iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Kανενα απο τα δυο. Εχετε δει ποτε μελομακαρονα με μελι ;Παντου με σιροπι τους βρισκω Προφανως διοτι με μελι η τιμη τους θα ειναι απλησιαστη. εγω θέλω κουραμπιέδες και μελομακαρονα.αλλα δεν έχω λεφτά να πάρω... Κανε σπιτικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taazz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει σύγκριση κουραμπιέδες με άχνη, κουραμπιέδες χωρίς άχνη σκέτοι ή με καφέ, κουραμπιέδες ελαφρός αρπαγμένοι στο ψήσιμο σαν μπισκοτάκια. μετά ακολουθούν σε μεγάλη απόσταση οι δίπλες (για πρωινό με γιαούρτι ή σκέτες τσακίζω κανα δυο κιλά) τα δε μελομακάρονα μόνο πριν πέσει το σιρόπι τα τσακίζω ή αυτά με την σοκολάτα μερικός, ο συνδυασμός πορτοκάλι και σιρόπι που παίζει στα μελομακάρονα με χαλάει τα μάλα. ΑΑ τον τελευταίο μήνα χαλβαδιάζω την ιδέα για ταρτάκια με μπισκότο κουραμπιέ αλλά ο κουραμπιές τρίβεται εύκολα και δεν παίζει να σταθεί λεπτός. Επίσης προτείνω να αποφεύγετε τους μεγάλους σε μέγεθος κουραμπιέδες και να προτιμάτε κουραμπιεδάκια αυτά που είναι μια μπουκιά αν και θέλει αγάπη για τον κουραμπιέ για να δεις γευστική διαφορά από τον μεγάλο τουλάχιστον δεν θα λερώνετε από την άχνη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις τρώω κουραμπ. με στέβια σπιτικούς.The best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο για το story της υπόθεσης... Τα μελομακάρονα πηγάζουν από κηδείες ενώ ο κουραμπιές είναι Αραβικός ή Περσικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έφαγα κουραμπιέ, μελομακάρονο και λίγη σοκολατόπιτα και νιώθω αηδιασμένη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έφαγα κουραμπιέ, μελομακάρονο και λίγη σοκολατόπιτα και νιώθω αηδιασμένη.. Γιατί? Μακάρι να είχα σοκολατοπιτα. Αλλα μόνο μελομακάρονο εφαγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Τα γλυκά δεν πρέπει να τα τρως σε μεγάλη ποσότητα.Εμένα τώρα με έπιασε λιγούρα και τα τρώω απλά επειδή είναι μπροστά μου. Από το δεύτερο και μετά σταματάς να νιώθεις και γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το έχω πάθει και εγω. Επίσης τωρα λαχταρώ κάτι σοκολατοειδες αλλα δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Τα γλυκά δεν πρέπει να τα τρως σε μεγάλη ποσότητα.Εμένα τώρα με έπιασε λιγούρα και τα τρώω απλά επειδή είναι μπροστά μου. Εγω παλι, επιασα ενα κουτι αραπικα φυστικια και παραλιγο να το φαω ολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Stay with it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Φάτε να κλείσουν οι αρτηρίες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Με κουραμπιέδες και μελομακάρονα χλωμό το κόβω.. πλακώσου στις πάστες για πιο σίγουρο αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Προτιμώ τις δίπλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Team μελομακαρονα γιαααα να ξαναμαζευομαστε σιγα σιγα! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις