Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια οθόνη της LG ποια συγκεκριμένα την flatron w2284f η οποία εάν βάλω τον υπολογιστή στην υποδοχή rgb αναβοσβήνει συνεχώς αλλά δεν ανάβει πότε εάν την βάλω στο dvi αναβοσβήνει κάθε τέσσερα δευτερόλεπτα και μετά από κάνα 5λετπι αφού την έχω ανοίξει σταθεροποιηετε. Τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.

εκτος οτι η οθονη ειναι παλια και ισως εχει αρχισει την κατηφορα της (καποιος καμμενος πυκνωτης στην πλακετα της).....εχεις δοκιμασει αλλη οθονη στον υπολογιστη σου , μηπως εχει προβλημα η καρτα γραφικων και οχι η οθονη;

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμάσα άλλη οθόνη και στις δύο υποδοχές και δουλεύουν.. Πως μπορώ να μετρήσω εάν είναι οι πυκνωτές είναι εντάξει ?

Δημοσ.

1.οπτικα,αν ειναι φουσκωμενοι=καμμενοι

dsc00739.jpg

2.με πολυμετρο (ενδεικτικός πίνακας με διάφορες τιμές ESR για διάφορους πυκνωτές)

esr_table.png?w=640

Δημοσ.

Από ότι είδα είναι ηλεκτειλυτικοι (έχουν και σθν και πλην) επειδή τώρα δεν είναι φουσκωμένη και είναι 5-6 και δεν έχω πολυμερο να τους αλλάξω όλους ?

Πώς να τους αποφοίτησε πλήρως μην έχω κανένα πρόβλημα ?

Δημοσ.

Αν το προβλημα σου ειναι οι πυκνωτες και οχι κατι αλλο,αφενως τους αλλαζεις ολους και αφετερου το κοστος  ειναι 5€ περιπου.goodluck :-)

Δημοσ.

κατα 90% ειναι οι πυκνωτες.....αλλα τσεκαρε και τα βυσματα αν εχουν ξεκωλησει απο τη θεση τους.

Δημοσ.

λοιπον απο οτι ειδα θελει 2  απο 35v 220μf

kai 5 απο 25ν 100μf

αλλα αυτος μου εδωσε

50ν 100μf  :mellow:

και 220μf 35ν :ph34r: 

ειμαι ενταξει? πρεπει  να προσεξω κατι αλλο? ;)

:-( :huh:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το εκανα

αλλα οι οθονη τωρα δεν ανοιγει καθολου μαλλον κατι εχω κανει λαθος

επειδη δεν ειχε 35ν μου εδωσε 50ν

και με λιγο σπρωξιμο χωρεσανε

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου 

Το πιο σωστο θα ηταν να μετρουσες τα volts που βγαζει το καθε pin πριν προχωρησεις με αλλαγη πυκνωτων (φυσικα με μεγαλη προσοχη μην σε χτυπησει το ρευμα).Τωρα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα εαν δεν εχω την πλακετα στα χερια μου αλλα κοιταξε να δεις εαν εχει χαλασει καποια διοδος ( το ενα ακρο της πρεπει να το βγαλεις απο την πλακετα για την τεσταρεις).Στο ebay παντως πρεπει να πουλανε τροφοδοτικο για την οθονη σου με 20 ευρω περιπου εαν δεν θες να μπλεξεις με ολα αυτα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...