Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να κανω φορματ το λαπτοπ αλλα δεν μπορω να βρω το δισκακι που ειχε μεσα στο κουτι.ξερω πως υπαρχει δεσμευμενο μερος στον σκληρο με αντιγραφο των windows κατα την αγορα.πως μπορω λοιπον να κανω νεα εγκατασταση απο εκει;δεν θελω επαναφορα σημειου , αλλα νεα εγκατασταση οπως ηταν οταν το πηρα.μεσω του bios γινεται; ή θελω αναγκαστικα το δισκακι;

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Ο κάθε κατασκευαστής ορίζει κάποιο συνδιασμό πλήκτρων την ώρα της εκκίνησης που σε πηγαίνει σε αυτό το εργοστασιακό recovery / "format".

Πολύ πιθανό να το γράφει και στο εγχειρίδιο χρήσης που υπήρχε στη συσκευασία. αλλά επειδή καταλάβαινω ότι ίσως είναι απίθανο να υπάρχει αυτό μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ με τη μάρκα και το μοντέλο του λάπτοπ σου. Αλλιώς πες μας εδώ μαρκα μοντελο αν δε τα καταφερεις.

Αλλα γιατι θες να βαλεις vista? Κριμα ειναι  :mellow:

ΥΓ: ένας άλλος τρόπος αν έχεις εγκατεστημένα τα προγράμματα του κατασκευαστή για recovery κλπ, πρεπει να σου δίνουν επιλογή να κάνεις επαναφορά όπως το αγόρασες. Το διαλέγεις μέσα από το πρόγραμμα και κάνοντας επανεκκίνιση μπαίνει στην λειτουργία μόνο του.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.το λάπτοπ ειναι της acer της σειρας e-machines και συγκεκριμενα το Ε525.δυστυχώς πρεπει να μεινω με τα vista γιατί είναι συμβατά με ενα επαγγελματικο πρόγραμμα που αγορασα.τα θέλω για να έχω μέσα μονο αυτό μιας και εγώ χρησιμοποιώ linux για προσωπικη χρηση.μέσω του bios λοιπον ενεργοποιησα την επιλογή να μου δείχνει και το δεύτερο partition που βρίσκεται το εργοστασιακό recovery αλλά οποίο και να επιλεξω με enter κανει boot κανονικα στα windows.θα δοκιμασω αύριο να δω αν υπάρχει μέσα κάποιο πρόγραμμα για επαναφορά και αν δεν,τοτε θα ψαξω μήπως μπορέσω να βρω το δισκάκι.αν έχει κανείς καμια ιδέα,καλοδεχούμενη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και γω το θεωρω κουλο να μην τρεχουν σε 7αρια αλλα ετσι μου ειπαν προφανως για να με αναγκασουν να παρω τα update τους που ειναι συμβατα με 7αρια.βεβαια εγω την δουλεια μου την κανω και ειμαι καλλυμενος με αυτη την εκδοση.ασε που δεν εχω αγορασμενα windows γιατι οπως ειπα χρησιμοποιω linux για προσωπικη χρηση.οπως και να χει βρεθηκε η λυση.εκανα οτι ειπε ο φιλος πιο πανω και τον ευχαριστω.ειχε μεσα προγραμμα που εκανες επαναφορα σε εργοστασιακο image.

Δημοσ.

Μέσα στα win πρέπει να έχεις ένα acer recovery manager. Αν δεν μπορείς να μπεις στα win πάτα F11 επαναλαμβανόμενα όταν ξεκινάει το λάπτοπ.

1. Turn on or reboot/restart the computer.
2. Tap the F11 key repeatedly when the eMachine logo appears on the screen. This must be done before your operating system begins to load. If you see the Windows logo appear on screen, you'll have to restart and try again.
3. Select "Next" and then click the "Repair Your Computer" option.
4. Click "Next" and then choose the appropriate operating system from the list of available choices. Click "Next" and then select "Load Drivers."
5. Choose the "Complete PC Restore" option and then click "Restore the following backup (recommended)." Choose "Next."
6. Select "Finish." Click the check box labeled "I confirm that I want to erase all existing data and restore the backup." Choose "OK" to begin the recovery program.
7. Follow the operating system prompts that appear on the screen to create a new user profile and set your time zone information.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...