Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να σας ρωτησω για την επιλογη ενος κινητου περιπου στα 320 ευρω η χρηση λιγο απο ολα προς το παρον εχωντας διαβασει διαφορα reviews κλεινω προς το lg g3 ,τελευταια ειδα και το xperia z4 compact, πιστευετε οτι αξιζει το παραπανω ποσο περιπου 60 ευρω για το συγκεκριμενο κινητο? αναμεσα στα 2 πιο νομιζετε οτι αξιζει γενικως με βαση στα χαρακτηριστικα του?μηπως υπαρχει και καποιο αλλο κινητο σε αυτη τη κατηγορια (320) που αξιζει περισοτερο?

Δημοσ.

Το z3 compact έχει δύο πολύ μεγάλα πλεονεκτηματα. Ένα, έχει την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει σε smartphone, και δύο είναι το μοναδικό τηλέφωνο με σπεκς ναυαρχίδες στο μέγεθος αυτό.

Τέλος, το γεγονός ότι έχει οθόνη 720p λειτουργεί ως πλεονεκτηματα μιας και το τηλέφωνο πάει φυσεκι, εκει που το g3 σέρνεται.

Προσωπικά για τη μπαταρία και μόνο, θα επέλεγα το compact, αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος.

Δημοσ.

Το z3 compact έχει δύο πολύ μεγάλα πλεονεκτηματα. Ένα, έχει την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει σε smartphone, και δύο είναι το μοναδικό τηλέφωνο με σπεκς ναυαρχίδες στο μέγεθος αυτό.

Τέλος, το γεγονός ότι έχει οθόνη 720p λειτουργεί ως πλεονεκτηματα μιας και το τηλέφωνο πάει φυσεκι, εκει που το g3 σέρνεται.

Προσωπικά για τη μπαταρία και μόνο, θα επέλεγα το compact, αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος.

φίλαρακι έχεις g3 και σου σέρνεται.. Γιατί εγώ που το έχω 1μηνα δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά... Και έρχομαι από g2 που είναι λαγκ free..
Δημοσ.

Ένα, δεν είμαι φιλαράκι σου. Δύο, ναι. Δες το δίπλα σε οποιαδήποτε αντίστοιχο τηλέφωνο, Ζ2,s5,m8 και θα δεις τη διαφορά στο σκρολαρισμα...

Και πολύ λογικό βέβαια, όταν έχει ανεβάσει τον πήχη στα 1440p και φοράει την ίδια GPU με το g2...

Δημοσ.

Κοίτα να δεις το ότι μπορεί να έχει μια μικρή διαφορά που ίσα ίσα φαίνεται στο μάτι δεν σημαίνει ότι σέρνεται... Αλλο το ένα άλλο το άλλο..Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μου φανεί κάποιο ιδιαίτερο λαγκ, ίσως επειδή έχω το 32ari... Μην αρπαζεσαι, όλοι φιλαράκια είμαστε..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τι μοναδικό πλεονεκτηματα του g3 είναι η τιμή. Σε όλους τους άλλους τομείς υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τι μοναδικό πλεονεκτηματα του g3 είναι η τιμή. Σε όλους τους άλλους τομείς υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.

Βασικά στο μόνο που υστερεί από τις άλλες ναυαρχίδες είναι στις επιδόσεις και αυτό όχι πολύ με το lollipop. Θεωρώ πως έχει την καλύτερη κάμερα, εξαιρετική οθόνη μεγάλη, πανέμορφο τηλ, και βεβαίως τιμή. Δακτυλικά αποτυπώματα κλπ τα θεωρώ αχρείαστα.

Αν μου έλεγες μπαταρία οκ Sony αλλά ως εκεί

Δημοσ.

Βασικά στο μόνο που υστερεί από τις άλλες ναυαρχίδες είναι στις επιδόσεις και αυτό όχι πολύ με το lollipop. Θεωρώ πως έχει την καλύτερη κάμερα, εξαιρετική οθόνη μεγάλη, πανέμορφο τηλ, και βεβαίως τιμή. Δακτυλικά αποτυπώματα κλπ τα θεωρώ αχρείαστα.

Αν μου έλεγες μπαταρία οκ Sony αλλά ως εκεί

Άπο αυτά που είπες το μόνο που ισχύει είναι το design που είναι καθαρά υποκειμενικο.

Οθόνη μπροστά στα z3 και s5 είναι σαφώς κατώτερη όπως και στην κάμερα.

Περί απόδοσης είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που νομίζει ότι ανέβηκε 30% με ένα software update.

• Like 1
Δημοσ.

Άπο αυτά που είπες το μόνο που ισχύει είναι το design που είναι καθαρά υποκειμενικο.

Οθόνη μπροστά στα z3 και s5 είναι σαφώς κατώτερη όπως και στην κάμερα.

Περί απόδοσης είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που νομίζει ότι ανέβηκε 30% με ένα software update.

Μόνο που υπάρχουν τεστ και reviews από μεγάλες ξένες σελίδες για αυτά που λέω ενώ για όσα λες εσύ είναι μόνο η προσωπική σου άποψη. Keep trolling.

Από GSMarena

Οθόνη G3 vs S5

Winner: LG G3. Despite its inferior color, contrast, and sunlight legibility, the bigger screen diagonal and the higher resolution still has its say at the end of the day. The QHD resolution may not be readily apparent when it comes to browsing the interface, but it does make a difference when you see the ultra-crisp text in webpages, and especially in watching QHD videos or playing games. As more QHD content becomes available, the advantage of having the G3 display will become even more pronounced.

Camera

Winner: Samsung Galaxy S5. Although not by much, the daylight shots were superior. Even though it doesn't do as well under low lighting conditions, it has good enough performance under good lighting to earn a recommendation, and the plethora of shooting modes doesn't hurt either.

Να συνεχίσω; ή είναι αρκετά αυτά; επειδή όλως τυχαίως οι μεγαλύτερες σελίδες πάνω κάτω αυτά λένε.

Δημοσ.

Από αυτά που διάβασες που λέει ότι η οθόνη είναι καλύτερη? Στο ότι έχει έχει χειρότερη φωτεινότητα, η στο ότι η αντίθεση είναι μικρότερη? Για μέγεθος λέει ότι είναι μεγαλύτερη και ότι κάποια στιγμή όταν έχεις QHD περιεχόμενο (το οποίο δεν σηκώνει ο 801) θα δεις την πραγματική ανάλυση της οθόνης...

Για την κάμερα ξεκάθαρα σου λέει ότι σε low Light πάσχει... Στον ήλιο και το moto g φωτογραφία πένα θα σου βγάλει...

Ότι σου είπα και παραπάνω. Με διαφορά η ποιο αδύνατη ναυαρχίδα του 14.

Δημοσ.

Από αυτά που διάβασες που λέει ότι η οθόνη είναι καλύτερη? Στο ότι έχει έχει χειρότερη φωτεινότητα, η στο ότι η αντίθεση είναι μικρότερη? Για μέγεθος λέει ότι είναι μεγαλύτερη και ότι κάποια στιγμή όταν έχεις QHD περιεχόμενο (το οποίο δεν σηκώνει ο 801) θα δεις την πραγματική ανάλυση της οθόνης...

Για την κάμερα ξεκάθαρα σου λέει ότι σε low Light πάσχει... Στον ήλιο και το moto g φωτογραφία πένα θα σου βγάλει...

Ότι σου είπα και παραπάνω. Με διαφορά η ποιο αδύνατη ναυαρχίδα του 14.

Έλεξε τα Αγγλικά σου αγόρι μου. Αυτό που πάσχει σε Low light είναι το S5 αφού σε αυτό αναφέρεται όχι στο G3, και πως βεβαίως να πάσχει αφού έχει διπλό flash θερμού/ψυχρού φωτισμού και είναι ακριβώς το δυνατό του σημείο μαζί με το laser στην εστίαση. Τι είναι σημαντικό για τον καθένα σχετικό. Προτιμώ λίγο χειρότερη στο φως, αλλά καλύτερη στο σκοτάδι, αφού είναι το βασικό μειονέκτημα στις κάμερες των κινητών.

Για την οθόνη υστερεί στον ήλιο κερδίζει σε όλα τα άλλα.

Όσο για τις επιδόσεις με βάση τις μετρήσεις του phonearena το S5 βγάζει 36603 και το G3 προ lollipop 30634. Έχω όμως ανεβάσει screenshots πως μετά την αναβάθμιση πήγε στο 39000+. Κάτι άλλο εκτός από το να λες τα δικά σου χωρίς να τεκμηριώνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...