Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια συσκευη που λεει οτι αναγνωριζει πχ μεχρι 32gb...εαν του βαλεις 64gb δεν θα την βλεπει καθολου ή θα βλέπει μονο 32gb;?!

επισης και κατι αλλο...απο μινι usb τα κινητα/tablet μπορουν να δεχτουν σκληρο δισκο ή φλασάκι;

Δημοσ.

επισης και κατι αλλο...απο μινι usb τα κινητα/tablet μπορουν να δεχτουν σκληρο δισκο ή φλασάκι;

το κινητό πρέπει να υποστηρίζει OTG

μετά θα χρειαστεί αυτό http://www.e-shop.gr/goobay-usb20-to-usb-micro-b-otg-cable-bulk-p-PER.754551

τον δίσκο μπορεί να μην τον δει γιατί παίζει ρόλο και η τροφοδοσία που θέλει το φλασακι θα πας στον διαχειριστή αρχείων και θα το δει εκεί πέρα ως τρίτη επιλογή

1)μνήμη τηλεφώνου

2)sd card

3) το φλασακι

Δημοσ.

""μια συσκευη που λεει οτι αναγνωριζει πχ μεχρι 32gb...εαν του βαλεις 64gb δεν θα την βλεπει καθολου ή θα βλέπει μονο 32gb;?!""

γι αυτο γνωριζεις;

σε ευχαριστω

Δημοσ.

Οι καρτες sd χωριζονται, σημερα, σε 3 υποκατηγοριες

- sd sc (standard capacity) που ειναι μεχρι 2GB

- sd hc (high capacity) απο 4 ως και 32

- sd xc (extended capacity) απο 64 και περα.

Ο καθε controller (το τσιπακι μεσα στην εκαστοτε συσκευη, που διαβαζει την καρτα) μπορει να αντιληφθει μεχρι το προτυπο το οποιο του εχει οριστει, πχ ενα παλιο card reader μου διαβαζει μονο sd sc και τιποτε παραπανω και το 620 μου μεχρι sd hc, που σημαινει πως ακομα αν του βαλω μια καρτα 64GB δεν θα την δει καν.

http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω ενα tablet vero a8830 μεχρι ποσα αναγνωριζει;

διοτι επιθυμω να του βάλω sd...κυριως για μουσικη και ταινιες....!

Δημοσ.

Αυτο δεν μπορει να το ξερει καποιος που δεν εχει το ιδιο ταμπλετ με το δικο σου... Οποτε καλυτερα να ρωτησεις στην εταιρια απευθειας ή, αν εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει πχ 4αρες καρτες, να μην πας σε κατι που δεν ειναι sd hc, δηλαδη μεχρι 32GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...