meymigrou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα το Site: Microsoft Sculpt Comfort Mouse , ένα bluetooth ποντίκι από τη Microsoft το οποίο μου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. Το ποντίκι λειτουργεί κανονικά σε Windows 7 64bit, Ubuntu 14.04.1 LTS, Linux Mint και Elementary OS: Luna, ωστόσο δεν λέει να λειτουργήσει στα Windows 8.1. Το συγκεκριμένο ποντίκι δεν έχει κάποιο usb bluetooth, απλά ανοίγεις τα bluetooth, το κάνεις pair και ξεκινάει να δουλεύει. Σε όλα τα λειτουργικά συστήματα που ανέφερα παραπάνω λειτουργεί μια χαρά, ωστόσο όταν προσπαθώ να το "αναζητήσω" από τα Windows 8.1 δεν λένε να το βρουν με τίποτα. Δοκίμασα: Να ενημερώσω τα bluetooth drivers (συν ότι άλλο υπήρχε από τις Windows ενημερώσεις). Να εγκαταστήσω διαφορετικά bluetooth drivers. Να εγκαταστήσω bluetooth drivers από διάφορα προγράμματα όπως το DriverPack, Driver solution, Snappy Driver και ένα σωρό άλλα παρόμοια προγράμματα. Να κάνω format (έκανα δύο φορές). Σιγουρεύτηκα πως τα bluetooth του λαπτοπ λειτουργούν και είναι εμφανίσιμα προς άλλες συσκευές. Να λύσω το πρόβλημα χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα που προσφέρει η Microsoft. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έπιασε, αλλά το περίεργο είναι πως στα Windows 8.1 ούτε το κινητό μου μπορεί να βρεθεί (Samsung Galaxy S3). Περίεργο. Εν τέλη, κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει αφού εγκατέστησα κάτι bluetooth drivers για Asus laptops, αλλά δυστυχώς με αυτά το ποντίκι σταματάει να λειτουργεί κάθε 1-2 λεπτά και πρέπει να ανοίγω τα bluetooth στις ρυθμίσεις για να ξανά λειτουργήσει. Καμιά ιδέα; Δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο ποντίκι και άρχισε να μου σπάει τα νεύρα, κυρίως στα games. (Το λαπτοπ μου είναι το Site: HP 250 G2 .)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα