Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Εκείνο όμως που δεν κατάλαβαν οι γονείς μου είναι ότι έγινα πιο έξυπνος με τους γρίφους και έμαθα και αγγλικά από τα video games. Μάλιστα άνοιγμα και λεξικό για να καταλάβω τι μου έλεγε για αποστολή.

Πράγματι αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα ίσχυαν παλιότερα, γιατί οι πιο πολλοί γονείς δεν είχαν καμία επαφή με υπολογιστές.

Όσον αφορα τις γυναίκες, δεν νομίζω ότι την σημερινή εποχή είναι πλέον τόσο έντονα τα στερεότυπα. Οι γονείς αγοράζουν υπολογιστή τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Η επιλογή της χρήσης του Η/Υ εξαρτάται από το άτομο.

Το γιατί επιλέγουν οι πιο πολλές το fb ως μοναδική ενασχόληση είναι μάλλον λόγω του ναρκισισμού που τις διακατέχει. Υπάρχουν και εδώ κοινωνικά στερεότυπα που τις ωθούν σε αυτό, αλλά το κοπλιμέντο είναι σαν ναρκωτικό για τις γυναίκες και δεν μπορούν να το κόψουν! Για να γίνει πλήρης εξίσωση των δύο φύλων πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές.

• Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E τι έννοια μου. Αν λες πως το WoW δεν χρειάζεται skill στο top επίπεδο και πως γυροφέρνεις πατώντας 3 κουμπάκια, μόνο πως δεν έχεις παίξει ποτέ μπορώ να φανταστώ.

Λάιο, μπορεί να νομίζεις πως σε προσβάλει η δήλωση. Δοκίμασε να παίξεις κάνα Κορεάτικο ΟΧΙ του 2002, και το μιλάμε πάλι ρε αδερφέ. Σιγά, μια άποψη μιας ξέμπαρκης είμαι στη τελική.

Ακόμη και το Smite περισσότερο σου τροχίζει τους ορίζοντες, κατά τη γνώμη μου.

@Judas

Τώρα η ελευθερία επιλογής υπάρχει. Δηλαδή αν το μιξιάρικο αγόρι/κορίτσι πάει να ζητήσει κάτι στους γονείς, θα προσπαθήσουν να το προσφέρουν ανεξαρτήτου SEX που προορίζεται η έκαστη ενασχόληση. Τώρα όμως πάει στον αυτόματο πιλότο η κατάσταση. Μόνο κούκλες και νύχια.

Και να πεις πως η δική μου γεννιά θα φέρει ΜΙΑ καλή μαγείρισσα, να μεγαλώσει τα παιδιά της όπως οι επικές μάνες μας.. BAWLS.

Μόνο καμιά τροφαντούλα, που προπάντων για την ίδια έμαθε να μαγειρεύει.

Δημοσ.

Λάιο, μπορεί να νομίζεις πως σε προσβάλει η δήλωση. Δοκίμασε να παίξεις κάνα Κορεάτικο ΟΧΙ του 2002, και το μιλάμε πάλι ρε αδερφέ. Σιγά, μια άποψη μιας ξέμπαρκης είμαι στη τελική.

Σιγά μη προσβληθώ για ένα παιχνίδι, το είπα απλά επειδή δεν ισχύει αυτό που λες.

Δεν ξέρω τι βαθμό δυσκολίας έχουν τα άλλα παιχνίδια, οπότε δεν παίρνω θέση, αλλά στο WoW επειδή τυχαίνει να έχω ένα /played ~300 μέρες, ή 7.200 ώρες για να γίνω πιο εντυπωσιακός, μπορώ να στηρίξω πως σε top επίπεδο μόνο εύκολο δεν είναι.

Χιλιάδες mechanics τόσα χρόνια, άπειρο theorycrafting (υπάρχουν κατεστραμμένοι που αφήνουν πολλά 24ωρα τα pc τους να τρέχουν ασταμάτητα simcraft για να βγάλουν ένα ας πούμε σωστό στατιστικό αποτέλεσμα), πάρα πολλά skills ο κάθε χαρακτήρας.

Σε high rated pvp π.χ, ο συγχρονισμός 10 ατόμων σε tactics --> chain cc -> nuke targets θέλει πολύ δουλειά, ενα χαμένο gcd, ένα λάθος dispell, ένα cc break μπορεί να κοστίσει ολόκληρο game.

Οπότε όχι, δεν το δέχομαι, το WoW σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού είναι πάρα πολύ απαιτητικό game, είτε σε pve είτε σε pvp.

Eμένα με έφερε στα όρια των ικανοτήτων μου, του διαβάσματος (προετοιμασίας) και των αντανακλαστικών μου για να καταφέρω να ρανκάρω ένα world#3 π.χ τον παπά μου, που σιγά το κατόρθωμα. Δεν έχω νιώσει τόση πίεση ποτέ από άλλο game.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο Λάιο. Ζητώ συγνώμη εγώ. Όντως είναι δύσκολο το WoW, τουλάχιστον εκεί ψηλά που κάνει κρύο όπως λες. Απλά το κρίνω σαν τα Apple (more hype than actual thing for the today's worldwide αντικειμένικαλ business) και καμιά φορά στέκομαι απέναντί του παράλογα αρνητική. Όπως λ.χ. τον Justin Bieber, και μεταλάς να είσαι, δε μπορείς να το πεις άσχημο παιδί.. αλλά το λες. Γιατί έτσι.

Υπάρχουν πολύ δυσκολότερα Games όμως.

Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί, ποια δυσκολία θα προτιμήσει η μάζα. Τα νούμερα του WoW/L2/LoL/ΨωL την σήμερον ημέρα με επαληθεύουν επειδή αποδεικνύουν πως μπορούν να παιχτούν από την ευρύτερη μάζα.
Αν θεωρείς το μέσο όρο των ανθρώπων που είναι online τώρα (όλων των ηλικιών) χαρισματικούς Gamers για το 2014, τότε ναι.. το WoW είναι στα top notch, δηλαδή δύσκολο ρε αδερφέ.
Σχεδιάστηκε παλιά, ονομάστηκε ARPG, για Action δεν προσομοιώνει τίποτα για το 2014 Action Market. Γιατί περί Action έχει να κάνει, δεν είναι κάνα ντι εν ντι, σωστά μάγκα;
Το L2 πάντα το υποστήριζα, αλλά είναι ακόμη πιο ανάπηρο. Επειδή ήμουν γκόμενα, και έκανα τρελό abuse δημόσιων σχέσεων, θα έβαζα τον κώλο μου στο  θρόνο της Goddard ξέρω γω στο κάθε σέρβερ. MMOGOSSIPRPG.

Action πάντως, δεν είναι κανένα ΜΜΟ Game του 2003, δέξου το. Devil May Cry 4, με Inventory/Skilltrees, σε Online Server, φαντάζομαι πως θα είναι AMMORPG του 2014. Δηλαδή τώρα με κατάλαβες, δε μπορεί.

• Moderators
Δημοσ.

Σχεδιάστηκε παλιά, ονομάστηκε ARPG, για Action δεν προσομοιώνει τίποτα για το 2014 Action Market. Γιατί περί Action έχει να κάνει, δεν είναι κάνα ντι εν ντι, σωστά μάγκα;

Τι Action ρε boss; MMORPG είναι το WoW, δεν γίνεται να είναι Action (τουλάχιστον όχι όπως το εννοείς) και να είναι και RPG ταυτόχρονα.

Ποτέ δεν πλασαρίστηκε ως Action το WoW.

Και εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί ταυτίζεις το «skill» με το «action»; Δηλαδή skill είναι μόνο το πόσο γρήγορα στοχεύεις με το mouse; Το να βγάλεις σωστά τα rotations σε ένα MMORPG ή το να λύσεις ένα δύσκολο γρίφο σε ένα adventure game δεν απαιτεί skill; 

Το πρόβλημά σου, ας πούμε, είναι γιατί οι γυναίκες δεν παίζουν κωλοντούτι, ενώ παίζουν όλα τα άλλα genres;

• Like 1
Δημοσ.

Όχι Action. RPG δηλαδή.

Γάμα το MMO, το MMO σημαίνει πολλοί αντιπάλοι.

Είναι PRO RPG το WOW ρε xvipes; Δε κατάλαβα.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι Action. RPG δηλαδή.

Γάμα το MMO, το MMO σημαίνει πολλοί αντιπάλοι.

Είναι PRO RPG το WOW ρε xvipes; Δε κατάλαβα.

Τι πάει να πει «Pro RPG»; Αν ρωτάς αν είναι hardcore με την έννοια να πρέπει να διαβάσεις 500.000 γραμμές διαλόγων, quests κλπ, ναι το έχει. Αν εννοείς με την έννοια πως πρέπει να στρώσεις κώλο για να έχεις τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό στο max level κι αυτό το έχει. Αν εννοείς να πρέπει να διαβάσεις στατιστική, αριθμοθεωρία και γενική τοπολογία για να βγάζεις max dmg ή να γίνεις το καλύτερο tank, κι αυτό το έχει. Ή αν εννοείς ότι πρέπει να μάθεις τέλεια τα skills σου για να είσαι απλά ο καλύτερος, ακόμα κι αυτό το έχει.

(^^ Υπόψιν όλα τα παραπάνω σε σχέση με αυτά που ήξερα μέχρι πριν 3 χρόνια που σταμάτησα να παίζω. Τώρα μπορεί να έχει γίνει το Candy Crash των MMORPG, ε, δε γνωρίζω.)

Ξαναλέω κάτι που είχα πει παλιότερα σε άλλη κουβέντα. Το casual, το core, το hardcore και το pro δεν είναι στο game. Είναι στον gamer και στο πως αντιμετωπίζει το game.

Και βασικά, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα genres, τι είναι RPG, τι είναι Action, τι είναι MMO, τι είναι MMORPG. Έχεις μπερδέψει τις έννοιες στο μυαλό σου και γι' αυτό αυτά που γράφεις είναι συγχυσμένα.

Γυναίκες...

Δημοσ.

Πες μου το τίτλο που θες να σε ξεφτιλίσω. Θα τον δανειστώ, θα μπω, και Bandicam -> συνέχεια του τόπικ.
Ότι και να κουβεντιάσουμε, όλα μιλάνε μόνα τους στο Gaming. Αυτά που μου λες, μου τα γράφουν εδώ από τα 16 μου.
Έχουν περάσει έτη, πρέπει να ξεπερνάω πια τις πρόστυχες γλώσσες.
Θα μου πεις εμένα να μάθω τα Genres.. ΈΛΛΗΝΑ.

Hal θέλω να μπινελικώσω πάλι. Κάντε ένα Section.. κάντε ένα Section να μιλάμε σαν άνθρωποι..

Δημοσ.

Αυτά που μου λες, μου τα γράφουν εδώ από τα 16 μου.

Θα μου πεις εμένα να μάθω τα Genres.. ΈΛΛΗΝΑ.

Αν είχες πάρει απόφαση από τα 16 να τα μάθεις τότε δεν θα στο έλεγαν ακόμα μετά από τόσα χρόνια.

Ανεξάρτητα από την εθνικότητα. 

Δημοσ.

Νταξ ρε δε τα ξέρω. Με ProRPG τα έψαχνα και στο Media Markt Gamer isle γι' αυτό δεν έσωσα και να παίξω.

Διδάχτε με ώριμοι coregamers. Όλο το βράδυ θα είμαι εδώ να μαθαίνω από σας. Να μη με τραμπουκίζουν αλλού σε τέτοιες υποθέσεις.

Δημοσ.

Το γιατί επιλέγουν οι πιο πολλές το fb ως μοναδική ενασχόληση είναι μάλλον λόγω του ναρκισισμού που τις διακατέχει. Υπάρχουν και εδώ κοινωνικά στερεότυπα που τις ωθούν σε αυτό, αλλά το κοπλιμέντο είναι σαν ναρκωτικό για τις γυναίκες και δεν μπορούν να το κόψουν!

Δεδομένου ότι η χρονιά σχεδόν τελείωσε, το βραβείο για πιο σεξιστική ατάκα του 2014 το κρατάς ήδη και με τα δύο χέρια.

Για τα κοινωνικά στερεότυπα που λες, απ' ότι βλέπω και τώρα που οι γονείς θα έχουν σχέση με υπολογιστές πάλι τα ίδια σκατά θα είναι και χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ρε παιδια, οχι rookie mistakes.
Αμφιβαλλετε αν ξερει τα genres του τομεα που εχει καψει περισσοτερο.
Τωρα θα μας τα κανει ΝΑ μεχρι να καταλαβετε ποσο καμενη ειναι σε τετοιου ειδους games.
Παει και αυτο το thread.

Τσκ. νοομπζ.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημασια εχει ποιο ακριβως ειναι το genre οκ καταλάβαμε, παμε σε τιποτα πιο ενδιαφερον οπως κανα pvp αντρες vs γυναικες και τα σχετικα.. :P

Δεδομένου ότι η χρονιά σχεδόν τελείωσε, το βραβείο για πιο σεξιστική ατάκα του 2014 το κρατάς ήδη και με τα δύο χέρια.

Για τα κοινωνικά στερεότυπα που λες, απ' ότι βλέπω και τώρα που οι γονείς θα έχουν σχέση με υπολογιστές πάλι τα ίδια σκατά θα είναι και χειρότερα.

Γιατι σεξιστικη?? Δεν το παρατηρεις ας πουμε οτι οι γυναικες εχουν μεγαλυτερη αναγκη τα κοπλιμεντα και την προσοχη?? Περιεργο γιατι και με οσες μιλαω το ιδιο ακριβως μου λενε..

Δημοσ.

και οι γυναικες και οι αντρες εχουν αναγκη απο κοπλιμεντα και προσοχη. Αλλα το ειδος προσοχης που δεχονται τους κανει σιγα-σιγα να ψαχνουν κυριως αυτο το ειδος προσοχης που εχουν μαθει και εχουν συνηθισει

ποιοι ειναι χειροτεροι; αυτοι που παραγουν τσοντες με παιδακια; οι αυτοι που τις πληρωνουν;

@Judas

Τώρα η ελευθερία επιλογής υπάρχει. Δηλαδή αν το μιξιάρικο αγόρι/κορίτσι πάει να ζητήσει κάτι στους γονείς, θα προσπαθήσουν να το προσφέρουν ανεξαρτήτου SEX που προορίζεται η έκαστη ενασχόληση. Τώρα όμως πάει στον αυτόματο πιλότο η κατάσταση. Μόνο κούκλες και νύχια.

Και να πεις πως η δική μου γεννιά θα φέρει ΜΙΑ καλή μαγείρισσα, να μεγαλώσει τα παιδιά της όπως οι επικές μάνες μας.. BAWLS.
Μόνο καμιά τροφαντούλα, που προπάντων για την ίδια έμαθε να μαγειρεύει.

καλυτερα να μαγειρευει κανεις μονο αμα γουσταρει, για να το κανει και καλα. 1000 φορες καπιος να κανει παιδια με πληρη συνειδηση της ευθυνης, παρα να τα 'στειλει ο θεος' (γιατι ετσι εχει μαθει) και τελικα να τα μεγαλωσει ο διαολος, γιατι ειναι ηλιθιος

στο μελλον ενα καλο δωρο για ενα παιδι θα ειναι emulator για να παιξει 2-3-5 παλια αριστουργηματικα games, οπως ηταν παλια με την κλασσικη λογοτεχνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...