daPro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..Καλές γιορτές!!! Παιδιά πείτε καμιά ιδέα στο πρόβλημα μου..ανοίγω σήμερα το pc δείχνει το bios μετά φορτίζει το σήμα των win 8.1 κ ξαφνικά πετάει αυτό το γαλάζιο φόντο που λέει κάτι για προβλημα κ κάνει restart... στο restart λέει checking for problems κ πετάει μια οθόνη για troubleshoot.. δοκίμασα 2 διαφορετικά restore points αλλά απέτυχαν... δοκίμασα να κανει repair αλλά πάλι απέτυχε.. βγάζω όλα τα καλώδια κ τα ξαναβάζω κ από τότε δεν ανοιγει η οθονη.. Καμιά ιδέα? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από daPro
driftingcris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Τρεχεις memtest86 απο Usb. Αν ολα καλα τρεχεις hdd sentinel ξανα με usb
daPro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν μπουταρει κ δεν ανοιγει η οθονη...
Giorgos65ert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μαλλον δεν συνδεσες κατι καλα για ξανα τσεκαρε το , για να λες τα εβγαλα και τα ξανασυνδεσα κατι εκει θα εχει προβλιμα τσεκαρε το να δεις.
trek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν μπουταρει κ δεν ανοιγει η οθονη... Μάλλον ο driftingcris, εννοουσε με bootable usb. Επίσης αν έτρεχε ο ssd σε ahci, τσέκαρε στο bios μήπως έχει γυρίσει σε ide. 1
daPro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά η οθονη δεν ανοιγει πως θα το κάνω?μπαίνει σε save mode..no signal from your computer..θα πεις κάτι έχει η κάρτα.αλλά όλα ξεκίνησαν όταν μου βγαζε error κ πέταγε επιλογές για troubleshoot..
driftingcris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ναι παλικαρι μου, μιλαω για Bootable. Χωρις καν να μπεις στα πατζουρια Κανεις Boot απο usb και τα τρεχεις. Επισης δοκιμασε και με ενα live cd
daPro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα ήταν η μία απτις 4 μνήμες..Ευχαριστώ σε όλους!!! Επειδή τώρα έμεινα με 3 gb τι μου προτείνεται να πάρω?οι μνήμες μου είναι corsair xms3 ddr3 1333mhz 1gb..ή μητρική έχει 4 υποδοχές.
daPro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχουν εγγύηση;ταχω πολλά χρόνια κ μια ματιά που έριξα τώρα δεν βρήκα την απόδειξη (πλαίσιο) κ βλέπω στο σιτε τους ότι έχουν εφ'ορου ζωης..αν το τους πάω λες να το βρουν απτό σύστημα??
daPro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά παίδες για να ξέρετε αν σας τύχει κάτι τέτοιο..Απλά καθάρισε τις επαφές της μνήμης κ όλα κομπλέ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα