shini.gami Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πειρε ενα φιλαρακι ενα smartphone lenovo γυρω στα 100ε απο κινα(μπορει νανε και "μαιμου") και δεν αναγνωριζει την sim.. δεν μπορει να παρει τηλεφωνο αλλα ουτε και να τον παρουν, ξερετε τι φτεει? μπορω καπως εγω να το φτιαξω? Eχει και ενα app μεσα που το βλεπω πρωτη φορα superSU λεγετε. Αν καποιος εχει χρονο και δεν του κανει κοπο να βοηθησει τον ευχαριστω
mech35 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 το supersu είναι η εφαρμογή του root (που αν δεν ζήτησε το κάνανε μόνοι τους για να περάσουν το play store ή τα ελληνικά που κατά πάσα πιθανότητα ζήτησε, δεν είναι κάτι κακό), μήπως όμως πήρε την Κινέζικη έκδοση και όχι την δικιά μας WCDMA ?
shini.gami Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ελληνικα εχει μεσα απο'τι μου ειπε.. Το θεμα ειναι με την sim.. αυτο το root που διαβαζω στο νετ δεν εχει καποια σχεση με το "ξεκλειδωμα" του τηλεφωνου ασπουμε για να βλεπει την σιμ ετσι? Τωρα φανταζομαι πειρε την δικια μας εκδοση χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος, αν πειρε την δικια μας εκδοση θα μπορουσε να παρει τηλεφωνα με την μια η θα επρεπε παλι να κανει καποια τροποπιοιση? (το αστειο ειναι οτι διαβαζει την καρτα και γραφει wind πχ αλλα δεν μπορει να παρει η αν τον παρουν) Σε περιπτωση που εκανε βλακια και πειρε την κινεζικη εκδοση γινεται να κανω κατι να γλιτωσουμε την ταλαιπορια? η παει για επιστροφη? Μπορω καπως να ελεγξω αν πειρε η οχι την δικη μας εκδοση? sry αν σε κουραζω!
mech35 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 στην απόδειξη που του στείλανε στο mail νομίζω γράφει στο μοντέλο αν είναι WCDMA , αυτό απ όσο ξέρω επηρεάζει το 3G δεν είμαι σίγουρος για το 2G (κλήσεις). Στις ρυθμίσεις κάπου έχει προτιμώμενος τύπος δικτύου (ή κάτι τέτοιο) μήπως έχει επιλεγμένο το "μόνο 3G" ? ναι ποιο μοντέλο είναι? πάντως πληροφοριακά , αν είναι μες τις 45 μέρες του paypal και δεν θέλει να το στείλει για εγγύηση απ'όσο ξέρω μπορεί να κάνει dispute και να διεκδικήσει τα λεφτά του πίσω με την λογική ότι του ήρθε χαλασμένο προϊον. (ελπίζω να μην χρειαστεί )
mech35 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 να σου πω ,ρίξε μια ματιά (ή και ερώτηση) εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389681&page=4 .Απ' ότι κατάλαβα πάντως, το 3G του δουλεύει μόνο εντός Κίνας αλλά το 2G (κλήσεις) θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά.
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το Lenovo s8 δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα αλλά μόνο 2g το 3g είναι για την Κίνα. Η καλύτερη λύση είναι να το στείλει πίσω και να πάρει άλλο, χωρίς ίντερνετ τι να το κάνει;; και άλλη φορά πριν κάνει την πατάτα να ενημερώνετε πρώτα. 2
arc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 @ts Γράψε μας link για το ακριβές μοντέλο που αγόρασε και απο που.
shini.gami Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Απο aliexpress το πειρε πιο μοντελο ακριβως ειναι δεν ξερω αν μαθω θα επανελθω!
maddoctor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Με ποια λογική θα το πάρει ο πωλητής σαν χαλασμένο!? Ασυμβατότητα έχει στο 3G, κλήσεις κάνει κανονικά. Μόνο εάν δεν το γράφει, οφείλει να παραδεχτεί το λάθος του και να το πάρει πίσω. Αν το γράφει στο site, όφειλε ο αγοραστής να το δει και να μην το πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα