Aias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 αν παω να βγαλω καρτα στην πειραιως ποσες μερες θελει (χρεωστικη λη πιστωτικη)
alexiko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως η χρεωστική βγαίνει άμεσα αν έχεις λογαριασμό.
Genatos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 αν παω να βγαλω καρτα στην πειραιως ποσες μερες θελει (χρεωστικη λη πιστωτικη) Η καρτα ΑΤΜ της Πειραιως ειναι και χρεωστικη (οποτε την βγαζεις αμεσα). Την εχω συνδεσει με το paypal μου.
Aias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 οκ οποτε παω να ανοιγω εναν λογαριασμο εκει με 500 ευρω πχ μεσα και αμεσως μου δινουν και την καρτα.Σωστα?
manos28684 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 γιατι δουλεψε σε κανεναν? μουφα το βλεπω για να μαζεψουν κόσμο και κάρτες.....
tigersgate6 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 και εγω προσπαθησα δυο φορες αλλα ματαιααααααα μαλλον ετσι ειναι τα πραγματα ... για να δουμε !!!!
Aias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 βασικα καιρο σκεφτομαι να εχω χρηματα σε μια τραπεζα οπως η Πειραιως επειδη 1 δεν εχει ποτε κοσμο στο ταμειο 2 με ενδιαφερει και πιστωτικη αλλα να πληρωνω χωρις να περιμενω ουρες 3 εχει το κολπο με τα μετρητα που δινεις το ποσο και παει ο αλλος και τα βγαζει απο οποιοδηποτε ΑΤΜ πειραιως και 4 το site εχει 2-3 καλουτσικες προσφορες ακομα και αν το xbox ειναι μουφα.
lalanis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Λάθος τιμή είναι δυστυχώς, ισχύει αυτή του mobile....
gtferrari Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Κι εμένα πάντως YD-Error μου βγάζει. Κάτι μου λέει ότι θα παίσει τρελό άκυρο! Κράχτης πρέπει να είναι να να αυξηθεί η κίνηση και ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών! Μακάρι να βγω ψεύτης! 1
spacestar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 παιδια το site ειναι της Πειραιως. Πήρα άτομο που δουλεύει Πειραιώς κ μου είπε ότι βγάζουν προσφορές για τη προώθηση του. Τώρα αω είναι "λάθος" η τιμή που βάλανε δε ξέρω. Προσπαθώ να πάρω κ μου βγάζει error στο τέλος δεν παίρνεις το φίλο σου να δώσει σήμα να ξεμπλοκάρουν το site? τα παιδιά θέλουν xbox
VonLoutsos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον <<τελείωσαν>> τα Xbox που δίνανε
spyrossss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πήρα τηλέφωνο στο yellow day και μου είπαν οτι την κατέβασαν τη προσφορά επειδή εβαλαν λάθος τιμή. Και οτι θα ξανά ανεβάσουν την προσφορά απο δευτέρα.
spacestar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ποια είναι η σωστή τιμή ? 379? και αφού είναι λάθος, γιατί δεν το κατεβάζουν και ωθούν τον κόσμο να κάνει registration? 3
Rockavlon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μια ζωη τα ιδια στην Ελλαδα,τσαμπα διαφημιση,σκουλαμεθρα να βγαλουν τα μου%#%να, 2 φορες μια στο αμαζον και μια στο hut κανονικοτατα μου τα εστειλαν οταν ειχαν κανει λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα