Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει διαφημιση στην τν.29€ με δωρο στο πακετο και την βαση για καψουλες κλπ. Ισχυει μονο για αυριο και σιγουρα κ στα καταστηματα, λινκ δεν υπαρχει προς το παρον. Σκρουτζ 40€+++

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι αυτή με δώρο travel mug και θήκη για τις κάψουλες : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/KRUPS-NESCAF%C3%89%C2%AE-Dolce-Gusto-Piccolo-%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AF---Gift-Box---%28KP100BGB%29,99452,551144,1614849.html?langId=-18

(και σε μαύρο και σε κόκκινο χρώμα)

(ή θήκη για τις καψουλες, που είναι ένα από  τα δυο δώρα, είναι μάλλον αυτή : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SCANPART-2790000018-CAPSTORE-PARCO-DOLCE-GUSTO,99452,525940,879455.html?langId=-18 )

Δημοσ.

Είναι αυτή με δώρο travel mug και θήκη για τις κάψουλες : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/KRUPS-NESCAF%C3%89%C2%AE-Dolce-Gusto-Piccolo-%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AF---Gift-Box---%28KP100BGB%29,99452,551144,1614849.html?langId=-18

(και σε μαύρο και σε κόκκινο χρώμα)

(ή θήκη για τις καψουλες, που είναι ένα από τα δυο δώρα, είναι μάλλον αυτή : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SCANPART-2790000018-CAPSTORE-PARCO-DOLCE-GUSTO,99452,525940,879455.html?langId=-18 )

+6 καψουλιτσες καφε, ετσι για δοκιμη!
Δημοσ.

Τραβηγμένο πολύ το 50 ευρώ δώρα. Ακόμη κι αν η θήκη για τις κάψουλες κάνει 33 τα υπόλοιπα 17 τι είναι; Το mug δεν έχει αξία πάνω από 5 ευρώ.

Το ερώτημα από μένα είναι αν αξίζει η αμέσως μεγαλύτερη η Oblo τα παραπάνω ευρώ. 

EDIT: Στον Κωτσόβολο η Oblo έχει 39 ευρώ.

Δημοσ.

Επειδή το ψάχνω κι εγώ έναντι nespresso illy Tassimo από όσους έχουν δοκιμάσει αν τις συγκρίνουμε συνολικά σε ευκολία ποιότητα τιμή και τιμή ανά κάψουλα, αξίζει;

Δημοσ.

Μπριζες μου βαλατε Κυριακατικα .... με κοστος 0.40 ανα καψουλα δε την παιρνω αλλα σκεφτομαι απο το αλλο θέμα να την παρω και να παρω και ενα τετοιο.

Δημοσ.

Μπριζες μου βαλατε Κυριακατικα .... με κοστος 0.40 ανα καψουλα δε την παιρνω αλλα σκεφτομαι απο το αλλο θέμα να την παρω και να παρω και ενα τετοιο.

30 λεπτά εχει ενα κάψουλα ΑΛΛΑ κάθε μήνα βγάζει προσφορά -20% στους καφέ δες καποιο σ/μ οπότε κανείς κάβα με 24 λεπτά άμα καφε και συμφέρει κάπως παραπάνω.

Αυτο με την επαναγεμιζομενη δε το δοκίμασα γιατι θέλω επανάληψιμοτητα στη γεύση του καφε

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το ψάχνω κι εγώ έναντι nespresso illy Tassimo από όσους έχουν δοκιμάσει αν τις συγκρίνουμε συνολικά σε ευκολία ποιότητα τιμή και τιμή ανά κάψουλα, αξίζει;

Εχω nespresso,tassimo, η αδελφή μου dolce και φίλος έχει την illy. Οπότε

Κατηγορία κεφε:Εγω προτιμώ nespresso λόγο της ποικιλίας που έχει σε αρώματα. Αν θες να πινείς μόνο καλο κλασσικό espresso χωρίς πολλά πολλά τοτε η illy ειναι η πιο value for money.Εχει και κάτι προσφορές τώρα που όσα δίνεις για τη μηχανή τα παίρνεις σε κάψουλες και επίσης τα βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ σε αντίθεση με τις μπουτικ και το (πολυ καλο) online κατάστημα της nespresso

Η αλλη κατηγορία είναι των πολυροφημάτων όπου προτιμώ την Dolce. Οτι έχω βάλει στην tassimo είναι νερουλό κατα τη γνώμη μου και πετάω διπλές δόσεις. Την πήρα μόνο και μόνο γιατι είχε ρόφημα lacta αλλα δεν....

Δημοσ.

Από την εμπειρία μου στις προσφορές πιστεύω ότι θα βγει καλύτερη προσφορά μέχρι το τέλος των γιορτών με περισσότερες κάψουλες. Θα περιμένω λοιπόν.

Δημοσ.

Εχω nespresso,tassimo, η αδελφή μου dolce και φίλος έχει την illy. Οπότε

Κατηγορία κεφε:Εγω προτιμώ nespresso λόγο της ποικιλίας που έχει σε αρώματα. Αν θες να πινείς μόνο καλο κλασσικό espresso χωρίς πολλά πολλά τοτε η illy ειναι η πιο value for money.Εχει και κάτι προσφορές τώρα που όσα δίνεις για τη μηχανή τα παίρνεις σε κάψουλες και επίσης τα βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ σε αντίθεση με τις μπουτικ και το (πολυ καλο) online κατάστημα της nespresso

Η αλλη κατηγορία είναι των πολυροφημάτων όπου προτιμώ την Dolce. Οτι έχω βάλει στην tassimo είναι νερουλό κατα τη γνώμη μου και πετάω διπλές δόσεις. Την πήρα μόνο και μόνο γιατι είχε ρόφημα lacta αλλα δεν....

Σωραίος. Έχω βρει την illy iperespresso 7.1 (κάτι τέτοιο) με το μαρκουτσι για αφρογαλο στα 119 με 126 καφέδες και την nespresso u με το aeroccino στα 99 με 16 καφέδες.

Τι αξίζει περισσότερο κατά τη γνώμη σου. Ένα καφέ τη μέρα πίνω αντε 2 στα ντουζενια.

Δημοσ.

Σωραίος. Έχω βρει την illy iperespresso 7.1 (κάτι τέτοιο) με το μαρκουτσι για αφρογαλο στα 119 με 126 καφέδες και την nespresso u με το aeroccino στα 99 με 16 καφέδες.

Τι αξίζει περισσότερο κατά τη γνώμη σου. Ένα καφέ τη μέρα πίνω αντε 2 στα ντουζενια.

Μ'αρεσει πολυ το ντιζαιν της 7.1 και θα ξαναπάρεις καφέδες σε 3 μήνες έτσι όπως τα λές. Επίσης αν έχεις κόσμο και ξεμέινεις, όπως σ είπα illy θα βρέις παντού.

Δεν ξέρω αν βοηθαέι γιατι δεν είμαι κανας master του καφε που να ψάχνω τον φρεσκοαλλεσμένο κόκκο προσφατα κατουρημένο απο μπαμπoυίνο μαδαγασκάρης(οπως είναι της μοδας)...H nespresso εφτάσε σπίτι γιατι είχα ήδη γυναίκα, ο φίλος που είναι εργένης και ψιλοmanual καφεδιάρης πηρε illy

Α to aeroccino φτιάχνει και κρύο αφρόγαλο(δεν νομίζω η illy γιατι ειναι το μαρκουτσι με τον ατμο). Οποτε αν εισαι για freddo cappuccino συχνα αλλάζει το πράγμα

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε κανένα λινκ, μην τα κρατάς μόνο για σένα....

Δημοσ.

όταν το eshop πλαίσιο lidl έχουν καφετιέρες (κανονικές) με χύμα αλεσμένο καφέ στα 36€-50€ και  κόστος μερίδας 0,08-0,16€ γιατί κάποιος να επενδύσει σε "κάψουλες" των 0,40€. Δεν υπάρχει δώρο, καθώς δένεσαι με ένα σύστημα για πάντα. Δάνειο είναι που θα το πληρώνεις πίνοντας καφέδες για πολύ καιρό.

Και μία διόρθωση η dolce gusto είναι ροφηματιέρα παρά καφετιέρα. Κάνει και καφέ και ροφήματα (σοκολάτες). Αυτό μπορεί να είναι και το μόνο της προσόν καθώς και ότι είναι μικρή και χαριτωμένη (αποδεκτή από τις συζύγους). Από την άλλη για καφέ δεν υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες (όπως τις nespresso) και άρα θα είναι πάντα "ακριβή". Στο μήνα πόσο μάλλον στο χρόνο βγαίνει ένα αξιόλογο κόστος σε σχέση με "κανονικές" καφετιερες αλεσμενου καφε.

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...