escada Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 οποτε ανοιγω τον firefox μου ανοιγει αυτοματα καρτελα με το "omiga.plus". στις ρυθμισεις του firefox δεν εχει καποιο σχετικο plugin κτλ. εχω τρεξει το Spybot και Malwerebytes αλλα και παλι τιποτα και απο προσθαφαιρεση προγραμματων δεν εχει τιποτα.επισης κατω δεξια στην επιφανια εργασειας εχει αυτο το προγραμμα που παλι δεν μπορω να κανω τιποτα.πως να τα βγαλω αυτα?
mafiozoskotsos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 http://www.techsupportall.com/solved-how-to-remove-omiga-plus-homepage-omiga-plus-com-removal-help/ https://www.youtube.com/watch?v=PnnZKx3FvNA
escada Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Kostasspill. αφου σκαναρα με το adwcleaner το omiga δεν ξαναβγηκε αλλα το "protect" παραμενειMafiozo. εχω κανει οοολα οσα λεει το google και το youtube αλλα τιποτα
mafiozoskotsos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κατεβάσεις το Ccleaner και βγάλτο αν ξεκινάει μαζί με τα windows,internet explorer,firefox,chrome κλπ Αν δε φεύγει και έτσι το Φορμάτ είναι μονόδρομος
Gigamestin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 οποτε ανοιγω τον firefox μου ανοιγει αυτοματα καρτελα με το "omiga.plus". στις ρυθμισεις του firefox δεν εχει καποιο σχετικο plugin κτλ. εχω τρεξει το Spybot και Malwerebytes αλλα και παλι τιποτα και απο προσθαφαιρεση προγραμματων δεν εχει τιποτα. επισης κατω δεξια στην επιφανια εργασειας εχει αυτο το προγραμμα που παλι δεν μπορω να κανω τιποτα. πως να τα βγαλω αυτα? κάνε μια επαναφορα ρυθμίσεων του περιηγητή σου και τρέξε ενα malwarebytes μαζι με adwcleaner.αν εχεις antivirus τρέξτο και αυτό μια.
neo1010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σου αλλάζει το home page. Καταρχήν άλλαξε αυτο μέσα απο τις ρυθμίσεις του firefox.(Options ,General tab, Home Page) Μετά απο αυτο να ελεχθει η επιλογή των μηχανών αναζήτησης(Manage Search Engines ). Όσον αφορά την εκκίνηση των windows και την 'εναρξη του προγράμματος να γίνει ενας έλεγχος με το Autoruns for Windows.(free απο microsoft)
escada Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μεχρι τωρα εχω τρεξει: MalwareBytes, Spybot, Cccleaner, adwcleaner και εχω κανει ολες τις ρυθμισεις του firefox, και τερμα το omiga τωρα μονο το μυστηριωδη εικονιδιο εχει μεινει με το ονομα "Search Protect ή TODO" (καποιας εταιριας "Conduit")
David20 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Kανε και μια προσπαθεια με hitman pro 3.7.9..
G1O Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 αφου τρεξεις το malware bytes σε ασφαλη λειτουργια σε πληρη σαρωση και συνεχισει το ιδιο προβλημα ειναι μια καλη λυση σε live cd πχ το doctor web Site: εδω οδηγιες σχετικες θα δεις στο youtube αλλα ειναι πολυ αξιοπιστο σε τετοια θεματα εφοσον τιθεται θεμα απο ιο. αναφερεις -τωρα μονο το μυστηριωδη εικονιδιο εχει μεινει με το ονομα "Search Protect ή TODO" (καποιας εταιριας "Conduit") αυτο ειναι κατω στο tray σε λειτουργια μονιμα;δηλαδη δουλευει υπηρεσια σε αυτο ;
escada Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 ειναι απλα το εικονιδιο, οτι κλικ και να κανω επανω του δεν αντιδρα. παιζει απλα να εχει κολησει εκει ως εικονα μονο?(εχω κανει 10δες reboot)
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε και αυτό http://www.pcsteps.gr/1470-emsisoft-emergency-kit/
gkasta Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα κι απο μένα..Κλέβω λίγο το θέμα του φίλου μιας κι έχω κολλήσει κάποιο ιο και μου ανοίγουν παράθυρα από μόνα τους..Έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα που αναφέρεται εδώ, τα οποία ναι μεν βρίσκουν διάφορα ίχνη που αφαίρουν, χωρίς ωστόσο να διορθώνεται το πρόβλημα. Το Avast μου βρήκε το πιο επικίνδυνο ή έτσι μου φαντάζει εμένα τουλάχιστον.(Win32:Evo-gen [susp]) Να προχωρήσω σε format?? Το περίεργο είναι ότι δεν χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή στο ίντερνετ τις τελευταίες μέρες, παρα μόνο για διάβασμα αθλητικών(ουτε ταινίες, ουτε κάτι άλλο).Ε από που ήρθε αυτό τώρα?
escada Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 το emisoft βρηκε το conduit και το διεγραψα αλλα το εικονιδιο παραμενει μετα απο επανακινηση .οι σελιδες με αθλητικα ειναι τιγκα στα pop ups, για αρχη βαλε στον browser adblock και τρεξε ενα απο τα παραπανω προγραμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα