Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για τηλεόραση 39"-40",

δεν έχω limit στο budget αλλά θα προτιμούσα να μην ξεπεράσω τα 500€...

προτιμώ την 3d αλλά να μην κοστίζουν τα κερατά τους τα γυαλιά (2 pairs at least)...

το ultra hd δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...

θα βλέπω 1-10 ταινίες τον μήνα... αλλά η γυναίκα μου βλέπει τηλεόραση σχεδόν καθημερινά.

αυτα που έχω δει είναι

• Link.png Site: LG 39LB650V
  • PANASONIC TX- "39-40" AS "630-650"
  • Link.png Site: SAMSUNG UE40H6400-6XXX
  • για philips δεν έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν με απασχολεί...
Δημοσ.

ακαταλληλη για 3d η 40αρα,δες απο 55" και πανω, περιμενε εκπτωσεις και ανεβασε μπατζετ κατα 150+ ευρω γιατι μετα θα το μετανιώσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η απόσταση είναι 2,5 μέτρα ίσως 20-30 εκατοστά περισσότερα...

δεν προτείνετε το 3d κάτω από τις 55"?

περιμένω όσο χρειάζεται δεν έχω πρόβλημα και τα 150 τα δίνω για 15" χωρίς πρόβλημα.

ευχαριστώ για την απάντηση και θα με βοηθούσε αν μου απαντούσες και πάλι...

P.S. Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη εταιρία; Το μόνο θέμα με το 3d είναι τα γυαλιά (η τιμή).

P.S. Λόγο μικρής απόστασης να σκεφτώ την 4k?

Επεξ/σία από Valerios
Δημοσ.

για να φανταστεις,πρεπει να πιανει ολοκληρο το οπτικο σου πεδιο η τηλεοραση για 3d 2,5 μετρα και 40"-50" απλα δεν.Θα πρεπει να εισαι στο ενα μετρο και παλι οριακα.Αν αγοραζα για τον εαυτο μου τηλεοραση αποκλειστικα για 3d θα εκανα υπομονη να πεσουν οι τιμες και θα πηγαινα για πανω απο 70".

Κανε μονος σου το εξης πειραμα:φορα  γυαλια 3d και κατσε μπροστα απο μια τηλεοραση ,σε ποια αποσταση καλυπτεται ολοκληρο το οπτικο σου πεδιο? θα δεις οτι και οι 55" οριακα ειναι για 2 μετρα. 

• Like 1
Δημοσ.

ακαταλληλη για 3d η 40αρα,δες απο 55" και πανω, περιμενε εκπτωσεις και ανεβασε μπατζετ κατα 150+ ευρω γιατι μετα θα το μετανιώσεις

που το λεει αυτό?εχω ανοιξει θεμα και με ενδιαφερει.http://www.insomnia.gr/topic/551563-samsung-32-3d/

η απόσταση είναι 2,5 μέτρα ίσως 20-30 εκατοστά περισσότερα...

δεν προτείνετε το 3d κάτω από τις 55"?

περιμένω όσο χρειάζεται δεν έχω πρόβλημα και τα 150 τα δίνω για 15" χωρίς πρόβλημα.

ευχαριστώ για την απάντηση και θα με βοηθούσε αν μου απαντούσες και πάλι...

P.S. Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη εταιρία; Το μόνο θέμα με το 3d είναι τα γυαλιά (η τιμή).

P.S. Λόγο μικρής απόστασης να σκεφτώ την 4k?

η lg δινει γυαλια χωρις φορτιση,παθητικα νομιζω λεγονται,ομως δεν βλέπεις full hd ποιοτητα,νομιζω 520,κατι τετοιο.

Samsung και Panasonic δινουν γυαλια με φορτιση η μπαταρια,και βλέπεις full hd εικονα.

εγω με 32αρα Samsung,όλα θετικα,καλη εικονα,χρωματα,κλπ...πλυν ότι στο 3d δεν βγαινει η εικονα συνεχεια,σε μια ταινια δηλαδή 5-10 λεπτα να είναι που θα ξετρελαθείς με το 3d,και αναλογα την ποιοτητα της ταινιας,πιο πολύ βαθος βλέπεις,σαν ενυδρειο.πιστευω τελικα πως το 3d μεχρι σημερα είναι μάρκετινγκ,μακαρι να φταιει το μέγεθος.εγω θα σου προτεινα να μην παρεις καν 3d tv,προς το παρων.

Δημοσ.

δεν εχει σχεση με το αν ειναι ενεργητικο ή παθητικο,το θεμα ειναι οτι με τα σημερινα δεδομενα αν δεν πας σε κατι πολυ μεγαλο τοτε δεν αξιζει η αγορα τηλεορασης αποκλειστικα για 3d.Καλυτερα μια φορα το μηνα στο σινεμα.

• Like 1
Δημοσ.

που το λεει αυτό?εχω ανοιξει θεμα και με ενδιαφερει.http://www.insomnia.gr/topic/551563-samsung-32-3d/

η lg δινει γυαλια χωρις φορτιση,παθητικα νομιζω λεγονται,ομως δεν βλέπεις full hd ποιοτητα,νομιζω 520,κατι τετοιο.

Samsung και Panasonic δινουν γυαλια με φορτιση η μπαταρια,και βλέπεις full hd εικονα.

εγω με 32αρα Samsung,όλα θετικα,καλη εικονα,χρωματα,κλπ...πλυν ότι στο 3d δεν βγαινει η εικονα συνεχεια,σε μια ταινια δηλαδή 5-10 λεπτα να είναι που θα ξετρελαθείς με το 3d,και αναλογα την ποιοτητα της ταινιας,πιο πολύ βαθος βλέπεις,σαν ενυδρειο.πιστευω τελικα πως το 3d μεχρι σημερα είναι μάρκετινγκ,μακαρι να φταιει το μέγεθος.εγω θα σου προτεινα να μην παρεις καν 3d tv,προς το παρων.

ξέρω για τα passive και active γυαλιά των εταιριών απλά αν ψάξεις τιμές τα active ξεφεύγουν ορισμένα...

προσωπικά πιστευώ πως περισσότερο από 10 λεπτά θα αρχίσει να γίνετε κουραστικό το 3d σε normal ταινία...

για να φανταστεις,πρεπει να πιανει ολοκληρο το οπτικο σου πεδιο η τηλεοραση για 3d 2,5 μετρα και 40"-50" απλα δεν.Θα πρεπει να εισαι στο ενα μετρο και παλι οριακα.Αν αγοραζα για τον εαυτο μου τηλεοραση αποκλειστικα για 3d θα εκανα υπομονη να πεσουν οι τιμες και θα πηγαινα για πανω απο 70".

Κανε μονος σου το εξης πειραμα:φορα  γυαλια 3d και κατσε μπροστα απο μια τηλεοραση ,σε ποια αποσταση καλυπτεται ολοκληρο το οπτικο σου πεδιο? θα δεις οτι και οι 55" οριακα ειναι για 2 μετρα. 

η τηλεόραση δεν θα αγοραστεί αποκληστικά για 3d αλλά είναι plus και μεγαλύτερο plus είναι πως αρέσει στην γυναίκα μου,

άλλοστε δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξω την τηλεόραση που είδη έχουμε (μία παλιά samsung) αν δεν έχω ένα upgrade

που να αξίζει, ούτε 600€ δεν παίρνω τον μήνα for Gods sake, δεν τα πετάς έτσι.

--

θα το ψάξω κι άλλο, αν προλάβω θα μπω και σε κανένα μαγαζί να δω τι παίζει...

σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις...

--

λένε πολλοί στο forum έρχονται εκπτώσεις, έχετε συγκεκριμένα μαγαζιά ή όπου πετύχετε καλή προσφορά?

Δημοσ.

δεν εχει σχεση με το αν ειναι ενεργητικο ή παθητικο,το θεμα ειναι οτι με τα σημερινα δεδομενα αν δεν πας σε κατι πολυ μεγαλο τοτε δεν αξιζει η αγορα τηλεορασης αποκλειστικα για 3d.Καλυτερα μια φορα το μηνα στο σινεμα.

δηλαδή αν παρω μια 55αρα,σε σχεση με την 32αρα που εχω θα παθω πλακα?που το εχεις ακουσει,δει,αυτο με το μέγεθος?αν μπορεις δωσε ένα λινκ,γιατι ψαχνω κι εχω για να βελτιωσω το 3d.

ξέρω για τα passive και active γυαλιά των εταιριών απλά αν ψάξεις τιμές τα active ξεφεύγουν ορισμένα...

προσωπικά πιστευώ πως περισσότερο από 10 λεπτά θα αρχίσει να γίνετε κουραστικό το 3d σε normal ταινία...

η τηλεόραση δεν θα αγοραστεί αποκληστικά για 3d αλλά είναι plus και μεγαλύτερο plus είναι πως αρέσει στην γυναίκα μου,

άλλοστε δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξω την τηλεόραση που είδη έχουμε (μία παλιά samsung) αν δεν έχω ένα upgrade

που να αξίζει, ούτε 600€ δεν παίρνω τον μήνα for Gods sake, δεν τα πετάς έτσι.

--

θα το ψάξω κι άλλο, αν προλάβω θα μπω και σε κανένα μαγαζί να δω τι παίζει...

σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις...

--

λένε πολλοί στο forum έρχονται εκπτώσεις, έχετε συγκεκριμένα μαγαζιά ή όπου πετύχετε καλή προσφορά?

στο μαγαζι είναι που την πατας,γιατι βλέπεις τα διαφημιστικα σποτακια,τεσπα πηγαινε να σου φυγει κι αυτό,εγω προσωπικα οπου βρω φτηνοτερα,ολα τα μαγαζια ιδια είναι.

Δημοσ.

δηλαδή αν παρω μια 55αρα,σε σχεση με την 32αρα που εχω θα παθω πλακα?που το εχεις ακουσει,δει,αυτο με το μέγεθος?αν μπορεις δωσε ένα λινκ,γιατι ψαχνω κι εχω για να βελτιωσω το 3d.

στο μαγαζι είναι που την πατας,γιατι βλέπεις τα διαφημιστικα σποτακια,τεσπα πηγαινε να σου φυγει κι αυτό,εγω προσωπικα οπου βρω φτηνοτερα,ολα τα μαγαζια ιδια είναι.

απορω πως καθεσαι και ανεχεσαι το 3d στις 32",πηγαινε σε 55" με ενεργητικο 3d

Δημοσ.

απορω πως καθεσαι και ανεχεσαι το 3d στις 32",πηγαινε σε 55" με ενεργητικο 3d

γιατί ενεργητικό 3d? υπάρχει κάποιος λόγος που το υποστηρίζεις?

στο passive 3d το μόνο θέμα που έχω είναι τα interlaced lines που στα 2,5 μέτρα ακόμη και με 55άρα δεν νομίζω να έχω το πρόβλημα...

επίσης δεν βλέπω τον λόγο να φορτίζω γυαλιά/βάζω μπαταρίες και να πληρώσω extra για τα γυαλιά για το active 3d...

--

flirtαρω αρκετά με τα μοντέλα h6400 της samsung και lb650 της lg, και παίζω στις 40" και στις 55"...

(αν είναι να πειράξω το έπιπλο της τηλεόρασης θα το κάνω επειδή το αξίζει η τηλεόραση και όχι για 2-5")

παιδιά εκτιμώ πραγματικά την βοήθεια.

--

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενεργητικο 3d γιατι παιζει σε full hd,πηγαινε σε h6400,h6500,f6400,f6500

εδώ με έπιασες αδιάβαστο... theater 3d vs full hd 3d, λογικό το βλέπω αλλά πάω να διαβάσω 2-3 articles μπας και μάθω τίποτα...

αγορίνα σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

--

EDIT: ερώτηση, το passive 3d δεν είναι full hd? τουλάχιστον από όσα διαβάζω, και τα 2 μάτια combined βγάζουν κανονικά 1080... (εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος) επίσης είδα σε τι τιμές παίζουν τα active γυαλιά και μόνο αν πάρω f6400-6500 αξίζει, για να βρώ και φθηνά γυαλιά, για σειρές h6400 μιλάμε άλλο επίπεδο, δεν αξίζει για εμένα να ανέβω τόσο πολύ, δικαιολογώ την τιμή λόγο της τεχνολογίας bluetooth vs υπέρυθρες, αλλά η τιμή είναι εξωφρενική...

--μία τηλεόραση είπαμε να πάρουμε και το κάναμε σίριαλ.

EDIT2: οι lg π.χ. lb650 έχει ips panel? αν ναι ξέρει κανείς τα disadvantages?

Επεξ/σία από Valerios
Δημοσ.

το προβλημα του ips ειναι το μαυρο-το οποιο ειναι "γκρι",δηλαδη σε σκοτεινες ταινιες και οταν βλεπεις ταινια με μαυρες μπαρες πανω κατω θα εχεις μια ανομοιομορφια,δεν εχω δοκιμασει τα τελευταια μοντελα της lg για να ξερω αν βελτιωθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

η ερωτηση που πρεπει να απαντησεις ειναι αν ειναι fail ή οχι το 3d...

γαμ* τα promo των 30sec και προσπαθησε να δεις ταινια αν δεν ζαλιστεις ή κουρασει τα ματια σου τοτε οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...