Draggo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σε όλους .θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας στο ποσό μπορώ να πουλήσω το nexus 4 γιατί κοίταξα στα σκρουτζομαγαζα και τώρα εχει 350 ενώ το 5 εχει 300 και με μπέρδεψε λίγο.η κατάσταση του ειναι το λειτουργικό άψογη εξωτερικά ειναι λίγο ταλαιπωρημένο. Δεν εχω απόδειξη αγοράς εχω το κουτί του και φορτιστής και hands free ειναι της Samsung .ευχαριστω εκ των προτέρων .ειναι το 16g
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Με βάση το τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το κόβω για 200 έως 230 ευρώ. Κλείνω προς τα 200 γιατί με 250+ παίρνεις G2. Στα 200 βρίσκεις moto g 2014 αλλά με 1gb ram οπότε με τα 2gb το nexus 4 γίνεται vfm.
StigmaX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Στα 200€ παίζει το g2 μεταχειρισμενο πλέον οπότε στην καλύτερη πας στα 150-180€ ανάλογα με την κατάσταση του τηλεφώνου.
dimitris_213 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα . για ποιο λογο φιλε μου οταν το g2 καινουριο εχει 250 περιπου; Νομιζω μαι τιμη γυρω στα 160 ειναι κοβτα στην πραγματικοτητα
AntiCambeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μειονεκτημα που δεν εχεις αποδειξη γιατι 1 ωραια μερα μπορει το κινητο να αχρηστευτει.Ο ασχετος αγοραστης θα το παρει,ο σχετικος οχι.Ακομα και το κουτι δεν εγγυαται οτι δεν ειναι κλεμμενο. Την αποδειξη τι την εκανες?
Draggo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω για το χρόνο σας.. Δυστυχώς βλακεία μου έτσι το είχα αγοράσει όπως σας το περιέγραψα .. Μου είχε πει ότι μπορώ να παρω στην lg τηλέφωνο και με τον κωδικό τηλεφώνου είχα ακόμα 6 μήνες εγγύηση ! Ακόμα δεν το πιστεύω αλλά λόγο ενθουσιασμού το ρίσκαρα και το πήρα ... Το εχω ένα χρόνο και πραγματικά ειναι το καλύτερο που είχα ...δεν μου εχει κολλήσει μια φορά ..μάλλον γιατί εχει καθαρή ram .. ! Θέλω να πάω για το g2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα