loupaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Εχω λοιπόν και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση. Εχω μια εργασία για τη σχόλη μου και θέλω να ρωτήσω 1. με pl/sql σε περιβάλλον oracle τι μπορώ να κάνω?? 2.με την oracle και αυτή τη γλωσσά μόνο βάση δεδομένων μπορώ να κάνω?? κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο εντυπωσιακό που μπορώ να κάνω??? 3.καποιο κομμάτι κώδικα θα ήταν πολυ επιθυμητο ή 4.μια γρήγορη εξήγηση στις εντολές της γλωσσάς που δεν υπάρχουν στην sql. είχα διαβάσει οτι η pl/sql διαφέρει πολύ λίγο απο την sql. sql ξέρω τα βασικα αλλα με την pl/sql και την oracle δεν εχω ασχοληθει ποτε και τωρα που ετυχε αυτη η εργασια βοηθεια παιδεια
npapageo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 <p>Καλησπέρα σε όλους,</p> <p>Εχω λοιπόν και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση.</p> <p>Εχω μια εργασία για τη σχόλη μου και θέλω να ρωτήσω 1. με pl/sql σε περιβάλλον oracle τι μπορώ να κάνω?? </p> <p>2.με την oracle και αυτή τη γλωσσά μόνο βάση δεδομένων μπορώ να κάνω?? κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο εντυπωσιακό που μπορώ να κάνω???</p> <p>3.καποιο κομμάτι κώδικα θα ήταν πολυ επιθυμητο ή 4.μια γρήγορη εξήγηση στις εντολές της γλωσσάς που δεν υπάρχουν στην sql. είχα διαβάσει οτι η pl/sql διαφέρει πολύ λίγο απο την sql. sql ξέρω τα βασικα αλλα με την pl/sql και την oracle δεν εχω ασχοληθει ποτε και τωρα που ετυχε αυτη η εργασια </p> <p>βοηθεια παιδεια </p> 1-Με την plsql μπορείς να κάνεις ερωτήσεις σε βάσεις δεδομένων oracle2-Μόνο ερωτήσεις μπορείς να κάνεις 3-Μπορείς να επισκεφτείς το site oracle.com να γραφτείς και εκεί θα μάθεις πολλά για αυτά που ζητάς Απορώ πως και ο καθηγητής που σας έδωσε την εργασία δέν σας είπε που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες Σε τι σχολή είσαι ?
loupaki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σου και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Λοιπόν γράφτηκα στο site. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πατάω και που πηγαίνω για να βρω αυτά που θέλω????? κατέβασα την database 11g release 2. χαχα μας είπε αλλά πολύ γενικά πράγματα και τώρα δεν μπορώ να τον βρω γιατί είναι κλειστό το τει. Η σχολή μου έχει πληροφορική,οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων λίγο από όλα δλδ. αστα να πάνε
npapageo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 <p>Γεια σου και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση</p> <p>Λοιπόν γράφτηκα στο site. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πατάω και που πηγαίνω για να βρω αυτά που θέλω?????</p> <p>κατέβασα την database 11g release 2.</p> <p>χαχα μας είπε αλλά πολύ γενικά πράγματα και τώρα δεν μπορώ να τον βρω γιατί είναι κλειστό το τει.</p> <p>Η σχολή μου έχει πληροφορική,οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων λίγο από όλα δλδ. αστα να πάνε </p> Στο site θα δεις πολλά πράγματα Ψάξε λίγο Υπάρχει και κάποιο βιβλίο με εντολές plsql Στείλε μου το mail σου με πμ και θα σου στείλω ότι έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα