Geo_Valentine Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα στα παιδια. Εχω ενα τεραστιο θεμα οπου ελπιζω καποιος να μπορει να μου δωσει τα φωτα του! Ζητω συγνωμη αν υπαρχει καποιο thread σχετικα με το θεμα που θιγω, αλλα με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα δε βρηκα κατι.Ξαφνικα λοιπον εκει που ολα πηγαιναν καλα με το συστημα, μου καθεται ενα Blue screen of death με την αιτιολογια "Kernel inpage data error". Αυτο ξεκινησε 3-4 μερες πριν και σε χρονικο περιθωριο απο 30 λεπτα ως 1 ωρα το πολυ μου πεταει το συγκεκριμενο σφαλμα (επισυναπτω φωτο).Εχω κανει μεσω cmd disk check, διαγνωμη προβληματων μνημης, αλλα δε βοηθησαν πουθενα.Εχετε κατι να προτεινετε?
G1O Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ειναι φορητος και με το προεγκατεστημενο λειτουργικο;τις προηγουμενες μερες εχεις κανει καποια εγκατασταση προγραμματων,η ακομα και ενημερωσεις;οι λυσεις που εψαξα ειναι ο ελεγχος του δισκου οπου και εχεις κανει αλλα οχι φανταζομαι ελεγχο υγειας (smart). αρα αφου κανεις ελεγχο με τo hdsentinel χωρις ανοιχτα προγραμματα εκτος του browser δοκιμαζεις την κατασταση για μια 2 ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα