Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ενδιαφερομαι για αγορα SSD αμεσα . Βρηκα αυτον

http://www.e-shop.gr/corsair-cssd-f120gbls-force-ls-series-120gb-ssd-sata3-p-PER.320251

Ειναι καλη περιπτωση η μπορω με τα ιδια χρηματα να παρω κατι καλυτερο ;

Η προσφορα του eshop ειναι εως αυριο ...

Δημοσ.

Είναι καλύτερος σε επιδόσεις ο Ultra II με ποιο γνωστό/αξιόπιστο controller βέβαια σε πραγματική χρήση οπως είπα και πριν δεν φαίνονται αυτές οι διαφορές αλλά αφου μπορείς να πάρεις τον καλύτερο πάρτον.

Δημοσ.

Είναι καλύτερος σε επιδόσεις ο Ultra II με ποιο γνωστό/αξιόπιστο controller βέβαια σε πραγματική χρήση οπως είπα και πριν δεν φαίνονται αυτές οι διαφορές αλλά αφου μπορείς να πάρεις τον καλύτερο πάρτον.

ΒΑσικα εγω δεν θα δω με κανενα διαφορα διοτι απο οτι θυμαμαι η μητρικη ειναι Sata 2

Αυτη εχω

Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-D2-B3 x.x

Δημοσ.

Σιγουρα θα παίζουν πιο κάτω κ εγώ Sata 2 έχω αλλά μπορεί κάποια στιγμή να αναβαθμίσεις.

Δεν  ειμαι σιγουρος αν ειναι sata 2...εγραψα τον τυπο της μητρικης μου.

Μπορει και να εiναι..

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3915#sp

1. 4 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices
Δημοσ.

Ναι θα κάνει θα ζωντανέψει το μηχάνημα σου με τον ssd αν τώρα έχεις hdd.

Τελεια!!! τον παραγγελνω και μολις ερθει αρχιζω φορματ ( αν και βαριεμαι) ....θα μου φτασουν ομως 120GB ; Για λειτουργικο και λιγα προγραμματα ; Να σημειωσω οτι φοραω win7 64 τα οποια πιανουν πολυ πολυ χωρο !!

Δημοσ.

60 - 70 GB χρειαζονται τα Win7 x64 μαζι με τα προγραμματα.

Τωρα ειναι αν βαλεις πολλα προγραμματα. Αυτα που δεν τα χρησιμοποιεις πολυ βαλτα στον μηχανικο.

Του φακελους για τα Documents, Music, Video, Downloads κλπ. να τους ορισεις στον μηχανικο.

Ο SSD δεν προοριζεται για αποθηκη ουτε για data server. Απλα βαζεις το λειτουργικο και τα πιο σημαντικα σου προγραμματα, ωστε να φορτωνουν γρηγορα.

Aφου κανει την εγκατασταση των Win7 x64 και βαλεις τους drivers τρεξε ενα Windows Experience test. Αυτο θα το κανεις, οχι για να δεις τις επιδοσεις, αλλα για ασφαλεια, ωστε σε περιπτωση που τα Windows 7 δεν ρυθμισαν σωστα τον SSD (ποτε δεν ξερεις), να το πραξουν.

Παντοτε να φροντιζεις να υπαρχουν τουλαχιστον 20GB περιπου ελευθερα στον δισκο, για να παραμενει ο δισκος σε top performance. Ψαξε στο google να μαθεις το λογο, εχει να κανει με τον τροπο λειτουργιας των SSD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...