stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 το πρωι που ημουν media markt στο ρεντη εκαναν σαν παλαβοι!! επερναν 2-2 τα κομματια..βεβαια ειχαν φερει παρα πολλες...κατοχικο συνδρομο εχουν μερικοι...οκ ειπαμε ειναι προσφορα αλλα μην κανετε και ετσι. 1
Aias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξεω ποσο αξιζει η οχι αλλα νομιζω οτι για δωρο ειναι καλη επιλογη.
NICK1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 όταν το eshop πλαίσιο lidl έχουν καφετιέρες (κανονικές) με χύμα αλεσμένο καφέ στα 36€-50€ και κόστος μερίδας 0,08-0,16€ γιατί κάποιος να επενδύσει σε "κάψουλες" των 0,40€. Δεν υπάρχει δώρο, καθώς δένεσαι με ένα σύστημα για πάντα. Δάνειο είναι που θα το πληρώνεις πίνοντας καφέδες για πολύ καιρό. Και μία διόρθωση η dolce gusto είναι ροφηματιέρα παρά καφετιέρα. Κάνει και καφέ και ροφήματα (σοκολάτες). Αυτό μπορεί να είναι και το μόνο της προσόν καθώς και ότι είναι μικρή και χαριτωμένη (αποδεκτή από τις συζύγους). Από την άλλη για καφέ δεν υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες (όπως τις nespresso) και άρα θα είναι πάντα "ακριβή". Στο μήνα πόσο μάλλον στο χρόνο βγαίνει ένα αξιόλογο κόστος σε σχέση με "κανονικές" καφετιερες αλεσμενου καφε. οπως το βλεπει ο καθενας, εγω εχω μια dolce και πινω 2-3 εσπρεσακια την εβδομαδα, με βολευει η ευκολια της και αγοραζω 0,22-025€ την καψουλα οταν βαζουν προσφορες τα σουπερ και ειμαι ευχαριστημενος. Παιρνω και ενα κουτι καπουτσινο τον μηνα για την συζηγο και τους μουσαφιρεους 0,45-0,50€ καφες. Edit: η κανονικη τιμη της καψουλας εσπρεσο χωρις προσφορες ειναι 0,30€. Ελεος η υπερβολη του ελληνα οταν θελει να βγαλει κατι αχρηστο,συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα. 1
Themos3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες για dolce gusto. Αυτες βρήκα. 1
jonkyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Θα συμφωνησω κι εγω με τον Nick1982. Ορεξη να εχεις, να βρισκεις "flaws"! @Keysmith, αν θελεις μπορεις να αλλαξεις γνωμη για τη Dolce Gusto: υπαρχει καψουλα. Και μπορεις να βαλεις "φρεσκοαλλεσμένο κόκκο προσφατα κατουρημένο απο μπαμπoυίνο μαδαγασκάρης" (οπως εγραψε ευστοχα ο Afinis) A, εχω και κανονικη καφετιερα σπιτι εκτος απο τη DG, αλλα μια καψουλα αρκει αν ψαχνω την ευκολια μου. Με στοκαρισμα σε περιοδο προσφορων, οπως ο Nick1982. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες για dolce gusto. Αυτες βρήκα. Διάβασα στο λινκ που έβαλες ότι οι επαναγεμιζόμενες κάψουλες αντέχουν περίπου (ή τουλάχιστον) 50 φορές. Πες πως κερδίζεις 20 λεπτά στο κάθε επαναγέμισμα επί 50 φορές σύνολο 10 ευρώ. (που δεν γίνεται γιατί όταν κάνουν 20% τα supermarket σου βγαίνει και 22 λεπτά η μία) Τόσο όμως κάνει η κάψουλα! Βέβαια αν πάρεις τρεις κερδίζεις 10 ευρώ σε 150 κάψουλες. Τελικό κέρδος 7 λεπτά στην κάψουλα και σου μένει και η φασαρία... Βέβαια αν πίνεις έναν καφέ την ημέρα είναι 25 ευρώ το χρόνο. Και αν πίνει και η γυναίκα άλλον ένα 50 ευρώ το χρόνο. Στα 10 χρόνια 500 και στα 60 3000 ευρώ. 3000 δεν είναι και λίγα. 1
Themos3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν εχεις και αδικο οπότε μάλλον δε θα πάρω και θα ψαχτώ για nespresso.
tomar26 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή έχω πάρει το ίδιο πακέτο πριν κανένα δίμηνο: - To travel mug είναι μια χαζομάρα, το ίδιο πλαστικό που έδιναν με τον νεσκαφέ. - Η θήκη είναι αυτή που έχει πανάκριβα η ίδια η dolce gusto, στα lidl είχε φέρει πρόσφατα μία αντίστοιχη στα 7-8 ευρώ - Οι κάψουλες της προσφοράς είναι 6 στη συσκευασία του δώρου και άλλες 6 στη συσκευασία της μηχανής, σύνολο δηλαδή 12. Δεν θυμάμαι όμως τι. - Έχει και ένα κουπόνι με έκπτωση για αγορές καφέ στο dolce-gusto.gr, ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει, ίσως και δεν το χρησιμοποιήσω. Αν έπαιρνα για πάρτη μου θα διάλεγα nespresso (λόγω συμβατών καψουλών), η σύζυγος όμως είναι ευχαριστημένη με τον καφέ που πίνει και τον δοκίμασε αλλού, οπότε δεν μου πέφτει λόγος (προσωπικά το γύρισα στα buondi που βρίσκω και στο supermarket που με ικανοποιεί). Αν έπαιρνα σήμερα θα έπαιρνα το λίγο πιο ακριβό μοντέλο piccolo με τη ρύθμιση ποσότητας νερού, γιατί αυτή της προσφοράς είναι η εντελώς απλή. Δεν έχω καταλάβει αν έχει αυτή τη δυνατότητα η oblo.
keysmith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 οπως το βλεπει ο καθενας, εγω εχω μια dolce και πινω 2-3 εσπρεσακια την εβδομαδα, με βολευει η ευκολια της και αγοραζω 0,22-025€ την καψουλα οταν βαζουν προσφορες τα σουπερ και ειμαι ευχαριστημενος. Παιρνω και ενα κουτι καπουτσινο τον μηνα για την συζηγο και τους μουσαφιρεους 0,45-0,50€ καφες. Edit: η κανονικη τιμη της καψουλας εσπρεσο χωρις προσφορες ειναι 0,30€. Ελεος η υπερβολη του ελληνα οταν θελει να βγαλει κατι αχρηστο,συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα. κοίτα την άποψή μας λέμε. Αυτό για να γίνεται κουβέντα, αλλιώς να μην τη πούμε. Δε θα γεμίσω το κεφάλι κανενός. Εγώ μιλάω για κόστος καφέ χωρίς εκπτώσεις και προσφορές. Αν πας στα lidl έχει καφέ εσπρέσο (παραπλήσιας αν όχι ίδιας με του lavazza) με 8€/κιλό (σε προσφορά μπορεί και 5-6€/κιλό). Δοθέντος ότι η δόση μονού espresso είναι 7 γραμμάρια αυτό μας κάνει 142 μερίδες στο κιλό δλδ κόστος μερίδας χωρίς προσφορά 0,056€ ή 0,04€ σε προσφορά (όπως αγοράζεις εσύ σε προσφορά αγοράζεται και ο αλεσμένος σε προσφορά). Με άλλα λόγια το κόστος χρήσης είναι περίπου 1/4 1/6 από μιας με κάψουλες. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Οτι πίνω ΟΤΙ ΚΑΦΕ ΘΕΛΩ. Αν βαρεθώ του lidl πήνω άλλον με 12€/κιλό, ποικιλία αραβικά 100% με 16€/κιλό, special ποικιλία με 25€/κιλό, πικυλία ιλλυ, μιλι, ξεμίλι και ότι άλλο θελήσω. Τι σύγκριση υπάρχει με τον καφέ που μου επιβάλει η dolce gusto?!?!? Κατ αρχήν τον προετοιμάζω όπως θέλω. Βγάζω ristreto, espresso, lungo, americano κ.ο.κ. Σε αυτές με τις κάψουλες τι δημιουργικότητα έχεις? Αυτό το κριτήριο καθώς και ότι αλλάζεις ποικιλίες δεν είναι αρκετό από μόνο του να επιλ΄ξεις μηχανή αλεσμένου. Άσε το κόστος στην άκρη καθώς με 1 καφέ την ημέρα κανείς δεν χρεοκόπησε όσο και να έκανε. επίσης χαίρομαι που έχει τελικά επαναγεμιζόμενες κάψουλες, εγώ όταν το έψαξα δεν βρήκα. Αυτές λοιπόν διορθώνουν την κατάσταση αλλα δεν την φτιάχνουν (πολύ πιο δύσκολες στην διαχείριση από το κλείστρο των κανονικών καφετιέρων, ενώ επειδή είναι πλαστικές το "φιλτρο" τους χαλάει μετά από κάποιες όχι πολλές χρήσεις, δλδ ξεχειλώνουν οι τρύπες των επαναγεμιζόμενων και είναι για πέταμα) Καθώς εδώ λέμε την άποψή μας δεν χρειάζεται να θυμώνετε οι κάτοχοί της. Δεν σας θίξαμε. Όποιος θέλει πάει και παίρνει δύο να έχει και στο εξοχικό. Όποιος θέλει αποφασίζει και με τα δικά μας (αρνητικά κείμενα) σχόλια οτι δεν αξίζει.
MikeJ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σιγά τη προσφορά που να αξίζει για να φορτώνουν 2-2 τις μηχανές... Εδώ και πολύ καιρό παίζει συχνά στα 39 ευρώ.... και συχνά με δώρα πιο χρήσιμα, δηλαδή κάψουλες γιατί για τη θηκη και για θερμός δε νομίζω να καίγεται κανείς... Επίσης στα 29 την είχαν πριν μερικές μέρες στο σαιτ της dolce gusto και μάλιστα είχαν και κάποιες συλλεκτικές σε αυτή τη τιμή.... ενώ και η Oblo είχε παίξει πρόσφατα στα 33 ευρώ.... Ως κάτοχος πάντως της πίκολο να πω ότι είναι χίλιες φορές καλύτερο κάποιος να επιλέξει μια αυτόματη dolce gusto όπως η genio και αυτό γιατί δεν παλεύεται ιδιαίτερα η κατάστασή με το μάτι... Ή θα σου βγει πολύ νερουλό ή πολύ βαρύ κλπ.... Αν και έχω πάρει δοσομετρητή ώστε να μπορώ να προσεγγίζω κατά το δυνατόν τη σωστή ποσότητα...
NICK1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 κοίτα την άποψή μας λέμε. Αυτό για να γίνεται κουβέντα, αλλιώς να μην τη πούμε. Δε θα γεμίσω το κεφάλι κανενός. Εγώ μιλάω για κόστος καφέ χωρίς εκπτώσεις και προσφορές. Αν πας στα lidl έχει καφέ εσπρέσο (παραπλήσιας αν όχι ίδιας με του lavazza) με 8€/κιλό (σε προσφορά μπορεί και 5-6€/κιλό). Δοθέντος ότι η δόση μονού espresso είναι 7 γραμμάρια αυτό μας κάνει 142 μερίδες στο κιλό δλδ κόστος μερίδας χωρίς προσφορά 0,056€ ή 0,04€ σε προσφορά (όπως αγοράζεις εσύ σε προσφορά αγοράζεται και ο αλεσμένος σε προσφορά). Με άλλα λόγια το κόστος χρήσης είναι περίπου 1/4 1/6 από μιας με κάψουλες. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Οτι πίνω ΟΤΙ ΚΑΦΕ ΘΕΛΩ. Αν βαρεθώ του lidl πήνω άλλον με 12€/κιλό, ποικιλία αραβικά 100% με 16€/κιλό, special ποικιλία με 25€/κιλό, πικυλία ιλλυ, μιλι, ξεμίλι και ότι άλλο θελήσω. Τι σύγκριση υπάρχει με τον καφέ που μου επιβάλει η dolce gusto?!?!? Κατ αρχήν τον προετοιμάζω όπως θέλω. Βγάζω ristreto, espresso, lungo, americano κ.ο.κ. Σε αυτές με τις κάψουλες τι δημιουργικότητα έχεις? Αυτό το κριτήριο καθώς και ότι αλλάζεις ποικιλίες δεν είναι αρκετό από μόνο του να επιλ΄ξεις μηχανή αλεσμένου. Άσε το κόστος στην άκρη καθώς με 1 καφέ την ημέρα κανείς δεν χρεοκόπησε όσο και να έκανε. επίσης χαίρομαι που έχει τελικά επαναγεμιζόμενες κάψουλες, εγώ όταν το έψαξα δεν βρήκα. Αυτές λοιπόν διορθώνουν την κατάσταση αλλα δεν την φτιάχνουν (πολύ πιο δύσκολες στην διαχείριση από το κλείστρο των κανονικών καφετιέρων, ενώ επειδή είναι πλαστικές το "φιλτρο" τους χαλάει μετά από κάποιες όχι πολλές χρήσεις, δλδ ξεχειλώνουν οι τρύπες των επαναγεμιζόμενων και είναι για πέταμα) Καθώς εδώ λέμε την άποψή μας δεν χρειάζεται να θυμώνετε οι κάτοχοί της. Δεν σας θίξαμε. Όποιος θέλει πάει και παίρνει δύο να έχει και στο εξοχικό. Όποιος θέλει αποφασίζει και με τα δικά μας (αρνητικά κείμενα) σχόλια οτι δεν αξίζει. φιλε μου ουτε θιγομαι ουτε σου ειπα να μην πεις την αποψη σου, για αυτο ειμαστε εδω. Απλα εγραψες και εσυ και αλλος ενας φιλος κοστος καψουλας 0,40€... Και για καποιον που ψαχνεται ειναι παραπλανητικο... Οι καψουλες ολων των ποικιλιων εσπρεσο, λουνγκο κλπ ειναι 0,30€ χωρις προσφορες εκπτωσεις.
HALF EVIL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει, για τα λεφτά της καλή είναι. Την πίκολο την έχω ήδη 2 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτε. Είναι για ένα γρήγορο συμβατικό καφέ χωρίς πολλές απαιτήσεις. Την Oblo την πήρα πρόσφατα 39 € για την δουλειά , νομίζοντας από την φωτογραφία ότι είναι παρομοίων διαστάσεων. Δεν είναι , είναι μεγάλη , αλλά κάνει τα ίδια ακριβώς πράγματα. Ίσως έχει πιό όμορφο ντιζάιν. Μπήκα πριν από λίγο στο site της nespresso και έπαθα πλάκα με τις τιμές. Η φτηνότερη 100€ συν 70€ ο παρασκευαστής γάλακτος. Από γεύση , πιθανώς να είναι καλύτερες οι κάψουλες από της dg, αλλά οι μηχανές απλησίαστες.
fylatos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πήρα σήμερα 100 μηχανή συν αφρογαλιερα συν 16 κάψουλες νεσπρεσσο. Βέβαια έμεινε μια. ΛΟΛ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα