Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Πες μου το τίτλο που θες να σε ξεφτιλίσω. Θα τον δανειστώ, θα μπω, και Bandicam -> συνέχεια του τόπικ. Ότι και να κουβεντιάσουμε, όλα μιλάνε μόνα τους στο Gaming. Αυτά που μου λες, μου τα γράφουν εδώ από τα 16 μου. Έχουν περάσει έτη, πρέπει να ξεπερνάω πια τις πρόστυχες γλώσσες. Θα μου πεις εμένα να μάθω τα Genres.. ΈΛΛΗΝΑ. Hal θέλω να μπινελικώσω πάλι. Κάντε ένα Section.. κάντε ένα Section να μιλάμε σαν άνθρωποι.. Και τώρα αυτό ας πούμε είναι επιχείρημα ώριμου ατόμου άνω των 16 χρονών ας πούμε. Και πες ότι με ξεφτιλίζεις σε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν σε πισί και κονσόλα (λίγο απίθανο το βρίσκω γιατί παίζω RPG's, JRPG's, strategies και platformers λίγο παραπάνω από 25 χρόνια, αλλά έστω, ας υποθέσουμε αλλιώς για χάριν του επιχειρήματός σου) τι ακριβώς θα αποδείξεις με αυτό πέρα από το ότι είσαι καλύτερη gamer από εμένα; Πώς ακριβώς θα επιβεβαιώσει το επιχείρημά σου αυτό; Το ότι θα με νικήσεις σε κάποιο παιχνίδι αυτό θα σημαίνει ότι το WoW είναι action ή ότι έχεις μάθει να ξεχωρίζεις τα genres; Σου επαναλαμβάνω, κατά την άποψή μου, αυτά που γράφεις είναι συγχυσμένα.
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Γυναίκες gamers, sandbox games και περίοδος, να μην ξέρει τι θέλει να κάνει..rage quit;p 4
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Θα αποδείξω πως γράφεις πολύ και πολλά. Χρόνια πολλά.
Xvipes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και είπες sandbox, κορίτσι ποια η γνώμη σου για το minecraft?
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 @ Koritsi_Gia_Pc Ωρες ώρες αναρωτιέμαι για την περίπτωσή σου.... Rule 16 of the internet: There are no girls on the internet 1
ADHD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Θα δουμε κανα pvp ομως η μονο λογια?? All talk no action κλασσικά, αντε να βαζουμε και στοιχήματα οι υπόλοιποι εδω..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και είπες sandbox, κορίτσι ποια η γνώμη σου για το minecraft? Δε ξέρω γιατί υπάρχει. Θα δουμε κανα pvp ομως η μονο λογια?? All talk no action κλασσικά, αντε να βαζουμε και στοιχήματα οι υπόλοιποι εδω.. Bloodline Champions έχω να παίξω περίπου 2-3 έτη. Αυτό θα παίξω με τον Maltad'aww, είναι και του μπάμπαμ Ζάνρα. Να του αποδείξω πως είναι γυναίκα και διαθέτει ευαισθησίες κατά βάθος. Διαφορετικά επιλέγει εκείνος.. απλά θα χρειαστώ 2 βράδια πρώτα για να πιάσω το επίπεδο του.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξέρω γιατί υπάρχει. Bloodline Champions έχω να παίξω περίπου 2-3 έτη. Αυτό θα παίξω με τον Maltad'aww, είναι και του μπάμπαμ Ζάνρα. Να του αποδείξω πως είναι γυναίκα και διαθέτει ευαισθησίες κατά βάθος. Διαφορετικά επιλέγει εκείνος.. απλά θα χρειαστώ 2 βράδια πρώτα για να πιάσω το επίπεδο του. Ούτως ή άλλως θα σε άφηνα να κερδίσεις, γιατί είσαι κορίτσι. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Και τα άντεργκράουντ παιχτάκια του Lowladder Online Gaming ή του Arcade γι' αυτό το λόγο δε τυχαίνει να παίζουν ποτέ μαζί μου bruh. _bHOLD_MATCHMAKING_FEMALE_ILLUMINATI_SYS.exe
Xvipes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξέρω γιατί υπάρχει. nuff said, σταματάω και το lurking.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ενώ εγώ σε σκέφτομαι κοτζάμ κορά εν έτη δυοδεκατέσσερα να σπας τουβλάκια για να "επιβιώσεις", και το παίζω με αναμμένα κεριά νομίζεις. ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ.
Alithinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Και τα άντεργκράουντ παιχτάκια του Lowladder Online Gaming ή του Arcade γι' αυτό το λόγο δε τυχαίνει να παίζουν ποτέ μαζί μου bruh. _bHOLD_MATCHMAKING_FEMALE_ILLUMINATI_SYS.exe κατι για εβραιους λεει η δευτερη πικ αλλα δε καταλαβα
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες, ειδικά στο gaming. Όλοι ξέρουμε πως οι άντρες τα καταφέρνουν λίγο καλύτερα σε ότι έχει σχέση με gaming/οδήγηση/προσανατολισμός/τεχνικά θέματα. Είναι η φύση τους τέτοια και μπράβο τους. Οι περισσότερες γυναίκες πλέον ναι, για gaming εννοούν το candy crush και όσο για υπολογιστές δεν ξέρουν καν να στέλνουν ένα mail, επειδή οκ, δεν έχουν αρκετά ανεπτυγμένο εγκέφαλο ή απλά δεν τους νοιάζει ρε παιδί μου. Γουστάρουν αυτό που κάνουν, ό,τι κι αν είναι αυτό. Το να προσπαθεί κάποια κοπέλα να αποδείξει πως είναι gamer, το βρίσκω περίεργο και χαμένο κόπο. Είσαι hardcore gamer? Μπράβο σου. Αλλά μην προσπαθείς να δείξεις πως τους γ@μάς όλους, γενικότερα αυτή την συμπεριφορά που συναντούσα σε συνομίληκους όταν πήγαινα λύκειο. Καλώς ή κακώς, κάθε φύλο τα πηγαίνει καλύτερα σε κάποια πράγματα από το άλλο Φιλικά πάντα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνεις γιατί να υπάρχει διαχωρισμός....αλλά τα διαχώρισες like a Gender Nazi τα πράγματα μια χαρούλα. Btw αν τα προόριζες σε εμένα.. δεν πάω να δείξω πως είμαι πιο έμπειρη στο Gaming από το μέσο όρο εδώ μέσα. Σε Ελληνικό φόρουμ είμαι. ΕΙΔΑ τι παιζουν στο "δείξε μου τα Gaming shortcuts σου" οι άμοιροι εδώ μέσα. Φυσικά και είμαι πιο ψιλά από το μέσο όρο, και δεν θα το αποδείξει κανείς αυτό με τη γραφή, θα το αποδείξει το αν μια ζωή είχα περισσότερα Installed (+τερματισμένα) από γνωστές αλυσίδες NetCafe, και τα νούμερα που κάνω στα Online Titles που έχω ασχοληθεί.Η εμπειρία σε κάνει να είσαι ανώτερη. Εσύ τι έλιωσες τελευταία; 5 titles; δηλαδή 5 μηχανισμούς; και κρίνεις πως ο εγκέφαλός σου δε τα πιάνει κορίτσι μου;Δε ξέρεις να φτιάχνεις αμάξια ενώ δεν έχεις λαδώσει καν τα χέρια σου; Ε, ντιπ για ντιπ θα είσαι. Τι; δεν έχεις κερδίσει το Joker, το εύχεσαι, αλλά δεν έχεις παίξει ποτέ;..είσαι και γκαντέμο πανάθεμά σε.Το γιατί τα γράφω δε κατάλαβες. Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να αποδείξω πως δεν πρέπει να σε κρίνουν, εσένα που νομίζεις πως ο αντρικός εγκέφαλος είναι πιο ανεπτυγμένος.. γιατί σου πότισαν το υποσυνείδητο μπέμπα πως είσαι μοναχά για νύχια. Και διαβάζοντας αυτά που γράφεις, χρυσοχοείο σοφίας είναι το πρώτο ποστ για σένα ειδικά Iris. Εύκολο είναι και το Gaming, αν ασχοληθείς, όσο ο Ελληνάκος με τον ΜΠΑΟΚ, δηλαδή αρκετά.. εύκολη είναι και η βαφή νυχιών. Υ.Γ: Εκτός και αν πιστεύεις πως ο δικός μου εγκέφαλος είναι Unisex Transformation, που αυτό με τοποθετεί σαν ξεχωριστή ψυχούλα από εσένα και τις φίλες σου.. που ΟΚ αυτό θα μου άρεσκε. :3 Υ.Γ2: Και μη με παρομοιάζεις με Λυκειοκόριτσο, όταν δεν έχεις νιώσει καν σε τι πράγμα αναφέρομαι μέσω αυτού του τόπικ. Υ.Γ3: Αν ρωτήσω το "τι κάνουν οι φίλες ΜΑΣ, όποιο και να είναι αυτό" όπως λες, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.. Τι να κάνουν, καλά είναι.. καλά νιώθουν.. έτσι παραμένουν τα όρνια.
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνεις γιατί να υπάρχει διαχωρισμός.. ..αλλά τα διαχώρισες like a Gender Nazi τα πράγματα μια χαρούλα. Btw αν τα προόριζες σε εμένα.. δεν πάω να δείξω πως είμαι πιο έμπειρη στο Gaming από το μέσο όρο εδώ μέσα. Σε Ελληνικό φόρουμ είμαι. ΕΙΔΑ τι παιζουν στο "δείξε μου τα Gaming shortcuts σου" οι άμοιροι εδώ μέσα. Φυσικά και είμαι πιο ψιλά από το μέσο όρο, και δεν θα το αποδείξει κανείς αυτό με τη γραφή, θα το αποδείξει το αν μια ζωή είχα περισσότερα Installed (+τερματισμένα) από γνωστές αλυσίδες NetCafe, και τα νούμερα που κάνω στα Online Titles που έχω ασχοληθεί. Η εμπειρία σε κάνει να είσαι ανώτερη. Εσύ τι έλιωσες τελευταία; 5 titles; δηλαδή 5 μηχανισμούς; και κρίνεις πως ο εγκέφαλός σου δε τα πιάνει κορίτσι μου; Δε ξέρεις να φτιάχνεις αμάξια ενώ δεν έχεις λαδώσει καν τα χέρια σου; Ε, ντιπ για ντιπ θα είσαι. Τι; δεν έχεις κερδίσει το Joker, το εύχεσαι, αλλά δεν έχεις παίξει ποτέ; ..είσαι και γκαντέμο πανάθεμά σε. Το γιατί τα γράφω δε κατάλαβες. Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να αποδείξω πως δεν πρέπει να σε κρίνουν, εσένα που νομίζεις πως ο αντρικός εγκέφαλος είναι πιο ανεπτυγμένος.. γιατί σου πότισαν το υποσυνείδητο μπέμπα πως είσαι μοναχά για νύχια. Και διαβάζοντας αυτά που γράφεις, χρυσοχοείο σοφίας είναι το πρώτο ποστ για σένα ειδικά Iris. Εύκολο είναι και το Gaming, αν ασχοληθείς, όσο ο Ελληνάκος με τον ΜΠΑΟΚ, δηλαδή αρκετά.. εύκολη είναι και η βαφή νυχιών. Υ.Γ: Εκτός και αν πιστεύεις πως ο δικός μου εγκέφαλος είναι Unisex Transformation, που αυτό με τοποθετεί σαν ξεχωριστή ψυχούλα από εσένα και τις φίλες σου.. που ΟΚ αυτό θα μου άρεσκε. :3 Υ.Γ2: Και μη με παρομοιάζεις με Λυκειοκόριτσο, όταν δεν έχεις νιώσει καν σε τι πράγμα αναφέρομαι μέσω αυτού του τόπικ. Υ.Γ3: Αν ρωτήσω το "τι κάνουν οι φίλες ΜΑΣ, όποιο και να είναι αυτό" όπως λες, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.. Τι να κάνουν, καλά είναι.. καλά νιώθουν.. έτσι παραμένουν τα όρνια. Πρώτον. TLTR Δεύτερον. Δεν με ξέρεις, δεν με κρίνεις. Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν πόσο γαμάουα είμαι, το ξέρω και το κρατάω για μένα και οι λίγοι που με ξέρουν πραγματικά. Η διαφορά μας είναι πως εγώ έχω ξεπεράσει την ηλικία που ήθελα αναγνώριση στα πάντα και είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για τον εαυτό μου και τις ικανότητες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα