paylidis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Buondi και lungo πίνω εγω και σπάνια κανέναν intenso
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απο την εμπειρία σας όταν στέλνουν email οτι τα προιόντα είναι έτοιμα προς αποστολή.. Τα στέλνουν την ίδια ημέρα ;
johnnaros1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απο την εμπειρία σας όταν στέλνουν email οτι τα προιόντα είναι έτοιμα προς αποστολή.. Τα στέλνουν την ίδια ημέρα ; Άμα παρατηρήσεις στο e-mail κάτω κάτω λέει "Μπορείτε να προσέλθετε στο κατάστημα χχχ το νωρίτερο στις χχ/12/14 - χχ:χχ" ! 1
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Ειναι παράδοση στον χώρο μου εξάλλου.
johnnaros1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Ειναι παράδοση στον χώρο μου εξάλλου. α sorry τότε!!
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παρέλαβα απο κώτσο μόλις. Στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα για τα 10€ όπως περίμενα άλλωστε. Φεύγοντας μου ήρθε μήνυμα με κουπόνι για αγορές μέχρι 11/01. Δεν αναφέρεται κατώτατο όριο. Δοκίμασα με κάτι τυχαίο στα 12€ και με το κουπόνι πήγαινε δύο οπότε μάλλον είναι για οποιοδήποτε ποσό. Όποιος είναι με μηχανή να ξέρει οτι η συσκευασία είναι ψιλοτεράστια. Αυτά. 2
Spira Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 30 λεπτά εχει ενα κάψουλα ΑΛΛΑ κάθε μήνα βγάζει προσφορά -20% στους καφέ δες καποιο σ/μ οπότε κανείς κάβα με 24 λεπτά άμα καφε και συμφέρει κάπως παραπάνω. Αυτο με την επαναγεμιζομενη δε το δοκίμασα γιατι θέλω επανάληψιμοτητα στη γεύση του καφε Κάθε μήνα που βρίσκεις προσφορά γιατί εγώ δεν.... Buondi και lungo πίνω εγω και σπάνια κανέναν intenso ο buonti δεν με τρελαίνει κιόλας νομίζω ο intenso ειναι πιο καλός και ο πιο ωραίος o barista αλλά δεν το βρίσκω...
paylidis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Κάθε μήνα που βρίσκεις προσφορά γιατί εγώ δεν.... ο buonti δεν με τρελαίνει κιόλας νομίζω ο intenso ειναι πιο καλός και ο πιο ωραίος o barista αλλά δεν το βρίσκω... Στο καρφουρ εχει τουλάχιστον μια φορά κάθε μηνα! Επίσης βρήκα 2 φορες σε ον-λάιν σούπερ μάρκετ φοβερές τιμές -30% και πηρα σύνολο 10 κουτιά με περίπου 3,30 το ενα. Το barista δε το δοκίμασα πηρα τωρα ενα mix που εχει μέσα αλλα όντως δε τον βρίσκεις εύκολα..!
ilias8513 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παρέλαβα απο κώτσο μόλις. Στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα για τα 10€ όπως περίμενα άλλωστε. Φεύγοντας μου ήρθε μήνυμα με κουπόνι για αγορές μέχρι 11/01. Δεν αναφέρεται κατώτατο όριο. Δοκίμασα με κάτι τυχαίο στα 12€ και με το κουπόνι πήγαινε δύο οπότε μάλλον είναι για οποιοδήποτε ποσό. Όποιος είναι με μηχανή να ξέρει οτι η συσκευασία είναι ψιλοτεράστια. Αυτά. Οπως τα λεει ο φιλος, οι μονοι οροι ειναι: Εάν η δωροεπιταγή που έχετε στην κατοχή σας είναι σε ισχύ. Το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από την δωροεπιταγή που θέλετε να εξαργυρώσετε. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην παραγγελία σας θα πρέπει να αποστέλλονται από την Κωτσόβολος και όχι από συνεργάτες (merchants). 1
AMD Expert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Tracking Number που βλέπω; 22/12 στάλθηκε και ακόμη αφαντη
Themos3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Με λιγα λόγια βγαινει 19,90 ... ολοι σε καποια φαση θα χρειαστει να παρουν κατι του 10ευρου απο καταστημα αναλογο του Κωτσο... Ε ρε μπριζες....
Themos3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παρέλαβα απο κώτσο μόλις. Στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα για τα 10€ όπως περίμενα άλλωστε. Φεύγοντας μου ήρθε μήνυμα με κουπόνι για αγορές μέχρι 11/01. Δεν αναφέρεται κατώτατο όριο. Δοκίμασα με κάτι τυχαίο στα 12€ και με το κουπόνι πήγαινε δύο οπότε μάλλον είναι για οποιοδήποτε ποσό. Όποιος είναι με μηχανή να ξέρει οτι η συσκευασία είναι ψιλοτεράστια. Αυτά. Αν δοκιμασεις το κουπονι που σ εδωσαν για να ξαναπαρεις την ιδια καφετιερα , βγαινει 19.90 και σου δινουν ξανα 10ευρο κουπονι? Γιατι αμα γινεται ετσι τοτε με 49.80 θα παρω 2 που θελει κ ενας φιλος και θα μας μεινει και μονο ενα κουπονι 10ευρο.
ilias8513 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αν δοκιμασεις το κουπονι που σ εδωσαν για να ξαναπαρεις την ιδια καφετιερα , βγαινει 19.90 και σου δινουν ξανα 10ευρο κουπονι? Γιατι αμα γινεται ετσι τοτε με 49.80 θα παρω 2 που θελει κ ενας φιλος και θα μας μεινει και μονο ενα κουπονι 10ευρο. Το δοκιμασα τωρα και βγαινει 19,90 , δεν ξερω ομως αν σου ξαναδινουν κουπονι 10 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 sorry για το offtopic αλλα εγω εχω μια tassimo.ψαχνω να βρω καψουλες αφαλατωσης και δεν βρισκω πουθενα εκτος απο τις bosch που ειναι πανακριβες.ξερει κανενας κανα μαγαζι που να εχει τετπιες καψουλες?
souz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Στο site της ντόλτσε γκούστο μπορείς να παραγγείλεις απο 3τεμάχια και πάνω ομως!! Και έχει και μεταφορικά 4 ευρώ περίπου Sent from my iPhone 5 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα