atheof Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα εχω σε μια action camera με μια sd καρτα η οποια σε οτι βιντεο ειχα μεσα σταματησε να εχω εικονα και εχω μονο ηχο. Σε οτι καινουργιο βιντεο τραβηξω εχει εικονα και ηχο. αλλα στα παλια μονο ηχο. τη μπορει να συμβαινει. παρακαλω βοηθηστε.
G1O Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ισως προκληθηκε αφαιρωντας την ενω ηταν σε λειτουργια,μπορεις να κανεις επαναφορα αρχειων με προγραμματα οπως το recuva δωρεαν,η με πολυ καλυτερης αξιοπιστιας οπως το activefilerecovery εμπορικο,μετα διαμορφωση της καρτας και ειναι ετοιμη για χρηση αν τελικα θελεις να κανεις επαναφορα με προγραμματα που σου ειπα μη κανεις νεες εγγραφες μεχρι να κανεις την ανακτηση των παλιων
atheof Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου καλημερα Εχω κανει επαναφορα με το recuba και παλι δεν παιζει η εικονα αλλα μονο ο ηχος. Εχω αντιγραψει τα αρχεια στο pc μετα τα διεγραψα απο την καρτα μνημης και τα επανεφερα με το recuba με πληρη επαναφορα αλλα παλι παιζει μονο ο ηχος και οχι η εικονα. Εψαξα και μηπως εχω χασει καποιον codec και δεν παιζει η εικονα αλλα οτι καινουργιο βιντεο γραψω παιζει κανονικα. Μηπως υπαρχει τροπος να διορθωσω το υπαρχον αρχειο? Sent from my iPad using Insomnia
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασε το mediainfo (δωρεάν) και εγκατέστησε το. Τρέξτο και επέλεξε την προβολή σε κείμενο. Φόρτωσε ένα βίντεο που δεν παίζει και επέλεξε όλα τα στοιχεία. Κάντα αντιγραφή και μετά επικόλληση σε επόμενο μήνυμα να δούμε τι γίνεται. Επίσης πες μας με ποιο πρόγραμμα κάνεις την αναπαραγωγή και αν δοκίμασες με άλλο Player. Αν δεν το έκανες δοκίμασε με το vlc ή το smplayer ή το potplayer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα