Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εσείς, όσοι παραγγείλατε στο σπίτι, έχετε παραλάβει; Από τις 22/12 άφαντη η καφετιέρα και στην ACS δεν μπορούν να με βοηθήσουν χωρίς tracking (e-mail και τηλ. δεν έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εσείς, όσοι παραγγείλατε στο σπίτι, έχετε παραλάβει; Από τις 22/12 άφαντη η καφετιέρα και στην ACS δεν μπορούν να με βοηθήσουν χωρίς tracking (e-mail και τηλ. δεν έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής)

Στη media σου έστειλαν email οτι το προιόν είναι έτοιμο προς αποστολή;

Γενικά δεν στέλνουν απο mediamarkt ουτε tracking number ουτε τον τρόπο αποστολής για να είναι ενήμερος ο πελάτης..

Τους πέφτει κομματάκι δύσκολο.

Ερασιτέχνες το έχω ξαναγράψει.

Παρε την εξυπηρέτηση τηλέφωνο να σου δώσουν αριθμό αποστολής.

Δημοσ.

Επιτέλους σήκωσαν τηλ. Το έστειλαν με μια Σαλονικιότικη "Βέινογλου Ορφέας Α.Ε." λόγω όγκου και εκτός απροόπτου παραλαμβάνω σήμερα λέει. Μ'εχει ζαλίσει η μάνα μου -_-

Δημοσ.

Επιτέλους σήκωσαν τηλ. Το έστειλαν με μια Σαλονικιότικη "Βέινογλου Ορφέας Α.Ε." λόγω όγκου και εκτός απροόπτου παραλαμβάνω σήμερα λέει. Μ'εχει ζαλίσει η μάνα μου -_-

Γενικά το mediamarkt όταν κάτι έχει πληρωθεί και ψιλοέχει όγκο το στέλνει με μεταφορική. Αν το πάρεις με αντικαταβολή το στέλνει με courier.
Δημοσ.

Γενικά το mediamarkt όταν κάτι έχει πληρωθεί και ψιλοέχει όγκο το στέλνει με μεταφορική. Αν το πάρεις με αντικαταβολή το στέλνει με courier.

Μπα,δεν το έχει πληρωθεί,με αντικαταβολή είναι (λες να μου το φέρουν τζάμπα? :P ) Και το μυστήριο είναι ότι πήρα τηλ. στην μεταφορική και η κοπέλα δεν βρίσκει καμιά αποστολή με το όνομά μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μα ποιος ο λόγος να πάρεις τέτοιου είδους καφετιέρα αν είναι να χάνεις όλη την φρεσκάδα και το άρωμα που έχουν οι κάψουλες βάζοντας από αυτές που ξανά γεμίζουν;  :huh:

Δημοσ.

Μα ποιος ο λόγος να πάρεις τέτοιου είδους καφετιέρα αν είναι να χάνεις όλη την φρεσκάδα και το άρωμα που έχουν οι κάψουλες βάζοντας από αυτές που ξανά γεμίζουν;  :huh:

Το οικονομικό...  B)

Έχει κανείς την αυτή την επαναγεμιζόμενη κάψουλα http://i-home.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30868 ; Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Ο καφές σάς βγαίνει καλός; Γιατι μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με το πλαστικό φίτρο. 

http://www.cafecaps.com/dolce-gusto/dolce-gusto-capsules.html?___store=default&___from_store=thεδω λεει οτι μεχρι 50 φορες η καθε καψουλα

Δεν απάντησε κανείς όμως στην ερώτηση μου και ανησυχώ. Εχω κάνει 1-2 χρήσεις μόνο. Μήπως ο καφές δεν πρέπει να είναι ψιλοκομμένος; Καμια ιδέα;

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτη του you ειναι η αυτοματη,η αλλη ειναι η απλη,την αυτοματη την ειχε ο κοτσοβολος στα 39 ...οποτε μπορει να την ξαναβαλει οποιος ενδιαφερεται ας το εχει υποψη

Δημοσ.

συμβατες καψουλες υπαρχουν γι`αυτες?εχω μηχανη που παιρνει αλεσμενο καφε αλλα πιανει αραχνες γιατι η γυναικα βαριεται τη διαδικασια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...