Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα πειραγμενη rom για να αυξησω τον χωρο εφαρμογων και εχασα τα imei με διαφορους τροπους γραφω ξανα το imei αλλα αν για καποιον λογο πρεπει να κανω restore στο κινητο χανω παλι τα imei και πρεπει να τα βαλω ξανα.

Ακομα και την γνησια rom οταν περναω παλι δεν εχω imei και πρεπει να τα γραφω για να δουλευει το κινητο.

Υπαρχει καποιος τροπος να τα γραψω και να μην τα χανει με το restore?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα γνωριζω αυτα αλλα αν για καποιο λογο πρεπει να κανεις restore την συσκευη τοτε πρεπει να το ξανακανεις, δεν κραταει το imei μονιμα στην συσκευη.

Δημοσ.

Ναι σωστα (νομιζα οτι το ειχα γραψει) ειναι ενας Κινεζος κλωνος του Samsung Galaxy Mega 6.3 το Star W-9206 με επεξεργαστη Mediatek octa core 1.7 λειτουργικο εχει 4.4.2

Δημοσ.

Το εχω κανει και αυτο. Εχω περασει μεσα τα imei στην συσκευη δουλευει κανονικα αλλα αν για καποιον λογο πρεπει να κανω restore πρεπει να τα περασω ξανα.

Δημοσ.

ειναι υποχρεωτικο να το κανεις restore?αν οχι αστο οπως ειναι ωστε να μην φευγει το imei

πραγματικα ειναι σπαστικο αυτο το πραγμα. ετυχε και σε μενα με ενα turbo-x να χαθει imei και επειδη δεν δεχοταν καν την εντολη

αναγκαστηκα και εσκασα 15 ευρω στο γαμωπλαισιο για να μου περασει το λογισμικο

• 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε lenovo s898t παιδια εγω περναω το imei του κινητου,γραφει at command is send που σημαινει οτι το δεχτηκε αλλα μετα που κανω reboot παλι το imei ειναι invalid!Το περναω με την εφαρμογη mobileuncle γιατι στον dialer του κινητου δεν λειτουργει κανενας  codes εκτος απο *#06# οποτε δεν μπορω να μπω απο εκει στο engineering mode!καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

φιλε και εγω εχω ενα alcatel c9 με mediatek πανω του.. καθως brickare απο ρομ, προσπαθησα να περασω ξανα την στοκ, αλλα χαθηκε το ΙΜΕΙ μετα.. πως μπορω να το αλλαξω παιδια στο εργοστασιακο; διοτι προσπαθω να ξανα περασω την στοκ ρομ απο το προγραμμα της αλκατελ αλλα δεν το εντοπιζει.. ο λογος ειναι το ΙΜΕΙ νομιζω που αλλαξε, το κινητο ειναι dual sim rooted.. παρακαλω βοηθηστε με να αλλαξω τα ΙΜΕΙ, τα γνωριζω ποια ειναι τα εργοτασιακα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...