takossss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδες ηρθα σε επαφη με την καινουρια έκδοση Android 4.2.2 με την αγορα του καινούργιου Μου τηλεφώνου alcatel pop c9 και δεν ξέρω Πος να εισάγω Μια φωτογραφία σε μια επαφή του τηλεφωνικού μου καταλόγου
Commendatore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδες ηρθα σε επαφη με την καινουρια έκδοση Android 4.2.2 με την αγορα του καινούργιου Μου τηλεφώνου alcatel pop c9 και δεν ξέρω Πος να εισάγω Μια φωτογραφία σε μια επαφή του τηλεφωνικού μου καταλόγου Ένας σχετικά απλός τρόπος για να εμπλουτίσεις τις επαφές σου με κάθε είδους σχετική πληροφορία (τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail, ημερομηνίες γενεθλίων, κλπ...) και παράλληλα να έχεις backup των επαφών σου, είναι να έχεις ένα λογαριασμό gmail και να αποθηκεύσεις/συγχρονίσεις όλες σου τις επαφές με το gmail. Σε κάθε επαφή μπορείς να αντιστοιχήσεις μια φωτογραφία η οποία θα εμφανίζεται τόσο στον τηλεφωνικό κατάλογο, όσο και τη στιγμή της κλήσης (εισερχόμενης ή εξερχόμενης). Μπορεί να είναι λίγο παλιομοδίτικος και χρονοβόρος ο τρόπος αυτός, αλλά δεν κινδυνεύεις να χάσεις τις επαφές σου και η οποιαδήποτε τροποποίησή τους είναι ευκολότερη στον υπολογιστή απ'ότι στο κινητό. Εάν κάποιο μέλος έχει να προτείνει κάποιον άλλο καλύτερο/ευκολότερο τρόπο για την διαχείριση των επαφών, ας τον αναφέρει γιατί νομίζω πως θα ενδιαφέρει πολλούς...
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το καλύτερο το έχω κάνει πολλλλυ καιρό τώρα. Ότι συσκευή έχω πάρει έχει και τις επαφές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα