ssof Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Θα τρελαθώ .... Έβγαλε η diamant shopping και ψυγεία ???? 2
Papakaliati Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με την προσωπική μου πείρα, κάθε 5-6 χρόνια χαλάει το ψυγείο μας και θέλει 200-250 ευρώ να φτιαχτεί, οπότε αντί να το φτιάξουμε παίρνουμε νέο με τα διπλάσια λεφτά. Συμφωνα με την δικια μου εμπειρια, τα ψυγεια ειναι αθανατο , μιας και δεν μου 'χει χαλασει ποτε κανενα. 5
hackerW32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνα με την δικια μου εμπειρια, τα ψυγεια ειναι αθανατο , μιας και δεν μου 'χει χαλασει ποτε κανενα. εμενα φαντασου η μανα μου αλλαξε ψυγείο πριν απο 8 χρονια μονο και μονο για να ταιριαζει με την κουζίνα (inox), αυτο που ειχαμε ειναι κατω στο υπογειο και κανει την ντουλαπα. δεν ελεγε να χαλασει με τιποτα..
funbreaker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μέχρει να βγει έξυπνη χέστρα δεν συγκινούμαι...!! Υπάρχουν, κάπου είχα δει.
Oxygene Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Και τί κάνει ένα έξυπνο ψυγείο? Βλεπει τι αποθέματα έχεις και παραγγέλνει? Του φορτώνεις ΜΑΜΕ και το μετατρέπεις σε arcade cabinet, κατά προτίμηση pengo, διαθέτει και τον ανάλογο όγκο
Oxygene Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Σκεφτείτε μόνο τι παιχνίδια έχουν να παιχτούν εις βάρος των καταναλωτών αν γίνει κάτι τέτοιο. Έχουμε να φάμε διαφήμιση γιαουρτιών μόλις πλησιάσουμε την πόρτα που θα πάει καπνός. Εκεί θα κολλήσουμε; Δεν θα βγεί ένα adblock και για ψυγεία; Πιο πολύ να σε ανησυχεί μην χρειαστείς antivirus... 1
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με την προσωπική μου πείρα, κάθε 5-6 χρόνια χαλάει το ψυγείο μας και θέλει 200-250 ευρώ να φτιαχτεί, οπότε αντί να το φτιάξουμε παίρνουμε νέο με τα διπλάσια λεφτά.Dude, φροντίστε να παίρνει αέρα το μοτέρ και κάντε και καμιά αποψυξη
Galaxia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αν το έξυπνο ψυγείο κάνει αυτό που νομίζω (=οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος, ανάλογα με το περιεχόμενο), τότε θα πάρω κι εγώ ένα
eliasjuve Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ας γεμίσουμε πρώτα με τρόφιμα το χαζό ψυγείο που έχουμε τώρα και μετά βλέπουμε... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 για τα 2/3 των Ελληνων που δεν εχουν να βαλουν τιποτα μεσα δεν μιλαει κανεις...
georgepppo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 σίγουρα σίγουρα ειδικά για την ελλάδα,γιατί ο έλληνας άλλη σκοτούρα δεν είχε απο το αν θα είναι smart το ψυγείο του η όχι πάντως μια καλή χρήση θα που θα είχε θα είναι όταν κάποιος τρώει κάτι να τον παίρνει φωτό να ξέρεις ποιος σου έφαγε το φαί και να του πεις εδώ σε έχω με το ψυγείο-ρουφιάνο 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πιο πολύ να σε ανησυχεί μην χρειαστείς antivirus... Nah: Specs CPU: Marvel Aspen ARM CPU RAM: 256MB ROM: 512MB OS: Linux 2.6.28 Networks: 802.11 b/g (μοντελο 2 τουλαχιστον χρονων) Obligatory jokes: $sudo apt-get pizza $make ice 2
lelos84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Αυτα ειναι λαλακιες,ζαν το βριτυ βρα κανενα.χαχαζα Οσο για τν εξυπνη χεστρα να πω οτι οντως υπαρχει και κυκλοφωρει αναλογη διαφημιση στο internet.Ειναι νομιζω σουηδικη εταιρια με κοστος γυρω στα 5000€.Απο οτι θυμαμαι εχει θερμαινομενο καπακι με ρυθμιση θερμοκρασιας,μουσικη,ρυθμιση μπρος πισω το καπακι σναλογα τα κωλομερια του καθενος,οθονη lcd κ.λ.π.Θρονος κανονικος λεμε! Sent from my iPhone using Insomnia
michael92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Dude, φροντίστε να παίρνει αέρα το μοτέρ και κάντε και καμιά αποψυξη 25 εκατοστά από τον τοίχο το έχουμε, πόσο πια; Μάλλον είμαστε άτυχοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα