louts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μόλις παρελαβα την thermalright true spirit 140 και έχω το κουτί bitfenix ronin και σαν βλάκας δεν είδα ότι δεν χώραγε και την αγόρασα η μια ιδέα που έχω ειναι να πάω να κοψω λίγο τα heatpipes εσείς τη μου προτείνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μην την τροποποιείς την ψύκτρα,αν είναι πήγαινε άλλαξε την και πάρε μία άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μωρέ να το κανό άλλα την πήρα από το eworld που ειναι στην πατρα και εγώ είμαι αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ασε το καπακι ανοιχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ασε το καπακι ανοιχτο δεν υπαρχει άλλως τροπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Με το καπάκι ανοιχτό πάντως είναι εκτεθειμένα όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή στην σκόνη,υγρασία κ.α. αναλόγως και το δωμάτιο που βρίσκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 και αργοτερα παιρνεις ενα καλητερο κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ναι να κόψεις το καπάκι αλλα με τπτ τα pipes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μπορώ να κανό κάτι στο plexi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το ronin εχει 170mm clearance και η ψυκτρα σου ειναι 170mm υψος. Κανονικα θα επρεπε να χωραει ακριβως. Ποσο θελει για να κλεισει το παραθυρο του κουτιου? http://www.anandtech.com/show/7158/bitfenix-ronin-case-review http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/true_spirit_140_bw.html Εκτος αν ειναι η Power, η οποια ειναι 171,2mm http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/true_spirit_140_power.html?panel=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 3-5 χιλιοστά ειναι η power δηλαδή αν κοψω το 1.2mm θα χωράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 πουλησε την εδω στο Insomnia και παρε μια αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 πουλησε την εδω στο Insomnia και παρε μια αλλη πουλησε την εδω στο Insomnia και παρε μια αλλη καλή ιδέα άλλα ειναι πολλή μανούρα άλλα έχω άλλη μια ιδέα να πάω την βάση που θα στηρίζεται η μητρική 1.2mm πιο πιο άλλα δεν ξερο αν η μητρική θα εφαρμοζει μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 πιο ευκολο απο το να κοβεις κουτια και ψυκτρες,ενα ραντεβου δινεις σε καποιο μετρο κ τελειωσε η υποθεση,βαλε οτι ειναι και αχρισημοποιητη να φυγει πιο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 άλλα έχω άλλη μια ιδέα να πάω την βάση που θα στηρίζεται η μητρική 1.2mm πιο πιο άλλα δεν ξερο αν η μητρική θα εφαρμοζει μετά Κατ'αρχήν φίλε σου λείπουν 1,2cm (12mm). Εσύ τώρα εννοείς να βγάλεις τους αποστάτες απο την βάση? Αν ναι..οχι δεν γίνεται. Μπορείς ας πούμε να κάνεις μικρές τρύπες με dremel πάνω στο plexi και να προεξέχουν τα heatpipes ένα εκατοστό έξω απο το κουτί, κατεβάζοντας με κάποια πατέντα και λίγο τον ανεμιστήρα της ψύκτρας ή να βάλεις 12άρη, γιατί προεξέχει και αυτός. Αλλά πολύ ghetto mode για το τίποτα. Καλύτερα πούλα την όπως είναι και ας χάσεις και μερικά ευρώ, παρά να χαλάσεις το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα