Προς το περιεχόμενο

lg g2 h sony z2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά το z2 είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς τεχνικά, χρηστικά αλλά και κατασκευαστικα.

Μοναδικό μειονέκτημα τα μεγαλύτερα πλαίσια γύρο από την οθόνη, αλλά πιστεύω πως τα πλεονεκτηματα του επισκιαζουν το θέμα αυτό.

Τώρα το ότι θα ακούσεις παπαγαλάκια να σου λένε για το g2 είναι λογικό, και smartphone από τη nasa να έβαζες δίπλα, πάλι το g2 θα βγαζαν καλύτερο.

Επιλέγεις g2 μόνο αν ο οικονομικός παράγοντας είναι ποιο σημαντικός των όσων σου ανέφερα.

• Like 2
Δημοσ.

αν εχεις G2,δεν αξιζει να πας σε G3.

μικροδιαφορες κατ'εμε...

Μικροδιαφορές όπως πχ memory slot μεγαλύτερη οθόνη, απείρως καλύτερη κάμερα και οθόνη που είναι και μεγαλύτερη;; ή επειδή έμεινε η ρετσινιά του λαγκ, δεν έφτασε στα αφτιά σου πως με το lollipop αυτά διορθώθηκαν;

Δημοσ.

Το g3 είναι καλύτερο σχεδόν παντού από το g2. Τώρα g2 με ζ2,το ζ2 είναι καλύτερο παντού... Αν δεν σε ενδιαφέρει η άσχημη εμφάνιση του ζ2(για εμένα προσωπικά είναι χαλια) και τα διάφορα που ακούγονται για αρβατο (εγώ προσωπικά πάλι που την χρειάστηκα μια φορά δεν είχα θέμα) τότε πας εκεί. Σαν σπεκς το ζ2ειναι πολύ δυνατό, τώρα σαν εμφάνιση και λογισμικό και aftersales service εγώ θα διαλεγα lg.

Δημοσ.

Μικροδιαφορές όπως πχ memory slot μεγαλύτερη οθόνη, απείρως καλύτερη κάμερα και οθόνη που είναι και μεγαλύτερη;; ή επειδή έμεινε η ρετσινιά του λαγκ, δεν έφτασε στα αφτιά σου πως με το lollipop αυτά διορθώθηκαν;

Το g3 εχει το κακο οτι η οθονη ειναι στα 1440p ενω του g2 στα 1080p δηλαδη απαιτει υπολογισμους για περιπου 78% περισσοτερα pixel σε σχεση με του g2  χωρις να φαινονται ορατες διαφορες στο ματι ενω εχουν ιδια καρτα γραφικων και ιδια γενια επεξεργαστη στο g3 ελαχιστα πιο ψηλα χρονισμενος.Οποτε αν καποιος τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις με το g2 θα ειναι καλυτερα.

Δημοσ.

Το g3 εχει το κακο οτι η οθονη ειναι στα 1440p ενω του g2 στα 1080p δηλαδη απαιτει υπολογισμους για περιπου 78% περισσοτερα pixel σε σχεση με του g2  χωρις να φαινονται ορατες διαφορες στο ματι ενω εχουν ιδια καρτα γραφικων και ιδια γενια επεξεργαστη στο g3 ελαχιστα πιο ψηλα χρονισμενος.Οποτε αν καποιος τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις με το g2 θα ειναι καλυτερα.

Μα το θέμα οθόνης δεν είναι μόνο τα πίξελς. Έχει η φίλη μου το G2 και δίπλα δίπλα οι οθόνες το δικό μου δείχνει καλύτερα τα χρώματα συν το ότι είναι μεγαλύτερη που εμένα με βολεύει. Πριν το lollipop ήταν όντως πιο γρήγορο, μετά από αυτό όχι. Αρκετά πιο smooth το δικό μου. Δεν συζητάμε βέβαια την κάμερα. Εκεί είναι έτη φωτός καλύτερη ειδικά στο σκοτάδι.

Δημοσ.

ποιο εχει καλυτερη φωτογραφικη παιδια το G2 η το Z2?

Στο αυτόματο πάνω κάτω τα ίδια. Σε manual μακράν το z2.

Δημοσ.

Μα το θέμα οθόνης δεν είναι μόνο τα πίξελς. Έχει η φίλη μου το G2 και δίπλα δίπλα οι οθόνες το δικό μου δείχνει καλύτερα τα χρώματα συν το ότι είναι μεγαλύτερη που εμένα με βολεύει. Πριν το lollipop ήταν όντως πιο γρήγορο, μετά από αυτό όχι. Αρκετά πιο smooth το δικό μου. Δεν συζητάμε βέβαια την κάμερα. Εκεί είναι έτη φωτός καλύτερη ειδικά στο σκοτάδι.

Δεν γινεται το G3 να ειναι πιο γρηγορο απο G2.Ειναι σαν να εχεις τον ιδιο αρσιβαριστα να σηκωνει 100 κιλα και 178 κιλα.Εσυ λες οτι του ειναι πιο ευκολο τα 178 κιλα δεν γινεται.Θα εχεις μειωμενες επιδοσεις σε σχεση με το G2.

Υγ ισως να μην το ξερεις οσο πιο υψηλη η αναλυση τοσο πιο πολλες απαιτησεις απο το συστημα σου.

Δημοσ.

Δεν γινεται το G3 να ειναι πιο γρηγορο απο G2.Ειναι σαν να εχεις τον ιδιο αρσιβαριστα να σηκωνει 100 κιλα και 178 κιλα.Εσυ λες οτι του ειναι πιο ευκολο τα 178 κιλα δεν γινεται.Θα εχεις μειωμενες επιδοσεις σε σχεση με το G2.

Υγ ισως να μην το ξερεις οσο πιο υψηλη η αναλυση τοσο πιο πολλες απαιτησεις απο το συστημα σου.

Μετρήσεις αδερφέ...μετρήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...