stathisgtr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 εισαι σιγουρος οτι "ειχες" αυτη την οθονη? Απλα εκανε λαθος και εγραψε dell αντι benq.Την ειχε την οθονη σιγουρα. Ηρεμησε λιγο.
kataramenos32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτάξτε επειδή τα καταστήματα εδώ που είμαι δεν έχουν και πολλά είναι δύσκολο να δω κάποια από κοντά. Αν μπορείτε προτείνετε μου κάποιες και σε IPS και σε TN και θα δω τι θα παρω. Ας πούμε μπάτζετ στα 300€ ίσως και παραπάνω αν χρειαστεί η αν πούμε να πάμε πάνω από Full HD
3DJIN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απλα εκανε λαθος και εγραψε dell αντι benq.Την ειχε την οθονη σιγουρα. Ηρεμησε λιγο. σιγα,δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιος βαζει αγγελια για γνωστο.Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δουλεψει ο φιλος οθονη με 144hz,δεν μπορω να διανοηθω το μεγεθος του πισωγυρισματος απο απο gamer . Στο θεμα τωρα.Φιλε σκρουτζαρε monitor 144/120 και θα βρεις μερικες επιλογες οπως η asus,iiyama,benq. Για παραπανω αναλυση πρεπει να ξεπερασεις τα 400 ευρω
Zergoulini Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) σιγα,δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιος βαζει αγγελια για γνωστο.Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δουλεψει ο φιλος οθονη με 144hz,δεν μπορω να διανοηθω το μεγεθος του πισωγυρισματος απο απο gamer . Στο θεμα τωρα.Φιλε σκρουτζαρε monitor 144/120 και θα βρεις μερικες επιλογες οπως η asus,iiyama,benq. Για παραπανω αναλυση πρεπει να ξεπερασεις τα 400 ευρω Δεν μπορω να καταλαβω τι κολημα εχεις φαει με εμενα. Μιλας λες και ειχα καποιο λαχειο και το πεταξα... Εκτος και αν νομιζεις οτι εισαι επαγγελματιας Gamer και λες οτι μετα τα 144hz δεν αξιζει τιποτα. Την οθονη την ειχα 10 μερες περιπου. Την εχω πουλησει σε μελος απο εδω μεσα και μπορει να το επιβεβαιωσει ο ιδιος αν το θελει. Προσωπικα για εμενα η Benq XL2411Z ηταν μαπα. Ναι μαπα και γιαυτο την πουλησα. Χεστικα αν παιζω σε 144 Hz. Κλαιν μαιν η διαφορα με 80. Να ημουν επαγγελματιας Gamer να ελεγα ναι. Αλλα για εμενα δεν αξιζει να πας σε TN πανελ μονο και μονο για τα 144 hz. Μου την εσπαγε ποιο πολυ που αλαζε η φωτεινοτητα οταν κουνουσες ελαφρα το κεφαλι πανω-κατω. Απο την αλλη, ειναι μια οθονη με το χαμηλοτερο Input Lag. Δεν εχω ξανανοιωσει τοση μεγαλη ανεση ποτε σε Game (ιδιως σε Starcraft 2 που παιζω). Επισεις ειναι γνωστο οτι οσο περισοττερα Hz τοσο ποιο χαλια εικονα. οχι απο θεμα αναλυσης αλλα απο θεμα contrast. Αυτο εμενα με χαλασε + συνδιασμο με TN πανελ. Γκεγκε? Υ.Γ. Πανω απο ολα λυπαμαι το παιδι που ανοιξε το θεμα και το χαραμισαμε. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2014 από Zergoulini 1
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Οπότε αφήνοντας στην άκρη τα ΤΝ από IPS τι έχετε να προτείνετε? Έχω βάλει στο μάτι τις Dell σαν εταιρία
Zergoulini Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+p2414h Την εχω τωρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
dimitrisOP Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 επειδη εχω το ιδιο μονιτορ υπαρχει καποιο guide για oc στα 80hz?
Zergoulini Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Κατεβαζεις το προγραμματακι CRU. http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU Για να πιασεις τα 80 hz θες να ειναι συνδεδεμενη με Display Port. Μετα ανοιγεις το προγραμμα και πατας add. Βαζεις τα ακολουθα: Horizontal Active: 1920 Horizontal Front Porch: 30 Horizontal Sync Width: 40 Horizontal Back Porch: 45 Horizontal Total: 2035 Horizontal Sync: + Vertical Active: 1080 Vertical Front Porch: 3 Vertical Sync Width: 4 Vertical Back Porch: 5 Vertical Total: 1092 Vertical Sync: + Κανεις ενα Restart. Μετα το Restart πας δεξι κλικ επιφανεια εργασιας-----> αναλυση οθονης---> ρυθμισεις για προχωριμενους---> οθονη. Εκει αλλαξε τα Hz σε 80 και εισαι οκ.
dimitrisOP Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ καλες γιορτες να εχεις!
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+p2414h Την εχω τωρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Διαφορες με αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html ?
Zergoulini Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 η U2414H ειναι παρομοια. Εχει το ιδιο Panel αλλα η ουσιαστικη διαφορα τους ειναι οτι ερχετε απο το εργοστασιο προ-καλυμπραρισμενη. Επισεις εχει HDMI και Display Port + Usb 3. Εχει αναφερθει overclock αλλα μονο μεχρι 65 hz. Δεν το εχω ψαξει πολυ να δω αν καταφερε κανενας να την παει παραπανω. Προσωπικα, αν δεν την θελεις για επαγγελματικη χρηση, δεν αξιζει να δωσεις 45€ παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα