Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου ουτε θιγομαι ουτε σου ειπα να μην πεις την αποψη σου, για αυτο ειμαστε εδω. Απλα εγραψες και εσυ και αλλος ενας φιλος κοστος καψουλας 0,40€... Και για καποιον που ψαχνεται ειναι παραπλανητικο... Οι καψουλες ολων των ποικιλιων εσπρεσο, λουνγκο κλπ ειναι 0,30€ χωρις προσφορες εκπτωσεις.

κοίτα την άποψή μας λέμε. Αυτό για να γίνεται κουβέντα, αλλιώς να μην τη πούμε. Δε θα γεμίσω το κεφάλι κανενός.

Εγώ μιλάω για κόστος καφέ χωρίς εκπτώσεις και προσφορές. Αν πας στα lidl έχει καφέ εσπρέσο (παραπλήσιας αν όχι ίδιας με του lavazza) με 8€/κιλό (σε προσφορά μπορεί και 5-6€/κιλό). Δοθέντος ότι η δόση μονού espresso είναι 7 γραμμάρια αυτό μας κάνει 142 μερίδες στο κιλό δλδ κόστος μερίδας χωρίς προσφορά 0,056€ ή 0,04€ σε προσφορά (όπως αγοράζεις εσύ σε προσφορά αγοράζεται και ο αλεσμένος σε προσφορά). Με άλλα λόγια το κόστος χρήσης είναι περίπου 1/4 1/6 από μιας με κάψουλες. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Οτι πίνω ΟΤΙ ΚΑΦΕ ΘΕΛΩ. Αν βαρεθώ του lidl πήνω άλλον με 12€/κιλό, ποικιλία αραβικά 100% με 16€/κιλό, special ποικιλία με 25€/κιλό, πικυλία ιλλυ, μιλι, ξεμίλι και ότι άλλο θελήσω.

Τι σύγκριση υπάρχει με τον καφέ που μου επιβάλει η dolce gusto?!?!? Κατ αρχήν τον προετοιμάζω όπως θέλω. Βγάζω ristreto, espresso, lungo, americano κ.ο.κ. Σε αυτές με τις κάψουλες τι δημιουργικότητα έχεις? Αυτό το κριτήριο καθώς και ότι αλλάζεις ποικιλίες δεν είναι αρκετό από μόνο του να επιλ΄ξεις μηχανή αλεσμένου. Άσε το κόστος στην άκρη καθώς με 1 καφέ την ημέρα κανείς δεν χρεοκόπησε όσο και να έκανε.

επίσης χαίρομαι που έχει τελικά επαναγεμιζόμενες κάψουλες, εγώ όταν το έψαξα δεν βρήκα. Αυτές λοιπόν διορθώνουν την κατάσταση αλλα δεν την φτιάχνουν (πολύ πιο δύσκολες στην διαχείριση από το κλείστρο των κανονικών καφετιέρων, ενώ επειδή είναι πλαστικές το "φιλτρο" τους χαλάει μετά από κάποιες όχι πολλές χρήσεις, δλδ ξεχειλώνουν οι τρύπες των επαναγεμιζόμενων και είναι για πέταμα)

Καθώς εδώ λέμε την άποψή μας δεν χρειάζεται να θυμώνετε οι κάτοχοί της. Δεν σας θίξαμε. Όποιος θέλει πάει και παίρνει δύο να έχει και στο εξοχικό. Όποιος θέλει αποφασίζει και με τα δικά μας (αρνητικά κείμενα) σχόλια οτι δεν αξίζει. 

Κι εγω θα προσθεσω στα λογια του Νικ οτι δεν τα αρνητικα κειμενα πρεπει να εχουν πραγματικο υποβαθρο. Ησουν τοσο σιγουρος οτι δεν υπαρχει επαναγεμιζομενη καψουλα, που "εκαψες" το μηχανακι. Ακομα και σε αυτο το τελευταιο ποστ εβγαλες συμπερασμα για την χρηστικοτητα της καψουλας, χωρις φυσικα να την εχεις δοκιμασει ποτε.

Παραλληλα, συγκρινεις (οχι μονο εσυ, αλλα και πολλοι αλλοι) πορτοκαλια με μηλα: μια καψουλομηχανη με μια καφετιερα. Αλλοι χρονοι, αλλες ευκολιες, αλλη ποιοτητα. Καθε συσκευη εχει τα υπερ και τα κατα της. Ξαναλεω, εχω και τα δυο μηχανηματα.

Συνεπως δεν θυμωνω για την αποψη σου (αλλωστε, δεν θα ασχοληθω με μια καφετιερα περισσοτερο απ' οσο της αξιζει = σχεδον καθολου), αλλα σορι, για εμενα δεν υπαρχει "αξιοπιστη κριτικη" οταν δεν εχει τεσταρει καποιος το προϊον.

Αντε, καλο βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γεύσεις. Κυρίως εσπρέσο. Και από που τις προμηθεύεσαι συνήθως αν μπορείς πες.

https://www.dolce-gusto.gr/EL/shop/Flavours/Pages/blackcoffees.aspx

εδω ειναι οι γευσεις...βεβαια δεν θα τις βρεις ολες στα μαγαζια,οποτε παραγγειλε απο το site, αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα σαρεσουν,

• Like 1
Δημοσ.

Εύκολο, παίρνεις ένα collection box και τους δοκιμάζεις όλους. Εγώ βάζω και λίγο γάλα και κατέληξα είτε στον buondi είτε στον lungo (διπλή δόση καφέ αλλά και νερού), ανάλογα τα κέφια. Είναι και ο οικονομικότερος τρόπος για καπουτσίνο/λάτε αν έχεις άλλο τρόπο για το αφρόγαλα και όρεξη για ελάχιστη προσπάθεια. Και τους δύο τους έχει σε μεγάλο Σκλαβενίτη και Καρφούρ (που κάθε τόσο έχει τις προσφορές) αλλά όχι πάντα. Ο κορτάδο που έχει σε μονή κάψουλα (16 καφέδες στη συσκευασία του 5ευρου) με λίγο γάλα στην ίδια κάψουλα δεν λέει πολλά από γεύση. Είναι όμως σαφώς θέμα προσωπικής προτίμησης.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/114315-krups-piccolo-giftbox-red?cmicc=skroutz

στον κωτσο τωρα λεει και κερδος 10 ευρω για παραλαβη απο το καταστημα. δλδ 19,90

Όχι δεν ισχύει το 19,90.κανονικά 29,90 βγαίνει με παραλαβη απο το καταστημα.

Δημοσ.

Λογικό μεν αυτό, αλλά ξέρουμε τους όρους; Δηλαδή τι ελάχιστη παραγγελία έχει για μετά; Γιατί την ένδειξη αυτή με το όφελος των 10ε την έχει σε αρκετά προϊόντα. Κοίταξα στη σελίδα τους για τους όρους, αλλά δε βρήκα κάτι.

Ηλία όταν παραλάβεις, pls ενημέρωσέ μας σχετικά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...