηταν παραδειγμα για να καταλαβει ακομη και το πιο ηλιθιο μυαλο -αν και η αληθεια ειναι οτι δεν μου ηρθε στο μυαλο κατι στο οποιο οι γυναικες ειστε απο τη φυση σας καλυτερες απο εμας υπαρχει απλα εμενα δεν μου ηρθε-

να στο πω και με αλλο τροπο. για να δεις αν ενας αντρας ή μια γυναικα ειναι καλυτερη σε κατι απο τη φυση τους θα πρεπει να παρεις παιδια τα οποια ειναι σε μικρη ηλικια και δεν εχουν ιδεα τι και πως ωστε να τους βγουν ολα φυσικα. (εχουν κανει αναλογο πειραμα στους Mythbusters με το πεταγμα μπαλας του μπειζμπολ κατι ηξεραν που χρησιμποιησαν παιδια)

μεχρι τοτε καλυψε τα κομπλεξ σου με οτι θες.. 

I'm off..

Δημοσ.

Όχι, τα παλιά είχα παίξει, Q1 (dos), Q2 (psx), Q3 Arena (Windows) σε κάνα BNB.

Ήμουν Ανρίαλτουρναμεντικιά φουλ γενικά, και ειδικά το '05-'06 που κοντά βγήκε το QLive.

dos ? seriously ?  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...