Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δε παίρνεις άλλη συμβατή ψήκτρα για τη κάρτα γραφικών η βάλε έναν ανεμιστήρα με πατέντα

μπορείς να μου τα εξηγήσεις γιατί δεν ξέρω.

Δημοσ.

λολ ουτε εγω :P

φιλε δεν αξιζει(X1650 βλεπεις). Αν βαλω αλλη καρτα θα μου βγει πιο φθηνα.

Για πατεντα με ανεμιστηρα, ειναι λιγο δυσκολο μιας και δεν εχει πιασιμο απο πουθενα η καρτα για να το κρεμασω. εκτος αν την πιασω απο την ψυκτρα, την οποια δεν θελω να ζορισω γτ οι πλαστικες βιδες που εχει εχουν κρεμασει. παρακατω εχω φωτο να δεις(της ποτανας γινεται, αλλα δεν προκειται να ασχολιθω με cable managment σε αυτο το πραγμα)

βασικα το πλαινο φαν ηταν ολη η φασαρια, και αυτο γτ ακουγοταν ο αερας. τον αλλαξα με τον μπροστινο και τωρα ακουγεται πολυ λιγοτερο[το case εχει υφασμα μπροστα απο τον μπροστα(?)]. 

τωρα για τον Ts: δοκιμασε μια αυτο να δουμε τι γινεται με εσενα. βγαλε το φαν της πορτας και δες θερμοκρασιες στην καρτα μετα απο 5-10 λεπτα Gaming. πες μας τι θερμοκρασια επιασε, και βλεπουμε αν σου ειναι τοσο απαραιτητος.

post-200597-0-99982600-1419300485_thumb.jpg

Δημοσ.

Για πατεντα με ανεμιστηρα, ειναι λιγο δυσκολο μιας και δεν εχει πιασιμο απο πουθενα η καρτα για να το κρεμασω. εκτος αν την πιασω απο την ψυκτρα, την οποια δεν θελω να ζορισω γτ οι πλαστικες βιδες που εχει εχουν κρεμασει. παρακατω εχω φωτο να δεις(της ποτανας γινεται, αλλα δεν προκειται να ασχολιθω με cable managment σε αυτο το πραγμα)

βασικα το πλαινο φαν ηταν ολη η φασαρια, και αυτο γτ ακουγοταν ο αερας. τον αλλαξα με τον μπροστινο και τωρα ακουγεται πολυ λιγοτερο[το case εχει υφασμα μπροστα απο τον μπροστα(?)]. 

τωρα για τον Ts: δοκιμασε μια αυτο να δουμε τι γινεται με εσενα. βγαλε το φαν της πορτας και δες θερμοκρασιες στην καρτα μετα απο 5-10 λεπτα Gaming. πες μας τι θερμοκρασια επιασε, και βλεπουμε αν σου ειναι τοσο απαραιτητος.

Όντος δεν αξίζει είναι και αρχαίο το μηχάνημα μονό άμα βρεις καμιά χαλασμένη να πάρεις την ψήκτρα

• Like 1
Δημοσ.

O πυκνωτης στα δεξια της ati ψυκτρας σου χαμογελαει,εχει σκασει.

Δημοσ.

ooooh fuck me. εχεις δικαιο... 

προσφατο ειναι λογικα γτ πριν κανα 2 βδομαδες την κοιτουσα για πυκνωτες.

και ετσι οπως το βλεπω(για τα δικα μου skills παντα) μαλλον θα μου ειναι δυσκολο να τον αλλαξω. να ναι καλα ο μπαμπας που εχει φιλους ηλεκτρονικους :P

ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...